Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar evde is veren firmalar varmış paketleme falan bilgisi olan varmı. Calısmaya ihtiyacm var 3 yasinda kızım var evde calışarak eve katkıda bulunmak istiyorum.
Sanırım bazı sitelerde ilanlar veriyorlar Ne kadar güvenilir bilemiyorum .Ancak bazı kursların bitirme belgesi aldıktan Sonra üretim atölyeleri var onlara katılabilirsiniz
bende hamileyim diye işten ayrılmıstım evde bari böyle işler yaparın diye düsündüm ama yok bulamiyosun kolay kolay bi sürü numara falan aldim netten ama yok yani zor herkes tanıdıklarına veriyo böyle işleri
Büyük Hobby,takı malzemeleri vs satan yerlere haber bırakabilirsiniz.Tabi bunlarla ilgili bir deneyiminiz varsa daha kolay olur.Zaman zaman onlarda asıyorlar dışarıya iş verilir gibi .