- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Evde yemek yapanların amacı kocaya yaranmak değil, çoluk çocuk beraber, temiz, sağlıklı ev yemeği yemek. Ama tabii siz o hijyeni zaten evde de sağlayamadığınız için ha ev ha dışarısı diyorsunuz muhtemelen.Evet eminim. Maddi imkanı olup evde yemek yapmak aşırı vakit kaybı.
Sırf BEN KADINIM EVİMİN ERKEĞİNE YEMEK PİŞİRİRİM tatmini yaşamak için gerek yok :)
Hmm çokmuş ya. Ama imkanınız varsa ne güzel. Ben imrendim. Böylece daha fazla kendinize eşinize çocuğunuza vakit ayırabilirsiniz.Benim alerjim olan şeyleri özel diyet hazırladıkları için normalden bir tık fazla oluyor ücreti. Ama iki kişi hafta içi her gün eve servis 6700 veriyoruz. Öğlen akşam ve ara öğünü oluyor. Ben çok memnunum şimdi çünkü insan birini yapsa diğerini yapamıyor sağlıklı beslenemiyor
Evet aynen öyle kesinlikle onaylıyorum seniEvde yemek yapanların amacı kocaya yaranmak değil, çoluk çocuk beraber, temiz, sağlıklı ev yemeği yemek. Ama tabii siz o hijyeni zaten evde de sağlayamadığınız için ha ev ha dışarısı diyorsunuz muhtemelen.
Daha uyguna yapanlar da var aslında araştırabilirsin. Dediğim gibi benim özel diyet beslenmem gerektiği için fazla oldu. Yoksa eşimin o kadar tutmuyor en fazla 2k olur kişi başı.Hmm çokmuş ya. Ama imkanınız varsa ne güzel. Ben imrendim. Böylece daha fazla kendinize eşinize çocuğunuza vakit ayırabilirsiniz.
Kahvaltı bulasigini bile toplamak beni inanılmaz zorluyor yorulup yarım saat dinleniyorumBenim alerjim olan şeyleri özel diyet hazırladıkları için normalden bir tık fazla oluyor ücreti. Ama iki kişi hafta içi her gün eve servis 6700 veriyoruz. Öğlen akşam ve ara öğünü oluyor. Ben çok memnunum şimdi çünkü insan birini yapsa diğerini yapamıyor sağlıklı beslenemiyor
Ahahahah tam bendensin sen deKahvaltı bulasigini bile toplamak beni inanılmaz zorluyor yorulup yarım saat dinleniyorum
Yapacağım kesinlikle.Daha uyguna yapanlar da var aslında araştırabilirsin. Dediğim gibi benim özel diyet beslenmem gerektiği için fazla oldu. Yoksa eşimin o kadar tutmuyor en fazla 2k olur kişi başı.
O yemekleri eve bırakıyorlar sabahın körü. Ee haliyle ulaşım ücretini de hesaplıyorlar en fazla nasıl 2k olsun. Tek alırsan hele hiç olmaz.Daha uyguna yapanlar da var aslında araştırabilirsin. Dediğim gibi benim özel diyet beslenmem gerektiği için fazla oldu. Yoksa eşimin o kadar tutmuyor en fazla 2k olur kişi başı.
Ne bileyim benim diyet diye pahalıdır normalde 2 3 bine alınıyordur sanmıştım :)O yemekleri eve bırakıyorlar sabahın körü. Ee haliyle ulaşım ücretini de hesaplıyorlar en fazla nasıl 2k olsun. Tek alırsan hele hiç olmaz.
Ben de almıştım bir ara öyle yemek. Çok sıkılmıştım ya hele protein kısmı var ya…
Aynıdan ziyade tadı tuzu da uymadı bana.Ne bileyim benim diyet diye pahalıdır normalde 2 3 bine alınıyordur sanmıştım :)
Bizimki sabah getirmiyorlar aslında öğle yemeğini iş yerime bırakıyorlar akşam 17 gibi de eve bırakıyorlar. Öğle yemeği içinde ara öğün de oluyor.
