• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve temizlik için yardımcı almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
önce evi temizleyip yardimci alanlari anlamiyorum o zaman temizlemişsin silmişsin süpürmüşsün yardimcin ne alaka ya...
saçmalık geliyor.
hiç temizleme.. yardimci yapsin nolcak neyine utanacaksin ki sonuçta parani veriyorsun arkadaş ya.

Aynen öyle insanlar nasıl pislik içimde kedi kılı ile yaşıyorlar hayret verici. Ayağına yapışan bir çocuk yoksa 2 günde bir 30 dk evi süpürsen yerden kalkan toz miktarı az olacak Böylece toz alma olayın bile kısalacak . Günde 2 duş alıyorsan son aldığında duşa kabine bir deterjan sürsen 5 dk sürer bunlar basit şeyler zaten

Robotun haritalaması ve uygulaması eşimdeydi, baktım savsaklıyor kendi telefonuma yükledim her gün açıyorum ve kadının gelme periyodunda ev eskisi kadar kirlenmiyor.

önce evi temizleyip yardimci alanlari anlamiyorum o zaman temizlemişsin silmişsin süpürmüşsün yardimcin ne alaka ya...
saçmalık geliyor.
hiç temizleme.. yardimci yapsin nolcak neyine utanacaksin ki sonuçta parani veriyorsun arkadaş ya.

Hayır öyle değil işte. Heralde evi pürüpak yapmıyoruz ama gelene de bk içerisinde bir ev teslim etmiyoruz ayıp çünkü. Eşimin afedersiniz klozete düşen kıllarını ben alıp atıyorum kadın onu görmek zorunda değil, ya da duşa girince çekçekle alıyorum duşakabini. Mutfakda da zaten her yemekten sonra siliyorum tezgahımı kadını beklemeden.

Robot ve dikey süpürge var ama ama onlar da zor geliyor derken ne demek istediniz? Günde 2 kere robot çalıştırsanız ( kedi olduğu için böyle diyorum benim de oğlum olduğu için 2 kez çalışıyor ) o zaman böyle kirlenmiş olmaz siz hangi rutinle robot çalıştırıyorsunuz ? . Koltuklar derseniz evde 15 koltuk yoktur . Salon ve oturma odası olsa 8 parça koltuk olur salonun kapısını kapatın kedi oraya gitmesin böylece koltuklar kirlenmez . Oturma odasının koltuk üstlerini de günde 5 dk ayırıp dik süpürge ile süpürürseniz sorun biter . Yerlerde toz olmadığı için mobilyaların üzerine de toz daha az yapışır ve toz alma rutini azalır . Banyo için de çıkarken günde 1 kere çekçekle suyunu alın böylece o kadar kirlenmez . Aldığınız eşyanı zaten aldığınız yete geri koymanız lazım ev karışmasın eve gelen kadın da işlerini hemen yapsın bunalıp bu ne bee ne karışık pis ev diyip gelmeyi bırakmasın . Çünkü yardımcı kadın bulmak onu eve alıştırmak haftada 1 gün diye rutine sokmak çok zor . Ben oğlumun küçüklük zamanında bulamamıştım çok zorlanmıştım her gelenin farklı sorunları olmuştu
Hayat böyle şeyler için çok kısa bence :) yani uzun uzun buna cevap vermek için. Siz (ve diğer bu şekilde düşünen arkadaşlar) bu şekilde kendinizi tatmin ediyor olabilirsiniz. Benim süper bir ev hanımı olma gibi hayat amacım yok. İş yapmak zor geliyor dediğimde neden işlerin yapılmadığını düşünüyorsunuz anlamadım. Zor geldiği için yardımcı tutalım diyorum zaten. Yapılmıyor işler demiyorum. Yapıyoruz ama zorlanıyoruz. Eşim lavabo temizliyorsa ben de kahvaltı hazırlıyorum, o süpürge açıyorsa ben de alışverişi hallediyorum. Herkes sizin gibi HERKESİN İMRENDİĞİ EVİ MÜKEMMEL OLAN KADIN olmak zorunda değil.
Bende kadın alacağım, biz temizlik yapsın demiyoruz ama konu sahibinin profili en temel olan kendi temizliğini bile yapmamak olarak belirdi gozumuzde o yüzden öyle bir tepki verdik.mesela elinizi yikarsiniz kirli sabun kalır lavaboda ya da dış fircalarsinjz oraya bir su dökersiniz, kirlilerinizi sepete atarsınız gibi. Yoksa kesinlikle kimse hem evde hem dışarda kendini yormamali.
Sana da son kez yazayım. Muhtemelen gıcık oldun çünkü sen de sevmiyorsun ev işini içten içe ben yapıyorum başkaları nasıl yapmaz diye sinirlendin. Ablacım sen de gtünü toplayacak bir adamla evlenseydin ne bileyim😁😁 ben evlendim mesela en önemli kriterim buydu. Param var her gün dışarıdan yemek yiyorum evde yemek de pişirmiyorum. Hadi bunu da kıskanın :D

