Eve gelip gitmek bilmeyen arkadaş

Siz acilen biryere gideceğinizi söyleyn en iyisi , kırılmasın diyorsanız...
Ama bence kırılmayıda kovulmayıda hak etmiş o ayrı konu.

Kusura bakma şehir dışında acil işimiz var eşimün bir yakını hasta , cenaze var falan gibi bişey söyleyin toparlasın kendini gitsin bence...

Sizi resmen kullanıyor. Hem 1 ay demiş sözünde durmamış. Davranışları da hiç normal değil. Böyle bir insan için eşinizle aranızı bozmayın derim.

Neden böyle kişilerle arkadaş oluyorsunuz? Çok mu lazım? Insanları kırmayıp diye o kadar cabaladıkca kazık yiyip duruyorum ,bir tane arkadaşım yok.Böylelerinin nasıl arkadaşı oluyor bana biri bir anlatsın.

Bence artik kirmalisin ya boyle arkadaslik olurmu al karsina konus gitsin baska akrabalarinda kalsin seni iyi niyetini kullaniyor kendini kullandirtma

Bugun hemen gönder evden hiç de utanmadan söyle artık müsait değiliz bugun akrabana git hadi sen eşyalarını topla ben çocukları oyalarım de sen neden çekiniyosun o çekinmesi gerekirken rahat

Gerçekten olacak şey mi bu ? Ha gerçekten çaresiz olan,kimsesiz olan biri olur bir nebze kabul edilebilir. Bir kadının bir kadına destek olması iyi birşey fakat hem kızı 5 martta operasyon geçirecek (çok erken gelmiş size)hem birçok akrabası var oralarda da kalabilirdi.
Yani gerçekten abartan ve rahat bir arkadaşınız var .
Şimdi size düşen arkadaşınızla bu durumu konuşmak eşinizin bu durumdan rahatsız olduğunu söylemek.Sonrasında bakin bakalım kendisi nasıl bir çözüm bulacak?

Kusurabakma ama çocuk dahi olsa biri benim çocuğumun sürekli canını yakıcak ve annesi bana öyşe bi şag söyliycel. Kolundan tuttuğum gibi kapıya atarım. Nasıl arkadaşlarınız var ya? Resmen kullanıyo sizi. Ne demek kırmamak. Kırılsın efendim. Çocuğumdan kocamdan kıymetli mi! Terbiyesiz. Ben kardeşime bile 1 ay kalıyım sende diyemem o söylemiş ve 2 aya uzatmış!!! Valla kocan haklı. Peki sana kalk makarna yap yiyelim faşan dediğinde onuda sen yap bi zahmet yada evde bişey kalmadı para da yok deniyomusum hiç? Ay yolla şunı valla sinir oldum.

Yuzsuzlugun boylesi. Direk soyleyin. Boyle bi insanı niye kırmamaya çalışacaksınız ki. Buraya ne yazdıysanız aynısını ona da soyleyin ve gönderin. Insanda biraz utanma olur..

Bu arada maddi imkanimiz pek iyi degil ve onlar sürekli acikiyorlar. 2 saate 1 aciktik ne yesek diye soruyor arkadasim. Evde yemek yapacak birsey kalmadi alacak imkanim yok. Ve arkadasim yemek vakti geldigi zaman ne pisirelim demiyor. Bana aciktik yaa kalk bi makarna pisir de yiyelim, aciktik ya kalk şunu yap da yiyelim diyip duruyor ev isi konusunda hic birseye karismiyor. Misafir gibi oturuyor ama benim bildigim misafirlik 3 gündür sonrasi ev sahipligine girer. Ne bulasiga karisiyir ne temizlige. Aksama kadar evde 3 tane cocuk kendisi zaten ilgilenmiyor ben sürekli onlarla bas etmeye calisiyorum oglu benim cocugumun canini yaktigi zaman artik onu parcalamak geliyor icimden. Agzimi acsam yaa öyle söyleme ne biçim insansin cocuk o daha akli mi yetiyor diye oglunu kucakliyor hemen laf da söyletmiyor. Cocugumun cani yanmasin diye ona baksam bir dünya ev isi üstüme kaliyor ev isini yapsam artik cocugun bir yerlerini kiracak diye korkuyorum ne yapacagimi sasirdim iyice cok bunaldim :KK12:

