Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

:KK57: canım bence arkadaşlığın bozulacak bozulsun bence senin ailenden önemli değil karşına al de ben çok yoruldum eşimde artık gürültü fazla geliyor dedi de eşimle aramız açıldı ameliyattan sonra mümkünse ailenin yanına hemen dönersen iyi olur de alınma ama eşimle sorunlarımız olmaya başladı ve bende eşimi haklı buluyorum şu an 2 ay fazla değil mi sence de de laf soz olur bu kadar kaldin ama kusura bakma de düşünsene esin artık eve gelmeknistemiyormus bu arada adamin kafası karısı yorgun allah korusun sizin ilişki biter başka bişeyler olur zaten laf söz olur kaynanalar gelecek falan da de yer yok de öyle şey mi olur ben 2 gün kalamam başka yerde bence kırmadan değil direk söylemen lazım yüzsüzlük bu hem bu kadın 2 gün sonra eşi bana söyle dedi böyle dedi diye iftira atsa ne olacak kanitlayamazsin bile

Arkadasim iyilik bir yere kadar. Arkadasinda olsa kardesinde olsa. Dunya cok bozuk bir yer esinizle nasil yabanci bir kadinla ayni evde yasamaya mahkum ediyosun nasil guveniyosun anlamiyorum degil bir ay bir gun bile evime yabanci essiz bi insan sokmam. Guvenemem. Ha gelsin gunduz aksama kadar ama aksam herkes kendi evine. Ne kadarda sabirlisin arkadasim vala hayret ettim yazik degil mi ogluna sahsen benim boyle yuzsuz bi arkadasim olsa 2 ay kalmis olsa evimde yaptigim iyilik bi yere kadar der kovardim evden. Ben pek scak bakmadim.olaya bu kadinin niyetni sorgulamak gerek bence insan anlamaz mi yahu 2 ay yabanci bri gelp kalacak ne yemek ne is hc bsey gormeyecek saka gbisiniz.

Hakikaten kadının 8 yaşında kızı varmış. Kızının okulu yok mu? Nasıl sizde kalıyor iki ay. Bunu açıklasanız önce.

Doğruysa olay saçmalıyorsunuz. Kocanız size ne dese haklı. Kocanızın yerinde olsam evden ayrılırdım arkadaşınız gidene kadar. Kocanızla başka bir kadını iki ay aynı evde yaşatıyor kocanızın çocuğunuzun huzurundan rızkından harcıyorsunuz. Arkadaşınız yüzsüz. Yüzü olan iki ay evli çocuklu arkadaşında kalmaz iki çocukla ailesi varken.
Karşına alacaksın benden bu kadar diyeceksin. Aklın varsa iletişimini tamamen kesersin.

Eski arkadaşım dahi olsa o kadar uzun süre bir kadını evimde misafir etmem..açıkça eşim rahatsız oluyor diyeceksiniz..sokağa atılmıyor aonuçta kalacak yeri var..acınacak,üzülecek bir durum yok.