Ama protein kısmı evet her gün aynı gibi oluyor biraz. Sebze çeşitliliği olduğu sürece benim için dert değil
Onu ben de çok yaşıyorum öğlen sana kabak yemeği gelmiş ama iş arkadaşların kebapçıya gidiyorAynıdan ziyade tadı tuzu da uymadı bana.
Hele tavuk istemem dışarıdan ısıtmak istemem çünkü.
Onun yerine de balık koyuyolardı haftada iki bazen üç balık fazla geldi.
Ya da öğlen bazı iş arkadaşlarının yediği şeyden canın çekiyor-ben pisboğaz da olabilirim- akşam şundan yapayım ya da alayım dersin normalde ama diyemiyorsun haliyle.
İki aylık almıştım bitsin diye bekledim. Arada nir hafta ertelettim falan. Ara verdim.
Evet eminim. Maddi imkanı olup evde yemek yapmak aşırı vakit kaybı.
Sırf BEN KADINIM EVİMİN ERKEĞİNE YEMEK PİŞİRİRİM tatmini yaşamak için gerek yok :)
Yemeği illa birisi için mi yapmak gerek? Ben kendim için yapıyorum çokta seviyorum. Temel bir beceri olan beslenmeyi bile kendi başınıza yerine getiremeyip bununla övünüyorsunuz pes. Sizin evinizde pişen yemekten kedi tüyü dahil bir dünya şey çıkar kesin. Dışarıdan söylemek daha sağlıklı.
Teşekkürler. Aslında sabah yapmak belki o kadar zorlamaz beni. En azından çamaşırları kurutmaya atıp öyle işe giderim. Veya kedinin bakımını sabaha alırsam akşam daha az işim olur.G gkulata Tam zamanlı çalışan ve iki küçük çocuğu olan biriyim. Temizlik yapmayı ben de sevmem. Ancak temiz ve düzenli evde yaşamayı severim:) Haftada bir temizliğe abla geliyor. Ben ablanın yaptığı temizliği sürdürmeye yani evi temiz kullanmaya çalışıyorum.
İşe gitmeden önce 20 dk kadar ev ile ilgileniyoruz. Evi havalandırıyorum, çamaşırları makineye atıp geldiğimde bitecek şekilde ayarlıyorum. Klozet ve lavaboyu hızlıca temizliyorum. Kızları hazırlıyorum. Bu sırada eşim yatağı topluyor, çöpü çıkarıyor ve bulaşık makinesini boşaltıyor. Robot süpürgeyi çalıştırıp evden çıkıyoruz.
Akşam eve gelir gelmez çamaşırları kurutmaya atıyorum. Yemek hazırlıyorum. Yemeği yedikten sonra birimiz sofrayı toplayıp, bulaşık makinesini çalıştırırken diğeri çamaşırları katlıyor. Çocukları yatırmadan önce hep beraber evi topluyoruz, zira 2 çocukla ev darma duman oluyor.
Akşam yatmadan evi resetlemek ve ertesi güne hazır hale getirmek bence çok faydalı bir alışkanlık.
Bizim evde yemekleri kocam yapar genelde, öyle bir derdimiz yok valla ama sizin bir ezikliginiz var sürekli tembelliginizi övünme derdindesiniz.Evet eminim. Maddi imkanı olup evde yemek yapmak aşırı vakit kaybı.
Aynen öyle. Siz işi parayla ozdeslestiriyirsunuz, biz sağlık ve hijyenle.Evet aynen öyle kesinlikle onaylıyorum seni
Bence işleri paylaşıp, zamanı sabitlemek işe yarıyor. Bir de her gün istikrarlı bir şekilde yapmak fark yaratıyor.Teşekkürler. Aslında sabah yapmak belki o kadar zorlamaz beni. En azından çamaşırları kurutmaya atıp öyle işe giderim. Veya kedinin bakımını sabaha alırsam akşam daha az işim olur.
Bunu deneyeceğimhaftasonu yardımcı abla gelsin bakalım sonra düzen oturturum.
Ya şöyle üstten üstten konuşup da tembelliğinizi övmeyinEvet eminim. Maddi imkanı olup evde yemek yapmak aşırı vakit kaybı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?