- 20 Ağustos 2018
- 9
- 13
- 8
- 29
- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
Çok saçma. Eşinize internet ile mağaza arasındaki fiyat farkını göstermeye çalışın. Birçok şey çok daha ucuza geliyor. O zaman hak verecektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim tamir eder yada eşim evdeyken ustalar gelir :)Ya tam şubeden alacak şekilde sipariş verin yazacaktım şeyi merak ettim, evde bir şey arızalandığın da ne yapıyorsunuz?
Belkıde bı ara haber cıktı yemegınn ıcıne tukuren bır pızzacı omdam dolayıda olabılrBu konu çok teferruatlı benim eşimde eve yemek siparişi vermez madem dışardan yiyecez gidelim yerinde yiyelim der lakin eve kargo gelmesinin ne sakıncası var acaba kargo ücreti fln mı sorun yada istediğiniz ürün de bi sıkıntı olur problem yaşarız fln mı diye düşünüyor anlamadım kapıya kimse gelmezse doğalgaz elektrik su banka ekstralarını da getiren biri var oda sıkıntı demektir...ben bazen eşimin hoşuna gitmeyen bişey alırsam yada ona hediye fln şubeden alırım eve teslimat yapmayın diyorum çok beğendiğiniz bişey olursa size en yakın şubeden de teslim alabilirsiniz buda bi çözüm olabilir
Bıkac habet vardı ya kuryecı kılıgınde serı katılya da sapık vs yemege tukeren pizzacı esın omdam hoslanmıyordur.Yok zaten damarına basmıyorum dediğiniz gibi yavaş yavaş işlemeye çalışıyorum ama galip gelirim umarım sonunda :)
Yok ben şizofren olduğumu düşünmüyorum diye yazmissiniz, oraya güldüm yanlış anlasilmasingeri kalan yazdiklariniza katılıyorum :)K Kendinisevenbirii ciddiydim
Ne gibiHehe bu adamım aklından başka birşey geçmiyorsa bende ne olayim
Sana guzenmiuodur.. Sen yanlış birşey yapacağından değil ama aklına gelen şey bu gibi.. kapı kitle dese anlarım güvenlik için derimNe gibi
Hmm pekiSana guzenmiuodur.. Sen yanlış birşey yapacağından değil ama aklına gelen şey bu gibi.. kapı kitle dese anlarım güvenlik için derim
Yok bizim ki pes etmiyor yıllardır çoğu zmn şubeden gidip alıyor gık demiyor bizim ki de bı çeşit işte :)Walla alıştırmaya bak bacım. Hem bir süre sonra samimiyet oluyo zaten kargocuyla tedirginlik kalmaz. Benim kargocu abim sağolsun kargom gelince arıyo beni nerdesin tamam oraya getirivereyim diye oturduğum cafeye getirmişliği var . İlkten şube teslim al hepte eşini yolla inan gitmek zor gelir tamam eve söyle der bi zaman sonra