Ya kızlar canıma bağrıma tak dedi size yazıyorum artık akıla ihtiyacım var. Benim bir arkadaşım var 10 senelik. Onun iki çocuğu var büyüğü kız ve 8 yaşında, küçüğü erkek ve 2 bucuk yaşında. Ben evliyim ve 1 oglum var onun oglundan 2 ay küçük. Bu arkadaşım benimle aynı memlekette oturuyordu k.maraşta ve şu an eşiyle boşanma aşamasında olduğu için denizliye baba evine döndü. Kızının küçük bir rahatsızlığı var ve ufak bir ameliyat gecirmek zorunda kaldigi icin k.marasa gelmek zorunda kaldi arkadasim. Burda da kalacak amcasi akrabasi vs var ama bende kalmak istedigini söyledi ben de kabul ettim. Ama bana en başında bende sadece 1 ay kalacagini söyledi. Bundan iki ay önce cikti yanima geldi 2 aydir bende kaliyor ve kizinin ameliyatina 10 gün var daha. Cocuklari cok yaramaz ve özellikle benim oglumla yaşıt olan benim oğluma sürekli vuruyor sacini cekiyor oyuncaklarini alip bunlar benim vermem diyor.. mesela oglum nereye otursa oraya oturmak istediginu söylüyor evin icinde ve ben arkami döner dönmez oğlumun çığlığı duyuluyor artık ev işini bile göremez oldum cocuga birsey yapacak diye. Onlar geldiginden beri oglumun sürekli bir yerleri şişip morarıyor eşim sürekli bana kızıyor. Ve arkadaşım bunları duymazdan geliyor yani oğluna neden böyle yapiyorsun demiyor neredeyse. Esas sorun şu ki eşim normalde evde yabancı insanları sevmez. Bu arkadaşım bana gelirken 1 ay kalacagim dedi ben zar zor esimi ikna ettim. Arkadasim 2 ay oldu hâlâ gitmeye niyetli degil. Eşim akşam eve gelmek istemiyor artık gürültüden. Arkadaşımın gitmesini istiyor ben de ne yapayım kovayım mı diyorum her gün birbirimuze giriyoruz canıma bağrıma tak dedi artık. Arkadasimin kizi 5 martta ameliyat olacak ama küçük bir operasyon oldugu icin hastanede yatmasina bile gerek yokmus. Sözde bana kizin ameliyatina kadar sendeyim dedi ama sonrasinda da gitmemesinden korkuyorum arada kalmaktan biktim artik. Ne olur bana yardim edin bir akil verin yüzüne söylesem eşim istemiyor diye olmuyor. Kendisi çok rahat bir insan akşam eşim eve geldiginde hic cekinmedigi icin nerdeyse esimle 2 aydir baş başa vakit geciremiyoruz. O da bunalip bana sariyo haliyle. Kayinvalidesi cocuklara cok düşkün bana gönder diyor ama cocuklarini onlara göndermiyor israrla ikisini de bizim eve getirtiyor. Ki kendisi tekrar denizliye dònecek ve babalarini aylarca göremeyecekler kendisi bunu hic düsünmüyor. Hem onlara birakayim cocuklari elin evinde kimseyi rahatsiz etmeyim hem de doyasi vakit geçirsinler demiyor. Bana bir akil verin kirmadan nasil gönderirim evden onu :KK43:

yani arkadaşınıza ayıp olmasın diye kendine, çocuğuna ve eşine ayıp eden bir kadın modeli. Seni eleştiriyorum ama ben de senden farksızim. Alıp karşına kararlı ve net bir dille konuşacaksın. Eğer küser trip atarsa da söyleyeceğin şey çok basit "bunca zaman senin için boşuna kendi hayatimdan feragat etmişim degmezmissin" sonra da böyle arkadaşını hayatından çıkardığın için çok rahatlayacaksın. Gerçek dost ise zaten anlayışla karşılar ve tesekkur ederek evden ayrılır.

Ayrıca eşine yaptığın haksızlık , arkadaşına sözünü gecirememen falan eşinde çok kotu bir izlenim bırakıyor.

Bu arada maddi imkanimiz pek iyi degil ve onlar sürekli acikiyorlar. 2 saate 1 aciktik ne yesek diye soruyor arkadasim. Evde yemek yapacak birsey kalmadi alacak imkanim yok. Ve arkadasim yemek vakti geldigi zaman ne pisirelim demiyor. Bana aciktik yaa kalk bi makarna pisir de yiyelim, aciktik ya kalk şunu yap da yiyelim diyip duruyor ev isi konusunda hic birseye karismiyor. Misafir gibi oturuyor ama benim bildigim misafirlik 3 gündür sonrasi ev sahipligine girer. Ne bulasiga karisiyir ne temizlige. Aksama kadar evde 3 tane cocuk kendisi zaten ilgilenmiyor ben sürekli onlarla bas etmeye calisiyorum oglu benim cocugumun canini yaktigi zaman artik onu parcalamak geliyor icimden. Agzimi acsam yaa öyle söyleme ne biçim insansin cocuk o daha akli mi yetiyor diye oglunu kucakliyor hemen laf da söyletmiyor. Cocugumun cani yanmasin diye ona baksam bir dünya ev isi üstüme kaliyor ev isini yapsam artik cocugun bir yerlerini kiracak diye korkuyorum ne yapacagimi sasirdim iyice cok bunaldim :KK12:
bu gidişle senin eşde seni boşayacak hayat boyu bu kadınla beraber oturacaksın.kov gitsin ya yüzsüzlüğün böylesini de görmedim

Konu umarım fake dir. Ha değilse cidden safsın kusura bakma! Senin gibi enayiyi bulmuş kadın sömürüyor.

Ben sizin gibi pısırık insanlara uyuz oluyorum kusura bakmayın.