ikinizde çalıştığınız için değildir şimdi o bahane bulmayın 😄yapacak insan işen çılar, 12 lere kadar gezer tozar, eve gelince yarım saat, 1 saat işini yapar da yatar. evde kalıp yeterince tembellikten sonra anca harekete geçebilecek kadar işleri sevmiyorum bunun tercümesi.😄 yarım saate iki koldan ev tertemiz olur şimdi.
Herkesin yarım saati sizin yarım saatiniz ile eşit olmayabilir bunu düşündünüz mü hiç? Yani çok kıymetli bir şey zaman ve onu neden böyle bir şey için harcayayım. Ki pislik içinde yaşıyor olsam tamam ama zaten eşim yapıyor. Elinden alıp nolur yapma ben yaparım mı demeliyim 😂

Herkesin yarım saati sizin yarım saatiniz ile eşit olmayabilir bunu düşündünüz mü hiç? Yani çok kıymetli bir şey zaman ve onu neden böyle bir şey için harcayayım. Ki pislik içinde yaşıyor olsam tamam ama zaten eşim yapıyor. Elinden alıp nolur yapma ben yaparım mı demeliyim 😂
abarttınız, sizin eviniz ne yaparsanız yapın da çok yoğun çalışıyorum hiç vaktim yok derken hafta içi iş saatinde böyle uzun uzun cevap yazmaya nasıl vakit bulabiliyorsunuz bravo.

Hayat böyle şeyler için çok kısa bence :) yani uzun uzun buna cevap vermek için. Siz (ve diğer bu şekilde düşünen arkadaşlar) bu şekilde kendinizi tatmin ediyor olabilirsiniz. Benim süper bir ev hanımı olma gibi hayat amacım yok. İş yapmak zor geliyor dediğimde neden işlerin yapılmadığını düşünüyorsunuz anlamadım. Zor geldiği için yardımcı tutalım diyorum zaten. Yapılmıyor işler demiyorum. Yapıyoruz ama zorlanıyoruz. Eşim lavabo temizliyorsa ben de kahvaltı hazırlıyorum, o süpürge açıyorsa ben de alışverişi hallediyorum. Herkes sizin gibi HERKESİN İMRENDİĞİ EVİ MÜKEMMEL OLAN KADIN olmak zorunda değil.

Sana da son kez yazayım. Muhtemelen gıcık oldun çünkü sen de sevmiyorsun ev işini içten içe ben yapıyorum başkaları nasıl yapmaz diye sinirlendin. Ablacım sen de gtünü toplayacak bir adamla evlenseydin ne bileyim😁😁 ben evlendim mesela en önemli kriterim buydu. Param var her gün dışarıdan yemek yiyorum evde yemek de pişirmiyorum. Hadi bunu da kıskanın :KK70:

İnsanlar size güzel güzel açıklama yapmış, fikir vermiş ne kadar çiğsiniz. Porom vor doşordon yömök sölöyöröm. Sanki bana Güler Sabancı, bacım o kadar zenginsen tut daimi bir yardımcı yemeğini de yaptır, nasılsa paran var di mi? Kendi öz bakımımı yapmaktan aciz bir tembelim demiyor da burda millete laf sokuyor.

Sana da son kez yazayım. Muhtemelen gıcık oldun çünkü sen de sevmiyorsun ev işini içten içe ben yapıyorum başkaları nasıl yapmaz diye sinirlendin. Ablacım sen de gtünü toplayacak bir adamla evlenseydin ne bileyim😁😁 ben evlendim mesela en önemli kriterim buydu. Param var her gün dışarıdan yemek yiyorum evde yemek de pişirmiyorum. Hadi bunu da kıskanın :KK70:
Tabiki bende sevmiyorum ev işini, eşimle ortak yapıyoruz, 2 haftada da temizlikçi aliyoruz.

kıyafetlerimizi odanın ortasına atmiyoruz mesela, ya da sehpa kullandiysak işi bitince kenara kaldırıyoruz, kullandığımız bardağı makineye atıyoruz, ya da lavaboyu sümüklü birakmiyoruz çünkü kendimize ve birbirimize saygı duyuyoruz. Yaşadığımız alanın temizliğine ve tertibine özen gosteriyoruz. Çünkü temiz ve düzenli yerde yaşamak insanî bir tavır.

