• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve sipariş verdirmeyen eşim

Sizi başkasının evine yönlendirmesi normal mi peki? Ya o kargocular kardeşinize arkadaşınıza saldırsa?? De mi ama, onlar kadın değil mi?
Eşiniz saçmalıyor bana kalırsa, evet haberlerde etkilendiği bir olay izlemiştir ama zaten sürekli kötü haberler izliyoruz, trafiğe de çıkmayalım o zaman.
Bu kadar sakınmak göze çöp batması ile sonuçlanmasın inşallah.
Teknolojiden yararlanmak lazım.
Hiç olmadı size en yakın şubeden alın bundan sonra.

Ay çok saçma ve aşırı anormal bir durum. Benim kocam da çok kıskanç yolda karşıdan erkek gelse ve benim yanımdan geçicek taraftaysa eğer eşim tutar beni diğer tarafa geçer falan :skandal:faka evlenmeden önce de evlendikten sonra da yaşadığım iki şehirde de kargocular beni tanıdı.Karşıdakargo şubesi var yolda görseler kargonuz var diyolar adımı söylemeden yazıyorlar yaşadığıö iki şehirde de böyleydi hala çok alırım. Kıskanç ama buna asla bi şey demez birincisi netten alışveriş yapmaktan mutluluk duyuyorum ikincisi de eşim böyle bir şeyden sorun çıkmıycanı biliyor. Kapıyı üstüm başım müsaitken açıyorum mesafeli davranıyorum hiç sorun yaşamadım yaşamam da inşallah.Kapıya gelmesini istemiyorsa neden beyfendi gidip şubeden almıyor? Madem o size şart koşuyor siz de koşun. Yeter artık insanları aracı edemiycem utanıyorum sipariş vericem gelince git al deyin. Elbet bıkar.

Bu konu çok teferruatlı benim eşimde eve yemek siparişi vermez madem dışardan yiyecez gidelim yerinde yiyelim der lakin eve kargo gelmesinin ne sakıncası var acaba kargo ücreti fln mı sorun yada istediğiniz ürün de bi sıkıntı olur problem yaşarız fln mı diye düşünüyor anlamadım kapıya kimse gelmezse doğalgaz elektrik su banka ekstralarını da getiren biri var oda sıkıntı demektir...ben bazen eşimin hoşuna gitmeyen bişey alırsam yada ona hediye fln şubeden alırım eve teslimat yapmayın diyorum çok beğendiğiniz bişey olursa size en yakın şubeden de teslim alabilirsiniz buda bi çözüm olabilir
Belkıde bı ara haber cıktı yemegınn ıcıne tukuren bır pızzacı omdam dolayıda olabılr

Ben kapıyı kimseye açmam komşu hariç. Kargo siparişi ya eşimin iş yerine gelir yada o evdeykene ayarlarım. Hiçbir yere kendi numaramı vermem eşimin numarasını veririm. Arayan eşimden ulaşır bana. Hiçbir komşumun evine gitmeyi tercih etmem eve de sokmak istemem pekala bahçede çardakda da komşuyla sohbet güzel oluyor. Benim için hayat böyle güzel şizofren olduğumu düşünmüyorum.

benim eşimin işi internetle alakalı olduğundan hiç böyle bişi yaşamadık. dışardan yemek de söyleriz, süpermarkete gitmeye üşenip mutfak alışverişi de yaparız, kıyafeti falan komple internetten alıyoruz desem yeridir. gidip mağazada beğendiğim ürünü bile ellenmemişi depodan tertemizi evime gelsin diye internetten alıyorum. özellikle bir de kargo bedavaları ve indirimleri takip ediyorum, mağazadan aldığımdan daha uyguna geliyor. bu devirde internetten alışveriş yapmayan insanlar bana anormal geliyor.

Hayatınızı bu kadar kocaya bağımlı yaşamayın . Birgün eşinize bişey olsa eliniz kolunuz bağlanıcak. Erkek gibi kadın olmak lazım . Hayatın bizi nereye götürceği belli olmaz. Ben bu kadar sıkılmaya karşıyım . Gerekirse tamirciyi bile kendim çağırırım.yemeğimide söylerim kıyafetimide. Ben size alternatif önerilerde bulunmuycam . Kabullenmesi gerek eşinizin böyle basit şeyleri .
Çocuğunuz varmı yokmu bilmiyorum ama erkeklerden korkarak yetiştirirseniz özgüvensiz biri olur . Ve bu çocuğa yapılacak en büyük kötülüktür.

Walla alıştırmaya bak bacım. Hem bir süre sonra samimiyet oluyo zaten kargocuyla tedirginlik kalmaz. Benim kargocu abim sağolsun kargom gelince arıyo beni nerdesin tamam oraya getirivereyim diye 😀 oturduğum cafeye getirmişliği var . İlkten şube teslim al hepte eşini yolla inan gitmek zor gelir tamam eve söyle der bi zaman sonra

Walla alıştırmaya bak bacım. Hem bir süre sonra samimiyet oluyo zaten kargocuyla tedirginlik kalmaz. Benim kargocu abim sağolsun kargom gelince arıyo beni nerdesin tamam oraya getirivereyim diye 😀 oturduğum cafeye getirmişliği var . İlkten şube teslim al hepte eşini yolla inan gitmek zor gelir tamam eve söyle der bi zaman sonra
Yok bizim ki pes etmiyor 🙂 yıllardır çoğu zmn şubeden gidip alıyor gık demiyor bizim ki de bı çeşit işte :)

Abartı Bi talep Eşinizin li ama mantıklı.Su siparişi için gelen adam kadının evde tek olduğunu anlayıp kendi evinde tecavüz etmişti bu haberi okuduktan sonra korkmuş Bi süre sipariş vermemiştim.Evde teksem o tedirginliği yaşarım hep o yüzden kocanız anlayabiliyorum ne yalan söyleyim

Back