Asalak gibi yapışmışlar size. Ben bir evde misafir olarak 1 hafta kalsam, ki o bile kimisine fazla gelebilir ama öz teyzemde kalıyorum çok nadiren, kendimi rahatsız hissediyorum bir noktada. 2 ay rahat rahat kalmak nedir ya?

konuyu takip ettikçe ben de inanmadım.bu devirde bu kadar saf insan kalmadı zannımca.8 yaşındaki çocukta cabası.okula gitmeliydi.E ÇOCUKLARIN BABASI NERDE .bu çocukların baba tarafından akrabaları nerde.neden izin veriyorlar torunlarının elalemin evinde aylarca kalmasına.ne bu böyle aylardır evde 2 kuma gibi yaşamak edebe sığmaz türk örf adetine sığmaz saçmalık

Okurken ben catladim nasıl sabır varmış sizde üç günden fazla yatılı misafir olurmu helede çocuklu ve ne masrafa ne işe yardım etmeyen biri ..cekilmez yani en başta uygun değilim diycektiniz ..kadindaki rahatlık da kimsede yok esinizden bile çekinmiyor ...ailenizden yada Eşinizin ailesinden yatılı misafir geleceğini uzun süre kalacağını bu yüzden gitmesi gerektigini söyleyin

Arayın ailenizi size kalmaya gelsinler. Arkadaşınıza da ailem geliyor yatacak yer yok, seni nereye birakalim diye sorun.

Burda asil suclu sensin :) bide esini ikna etmissin ole mi? Ne munasebet ayni evde ? Esinin bi erkek arkadasi gelseydi nasil olurdu? Tam olarak aynisi olmasada cok benziyor.

Bu kadin simdi kocani ayartsa kocan seytana uysa diyelim..deger mi sence? Cokta yuzsuz bi kadinmis.. akrabasi varken arkadaslikta olsa aranizda kalmasi dogru degil. Hele birde cocuklarla. La ben nerdeyse oturmaya anneme kardesime gitsem cocuklarla rahat edemiyorum. Kaldiki yatiya bi yabanciya..kocasi olacak bostan korkulugu nerde?Sonra bole oluyo

Arkadaşın normal değil. Sen, hiç değilsin. Göz yuman da suçlu bu tabloda. Rezalet....

kendini kulalnıdırıyorsun hadide oo zavallı yavruna acımıyormusun . ben yiğenim oglumu dövüyor diye annemlere bile kısa gidip geliyorum

saf bulmus seni kadın sana yerleamiş artık yeter de gitsin akrabasında kalsın

1 ay bile kabul etmemeliydin sende de hata

sen yat kalk esine dua et baskası olsa evdeki kadın diye rahatda durmazdı okadar

Bu arada maddi imkanimiz pek iyi degil ve onlar sürekli acikiyorlar. 2 saate 1 aciktik ne yesek diye soruyor arkadasim. Evde yemek yapacak birsey kalmadi alacak imkanim yok. Ve arkadasim yemek vakti geldigi zaman ne pisirelim demiyor. Bana aciktik yaa kalk bi makarna pisir de yiyelim, aciktik ya kalk şunu yap da yiyelim diyip duruyor ev isi konusunda hic birseye karismiyor. Misafir gibi oturuyor ama benim bildigim misafirlik 3 gündür sonrasi ev sahipligine girer. Ne bulasiga karisiyir ne temizlige. Aksama kadar evde 3 tane cocuk kendisi zaten ilgilenmiyor ben sürekli onlarla bas etmeye calisiyorum oglu benim cocugumun canini yaktigi zaman artik onu parcalamak geliyor icimden. Agzimi acsam yaa öyle söyleme ne biçim insansin cocuk o daha akli mi yetiyor diye oglunu kucakliyor hemen laf da söyletmiyor. Cocugumun cani yanmasin diye ona baksam bir dünya ev isi üstüme kaliyor ev isini yapsam artik cocugun bir yerlerini kiracak diye korkuyorum ne yapacagimi sasirdim iyice cok bunaldim :KK12:
Kocanızı alıp gitse sesiniz çıkmayacak anlaşılan. Çok ilginçsiniz, kendinizi temizlikçi hizmetçi yapın kocanız bunları doyurmak için çalışsın, oğlunuza evin köpeği muamelesi yapıp vurup dövsün. Ben sizin gibisini görmedim.
Acilen kendinize gelin kapıyı da gösterin eşim istemiyor kocamla aramı bozdunuz gidin diyin bir daha da gelmesinler
Bu Arada oğlu sizin oğlunuza vurduğunda o lafı sizin ağzınıza tıkıp sizi geri mutfağa yollamış siz de paşa paşa gitmişsiniz ya, peeeesssss

Back
X