Tabiki bende sevmiyorum ev işini, eşimle ortak yapıyoruz, 2 haftada da temizlikçi aliyoruz.

kıyafetlerimizi odanın ortasına atmiyoruz mesela, ya da sehpa kullandiysak işi bitince kenara kaldırıyoruz, kullandığımız bardağı makineye atıyoruz, ya da lavaboyu sümüklü birakmiyoruz çünkü kendimize ve birbirimize saygı duyuyoruz. Yaşadığımız alanın temizliğine ve tertibine özen gosteriyoruz. Çünkü temiz ve düzenli yerde yaşamak insanî bir tavır.

Onun parası var tamam mı sus kıskanç! :110:

O da eşinizin enayiligi. Kendisi memnunsa bize birşey demek düşmez.

Eee ben size laf etmedim ki. Ben de hiç sevmiyorum ev işlerini ama yapmak isteyen de yapar illaki tembellik de var diyorum.hepimiz tembeliz hepimiz ev işi yapmak istemiyoruz.ayıp değil suç değil.ikimiz de çalıştığımız için dediğiniz için bahane olmadığını yazdım.zaten hergün de yapmanız gerekmez.

Hayır öyle değil işte. Heralde evi pürüpak yapmıyoruz ama gelene de bk içerisinde bir ev teslim etmiyoruz ayıp çünkü. Eşimin afedersiniz klozete düşen kıllarını ben alıp atıyorum kadın onu görmek zorunda değil, ya da duşa girince çekçekle alıyorum duşakabini. Mutfakda da zaten her yemekten sonra siliyorum tezgahımı kadını beklemeden.
Off klozette kıl nedir ya. Nasıl şeyler hayal ettiniz bilmiyorum ama normal insanlar gibi tuvaletten sonra sifon çektiğimiz için hayatımda hiç klozetin içi pis olmadı. Yani temizlenmiş ile temizlenmemiş arasında hiç fark yok. Pis dememin sebebi çamaşır suyu dökmeden mikroplar ölmez diyeydi. Eşimin kılı dökülüyor mu bilmiyorum ama ben hiç görmedim belki alıyordur. Lavaboda da sümüğün ne işi var?

Yani ben kendi evime dağınık diyorum ama lavabosunda sümük barındıran kadın bana laf ediyor :D arkadaşlar iyi misiniz siz ya. Lavabo ve banyoya pis dememin tek sebebi mikro canlılardı hani çamaşır suyu olmadan ölmez diye. Yoksa NORMAL MEDENİ BİR İNSAN OLARAK LAVABOYU KULLANINCA OLDUĞU GİBİ BIRAKMIYORUZ.

Kedim çok tüy döküyor bu benim elimde olan bir şey değil, günlük tararım ama dökülür. Kaldı ki kedimden iğrenmiyorum, dökülen tüylerini bile seviyorum.

Ben zannediyorum ki herkes benim gibi o yüzden gelen kadın beni kınar. Sümüklü lavabo kıllı klozeti olan kadınlar varmış ben onların yanında zaten kadın teşekkür eder bana ahaha 🤣

Off klozette kıl nedir ya. Nasıl şeyler hayal ettiniz bilmiyorum ama normal insanlar gibi tuvaletten sonra sifon çektiğimiz için hayatımda hiç klozetin içi pis olmadı. Yani temizlenmiş ile temizlenmemiş arasında hiç fark yok. Pis dememin sebebi çamaşır suyu dökmeden mikroplar ölmez diyeydi. Eşimin kılı dökülüyor mu bilmiyorum ama ben hiç görmedim belki alıyordur. Lavaboda da sümüğün ne işi var?

Yani ben kendi evime dağınık diyorum ama lavabosunda sümük barındıran kadın bana laf ediyor :KK70: arkadaşlar iyi misiniz siz ya. Lavabo ve banyoya pis dememin tek sebebi mikro canlılardı hani çamaşır suyu olmadan ölmez diye. Yoksa NORMAL MEDENİ BİR İNSAN OLARAK LAVABOYU KULLANINCA OLDUĞU GİBİ BIRAKMIYORUZ.

Kedim çok tüy döküyor bu benim elimde olan bir şey değil, günlük tararım ama dökülür. Kaldı ki kedimden iğrenmiyorum, dökülen tüylerini bile seviyorum.

Ben zannediyorum ki herkes benim gibi o yüzden gelen kadın beni kınar. Sümüklü lavabo kıllı klozeti olan kadınlar varmış ben onların yanında zaten kadın teşekkür eder bana ahaha 🤣

Helal süper devam kanka. En temiz sensin zaten kesin eşin mışmıyordur sen de unicorn olarak pembe işiyorsundur kadın da gelmesin zaten böyle steril bir eve.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back