Kovmalısın! Küçük bir ameliyat için ne diye 2 ay öncesinden gelmiş? Açık açık söyleseydin ameliyata bikaç gün kala gelirsin diye. Oh ne güzel ye iç yat,bişeye karışma. Ekmek elden su gölden. Bilmiyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyor bu insanlar.

1 ay dedin 2 ay oldu eşim rahatsız bu durumdan. Maddi olarak da sıkışığız zaten. Çocuklar da anlaşamadı sabrım taşmak üzere sen kvne git en iyisi de.
Bu sakin yazmış halim.
Sen çünkü çirkefe bağlayamazsın gibi geldi bana.
Bugün gönder bak 1 gün bile uzatma.

Eşinizin bi arkadaşı yapaydı bunu ohooo çıldırmıştınız,gelip biz söyleyecek değiliz ya,zaten her türlü kötü olacaksınız ameliyatı bile beklemeyin,söyleyin bugün gitsinler

Bu arada maddi imkanimiz pek iyi degil ve onlar sürekli acikiyorlar. 2 saate 1 aciktik ne yesek diye soruyor arkadasim. Evde yemek yapacak birsey kalmadi alacak imkanim yok. Ve arkadasim yemek vakti geldigi zaman ne pisirelim demiyor. Bana aciktik yaa kalk bi makarna pisir de yiyelim, aciktik ya kalk şunu yap da yiyelim diyip duruyor ev isi konusunda hic birseye karismiyor. Misafir gibi oturuyor ama benim bildigim misafirlik 3 gündür sonrasi ev sahipligine girer. Ne bulasiga karisiyir ne temizlige. Aksama kadar evde 3 tane cocuk kendisi zaten ilgilenmiyor ben sürekli onlarla bas etmeye calisiyorum oglu benim cocugumun canini yaktigi zaman artik onu parcalamak geliyor icimden. Agzimi acsam yaa öyle söyleme ne biçim insansin cocuk o daha akli mi yetiyor diye oglunu kucakliyor hemen laf da söyletmiyor. Cocugumun cani yanmasin diye ona baksam bir dünya ev isi üstüme kaliyor ev isini yapsam artik cocugun bir yerlerini kiracak diye korkuyorum ne yapacagimi sasirdim iyice cok bunaldim :KK12:
Valla hatalısınız kusura bakmayın.
Acıktık kalk şunu pişir dediğinde "mutfak orda yabancı değilsin hadi kalk sen pişir,bizde yiyelim"deyin.
Yarın sabah verin eline süpürgeyi,hadi sen süpür bende sileceğim deyin.
Yemek yediniz diyelim,hadi kalk beraber toplayalım deyin. Hatta mutfakta siz tencere yıkıyorsanız oda bulaşıkları yerleştirsin makinaya.

2 aydır sizdeymiş yani bir işin ucundan tutsun. Arkadaşima gitsem,çocuklar oyuncakları dağıtsa,cıkmadan usul usul topluyorum,öyle çıkıyorum yani ki orada kendi çocuğuda dağıtıyor,banane demiyorum. Benim arkadaşlarımda böyledir. Hemen çıkmadan kalkar toprarlarlar. Birşey yiyeceksek beraber hazırlar beraber toplarız.
Sakın taviz vermeyin daha fazla.
Saygısız,duşüncesiz biriymiş zaten,arkadaşlığınızı gözden geçirin bundan sonra.

