- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
. Param var her gün dışarıdan yemek yiyorum evde yemek de pişirmiyorum. Hadi bunu da kıskanın
O mesajı ben yazmadım, kendinde misin? Hem sana öyle yazıyorlar diye ben tl kazanmıyorum bilmem ne diyip özel mesajla yazman mı lazım insanlara? Onlar çirkinleştikçe senin mesajların da çok çirkinleşti farkında mısın?Max 40 bin kazanırsın diye dalga geçtiğin için olabilir mi acaba?
Mesela ben Ajda Pekkan olsam niye klozet fircaliyim, param var hayat bana güzel hahaytBütün sayfaları okumadım tek mesajınızı gördüm. Mesela ev bütçesini yapmak, faturaların tarihlerini takip edip ödemek, evde eksik gedik listesi yapmak, dolap içleri düzenlemek gibi işlerim var bunları yapıyorum kimsenin gözüne görülmeyen işler gibi aslında ama benim hayatımda bir meşguliyet oluşturuyor. ve bunlardan başka asla yemek temizlik gibi ev işlerini yapmak istemiyorum. Eli bu işe daha yatkın olan kişi bu işleri üstlenebilir evde bence ve yetmediği yerde yardım alabilirler. Zaten öyle yapmışlar. Eşi yapmış temizlik işlerini, sonra da yorulduğu yerde yardımcı alalım demiş. Maddi İmkan varsa zaten insan neden vaktini nankör ve yorucu temizlik işleriyle doldursun ki.
Bu mesajdan önce de gayet üstüme gelinmişti. Okuyabilirsiniz.Siz bu mesajdan itibaren çirkinleşmeseydiniz kimse sizin üstünüze gitmezdi. Öyle bir hava takındınız ki sanki atomu parçalıyorsunuz ya da insanlığa çok faydalı mesela kansere çare bulan bir doktorsunuz biz de zavallı ev hanımcıkları gibi. Kaşındınız kusura bakmayın.
O mesajı ben yazmadım, kendinde misin? Hem sana öyle yazıyorlar diye ben tl kazanmıyorum bilmem ne diyip özel mesajla yazman mı lazım insanlara? Onlar çirkinleştikçe senin mesajların da çok çirkinleşti farkında mısın?
Bu mesajdan önce de gayet üstüme gelinmişti. Okuyabilirsiniz.
Evet o andan sonra sinirlendim öncesinde sakindim. Çünkü kastetmediğim bir şey üstünden çok üstüme gelindi. O mesajın öncesinde de bk içinde oturuyor insan nasıl temizlik yapmaz vs dedikleri için yazdım.
Maddi imkanın varsa yemek yapmaya gerek yok yazdım herkes paramla övünüyor zannetti en az 10 kez bunu kastetmediğimi “bazı insanlar maddi imkanı olsa bile yemekle uğraşıyor” benim uğraşmadığımı yazdım.
Onun öncesinde de bu konuda özel mesaj aldım aynı kişiler tekrar yazıyor. Onlara verilen cevaptı.
Bu mesajdan önce de gayet üstüme gelinmişti. Okuyabilirsiniz.
Evet o andan sonra sinirlendim öncesinde sakindim. Çünkü kastetmediğim bir şey üstünden çok üstüme gelindi. O mesajın öncesinde de bk içinde oturuyor insan nasıl temizlik yapmaz vs dedikleri için yazdım.
Maddi imkanın varsa yemek yapmaya gerek yok yazdım herkes paramla övünüyor zannetti en az 10 kez bunu kastetmediğimi “bazı insanlar maddi imkanı olsa bile yemekle uğraşıyor” benim uğraşmadığımı yazdım.
Onun öncesinde de bu konuda özel mesaj aldım aynı kişiler tekrar yazıyor. Onlara verilen cevaptı.
Kes be kimse sana özel mesaj atmadı biryerlerinden element uydurma gelip bana özelden mesaj atarsan ağzının payını da alırsın gelip burda hadi kıskanın vs diye insanlara tepeden bakan yorumlar yaptın şimdi inkar ediyosun boşa ağlama.Bu mesajdan önce de gayet üstüme gelinmişti. Okuyabilirsiniz.
Kusura bakma ama seni ciddiye alamıyorum. Arap ve pilot eşi olan hanımKes be kimse sana özel mesaj atmadı biryerlerinden element uydurma gelip bana özelden mesaj atarsan ağzının payını da alırsın gelip burda hadi kıskanın vs diye insanlara tepeden bakan yorumlar yaptın şimdi inkar ediyosun boşa ağlama.
Biz de seni ciddiye almıyoruz zaten rahat olKusura bakma ama seni ciddiye alamıyorum. Arap ve pilot eşi olan hanım
Ne meraklıyız kendi temizlik anlayışımızı dayatmaya.
Bir de çalışmak bahane değil falan
Ben akşam 7de eve gelsem sadece nefes alırım, lavabo mu düşünücem.
Ay temiz lavaboda yıkamam lazım elimi, ölüyorum ama lavabo temiz ölmeliyim
Okuduğum yere kadar cevap yazdım, olmaz mı?Siz konuyu pek anlamamışsınız ama neyse.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune bence artık konu kapatılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?