- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
Şubeden teslim alın. Eşiniz bayağı rahatsız bu konuda demek ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım tabi konu komşu normal dairede oturuyorum :) eşimin tuhaflığı isteNasıl bir evde yaşıyorsunuz kargocunun gelince direk saldırabileceği tenhada kuytuda bir ev mi hiç konu komşu falan yokmu etrafta
Yok canım bana kalırsa alınganlık ediyosun,öyle şey düşünür mü insanın eşi hiç sevmiş beğenmiş almış sizi sonuçta:) siz kiskanilmaktan çok sahip çıkilma duygusunu hissetmek istiyosunuz sanirimGuveniyormus oyle diyor cok.sacma bence. Bana gore kimse bakmaz diye dusunuyor
Aynen bu supersiniz vallaYok canım bana kalırsa alınganlık ediyosun,öyle şey düşünür mü insanın eşi hiç sevmiş beğenmiş almış sizi sonuçta:) siz kiskanilmaktan çok sahip çıkilma duygusunu hissetmek istiyosunuz sanirim
Esinize bunu çıtlatı verseniz birazcık msji almaz mi :)Aynen bu supersiniz valla
Yok tam bi odun :) konunuzu dagittim kusura bakmayin. Aman kendi bilir :)Esinize bunu çıtlatı verseniz birazcık msji almaz mi :)
Yok önemli değil ya :) ama sizde ona gostermeyin birazcık ilgi sevgi bakalım,belki tuhaflığı sezerde sizde bu sayede ne hissettiginizi anlatmış olursunuz aklıma başka bişe gelmedi sahip çıkmak kanatlarının altında hissettirmek bu kdr zor olmasa gerek yaYok tam bi odun :) konunuzu dagittim kusura bakmayin. Aman kendi bilir :)
Allah rahmet eylesin öncelikle babanıza,evet eşim uyarmasa bile ben kendim kilitliyorum zaten kapıyı ve dürbünden de bakar öyle açarım hep kapıyı haklısınız,Allah korumuş sizide gerçekten insan travma yaşar resmen böyle bı olayda,hem ne demek televizyoncuyuz daireyi boş sandık falan?saçma bı bahane uydurmuşlar olay çıkmasın diye bence sizin cigliginiz üzerine ve gerçekten Allah korumuşKargocuyu bilmem de kapiyi kitleme konusunda sonuna kadar hak veriyorum.
Rahmetli babam hastayken annem hastanede onun yaninda refaktci olarak kaliyordu. Ben evde tektim gunduz vakti iki kisi kapiya yuklendi. Demir kapi resmen yerinden oynadi.. Ben ciglik atinca kusura bakmayin televizyoncuyuz dairede kimse oturmuyor sandik dediler.
Ama bunun imkani yoktu cunku kapinin onunde ayakkabilar vardi. Ki bos bile olsa oyle yuklenilmez.. Bos olan her dairenin bir anahtari apartman gorevlisinde oluyor.
Eger ben o kapiyi kilitlememis olsaydim o adamlarla burun buruna gelecektim.. tek basima iki tane adamla nasil basa cikardim..
Kesin oldururlerdi beni.... Zaten ev 8. Kat atlasan atlanmaz, binalar aralikli bagirsan duyulmaz.. Cok buyuk bir apartman bir de yariyariya bostu.. Allah korudu resmen. Kilitlenmemis kapiyi acmak cok kolay.. Ogun bugundur kapilari daima kilitlerim.
Cezaevinde gardiyan kendisi,her türlü insanla haşır neşir olmak durumunda olunca pimpirikleniyor haliyle diye düşünüyorumEşiniz ne iş yapıyor? Insan kendinden bilir derler de merak ettim
Yok ben deli olarak görmüyorum eşimi ya pimpirikli sadece :) ama sinir oluyorum bu duruma tabi ki sizde de aynı dert bak iste kafaları nasıl çalışıyor aceba beylerin :)Ben de tek deli bende sanıyordum. Bu kadar sert ve katı olmasa da yarın kargo gelecek dediğimde kedilerin kulaklarını dikmesi gibi bir durur düşünür pimpiriklenir falan. Ama kesin birşey söylemez gelmesinler etmesinler şeklinde. Ama net bir şekilde huzursuz oluyor.
Ben evde yalnızsam çalan kapılara bakmam eşimin canı sıkılır kendisi yokken kapıyı açmamdan. Tehlikeli olduğunu düşünür durur.Yok ben deli olarak görmüyorum eşimi ya pimpirikli sadece :) ama sinir oluyorum bu duruma tabi ki sizde de aynı dert bak iste kafaları nasıl çalışıyor aceba beylerin :)
Yani üç aşağı beş yukarı eşler genelde böyle zaten yorumlardan anladığım :)Ben evde yalnızsam çalan kapılara bakmam eşimin canı sıkılır kendisi yokken kapıyı açmamdan. Tehlikeli olduğunu düşünür durur.