Ya kızlar canıma bağrıma tak dedi size yazıyorum artık akıla ihtiyacım var. Benim bir arkadaşım var 10 senelik. Onun iki çocuğu var büyüğü kız ve 8 yaşında, küçüğü erkek ve 2 bucuk yaşında. Ben evliyim ve 1 oglum var onun oglundan 2 ay küçük. Bu arkadaşım benimle aynı memlekette oturuyordu k.maraşta ve şu an eşiyle boşanma aşamasında olduğu için denizliye baba evine döndü. Kızının küçük bir rahatsızlığı var ve ufak bir ameliyat gecirmek zorunda kaldigi icin k.marasa gelmek zorunda kaldi arkadasim. Burda da kalacak amcasi akrabasi vs var ama bende kalmak istedigini söyledi ben de kabul ettim. Ama bana en başında bende sadece 1 ay kalacagini söyledi. Bundan iki ay önce cikti yanima geldi 2 aydir bende kaliyor ve kizinin ameliyatina 10 gün var daha. Cocuklari cok yaramaz ve özellikle benim oglumla yaşıt olan benim oğluma sürekli vuruyor sacini cekiyor oyuncaklarini alip bunlar benim vermem diyor.. mesela oglum nereye otursa oraya oturmak istediginu söylüyor evin icinde ve ben arkami döner dönmez oğlumun çığlığı duyuluyor artık ev işini bile göremez oldum cocuga birsey yapacak diye. Onlar geldiginden beri oglumun sürekli bir yerleri şişip morarıyor eşim sürekli bana kızıyor. Ve arkadaşım bunları duymazdan geliyor yani oğluna neden böyle yapiyorsun demiyor neredeyse. Esas sorun şu ki eşim normalde evde yabancı insanları sevmez. Bu arkadaşım bana gelirken 1 ay kalacagim dedi ben zar zor esimi ikna ettim. Arkadasim 2 ay oldu hâlâ gitmeye niyetli degil. Eşim akşam eve gelmek istemiyor artık gürültüden. Arkadaşımın gitmesini istiyor ben de ne yapayım kovayım mı diyorum her gün birbirimuze giriyoruz canıma bağrıma tak dedi artık. Arkadasimin kizi 5 martta ameliyat olacak ama küçük bir operasyon oldugu icin hastanede yatmasina bile gerek yokmus. Sözde bana kizin ameliyatina kadar sendeyim dedi ama sonrasinda da gitmemesinden korkuyorum arada kalmaktan biktim artik. Ne olur bana yardim edin bir akil verin yüzüne söylesem eşim istemiyor diye olmuyor. Kendisi çok rahat bir insan akşam eşim eve geldiginde hic cekinmedigi icin nerdeyse esimle 2 aydir baş başa vakit geciremiyoruz. O da bunalip bana sariyo haliyle. Kayinvalidesi cocuklara cok düşkün bana gönder diyor ama cocuklarini onlara göndermiyor israrla ikisini de bizim eve getirtiyor. Ki kendisi tekrar denizliye dònecek ve babalarini aylarca göremeyecekler kendisi bunu hic düsünmüyor. Hem onlara birakayim cocuklari elin evinde kimseyi rahatsiz etmeyim hem de doyasi vakit geçirsinler demiyor. Bana bir akil verin kirmadan nasil gönderirim evden onu :KK43:
:KK57: açık açık konuşun kırmak İstemeyebilirsiniz ama kadın kullanıyo sizi apaçık.
Kalk makarna yap yiyelim falan yuh dedim.
Eşinizle boşu boşuna kötü oluyosunuz.
Açık açık konuşun eşimle kötü oluyorum kimsen olmasa ses etmezdim ama amcanlarda burda diyebilirsiniz.
Bir an önce konuşun
Şaka gibiiii

Sizin önceliginiz çocugunuz ve eşiniz.Her ikisi de bu davranışınızın bedelini ödüyormuş anladığım kadarıyla.Çocugunuz ve eşiniz kendi evlerinde misafir olmuşlar resmen olacak iş değil.Peki tüm bunlar icin sebebiniz ne,iyi biri olmak mı yada kimseyi kiramiyorum ben gibi düşünceler mi??Bu şekilde davranmanız iyilik felan değil bildiğin pasiflik.Bence bir an evvel arkadasınıza git artık deyin,çocuğum cok mutsuz eşim çok mutsuz artık varlıgın aileme zarar vermeye başladı deyin.Bir daha da görüşmeyin bu insanla.Birde belirteyim cocugunuza ezik bir anne modeli oluyorsunuz bu çocuk sizden öğrenecek herşeyi,kişilik kazanacak sizinle birlikte.Olacak iş değil.Eşiniz de adam gibi adammış iyi sabretmiş.

Ya kızlar canıma bağrıma tak dedi size yazıyorum artık akıla ihtiyacım var. Benim bir arkadaşım var 10 senelik. Onun iki çocuğu var büyüğü kız ve 8 yaşında, küçüğü erkek ve 2 bucuk yaşında. Ben evliyim ve 1 oglum var onun oglundan 2 ay küçük. Bu arkadaşım benimle aynı memlekette oturuyordu k.maraşta ve şu an eşiyle boşanma aşamasında olduğu için denizliye baba evine döndü. Kızının küçük bir rahatsızlığı var ve ufak bir ameliyat gecirmek zorunda kaldigi icin k.marasa gelmek zorunda kaldi arkadasim. Burda da kalacak amcasi akrabasi vs var ama bende kalmak istedigini söyledi ben de kabul ettim. Ama bana en başında bende sadece 1 ay kalacagini söyledi. Bundan iki ay önce cikti yanima geldi 2 aydir bende kaliyor ve kizinin ameliyatina 10 gün var daha. Cocuklari cok yaramaz ve özellikle benim oglumla yaşıt olan benim oğluma sürekli vuruyor sacini cekiyor oyuncaklarini alip bunlar benim vermem diyor.. mesela oglum nereye otursa oraya oturmak istediginu söylüyor evin icinde ve ben arkami döner dönmez oğlumun çığlığı duyuluyor artık ev işini bile göremez oldum cocuga birsey yapacak diye. Onlar geldiginden beri oglumun sürekli bir yerleri şişip morarıyor eşim sürekli bana kızıyor. Ve arkadaşım bunları duymazdan geliyor yani oğluna neden böyle yapiyorsun demiyor neredeyse. Esas sorun şu ki eşim normalde evde yabancı insanları sevmez. Bu arkadaşım bana gelirken 1 ay kalacagim dedi ben zar zor esimi ikna ettim. Arkadasim 2 ay oldu hâlâ gitmeye niyetli degil. Eşim akşam eve gelmek istemiyor artık gürültüden. Arkadaşımın gitmesini istiyor ben de ne yapayım kovayım mı diyorum her gün birbirimuze giriyoruz canıma bağrıma tak dedi artık. Arkadasimin kizi 5 martta ameliyat olacak ama küçük bir operasyon oldugu icin hastanede yatmasina bile gerek yokmus. Sözde bana kizin ameliyatina kadar sendeyim dedi ama sonrasinda da gitmemesinden korkuyorum arada kalmaktan biktim artik. Ne olur bana yardim edin bir akil verin yüzüne söylesem eşim istemiyor diye olmuyor. Kendisi çok rahat bir insan akşam eşim eve geldiginde hic cekinmedigi icin nerdeyse esimle 2 aydir baş başa vakit geciremiyoruz. O da bunalip bana sariyo haliyle. Kayinvalidesi cocuklara cok düşkün bana gönder diyor ama cocuklarini onlara göndermiyor israrla ikisini de bizim eve getirtiyor. Ki kendisi tekrar denizliye dònecek ve babalarini aylarca göremeyecekler kendisi bunu hic düsünmüyor. Hem onlara birakayim cocuklari elin evinde kimseyi rahatsiz etmeyim hem de doyasi vakit geçirsinler demiyor. Bana bir akil verin kirmadan nasil gönderirim evden onu :KK43:
:oha::oha::oha::oha::oha:

Back
X