Eve gelen yardimcilar

Bence de. Duşta işemiyorsa o kadar iğrenecek bir durum yok yani. Ama takıntı seviyesine ulaşmış zaten konu sahibi bana kalırsa.
Çok düşünüyor konu sahibi, bu işleri düşündükçe kafayı yersin, bu kadar hassas olamak da yorucu eşi kim bilir evi ne şekillerde kirletiyor:)

Eskiden kimsenin yaptığı temizliği beğenmeyen ,yardımcı arkasından tekrar evi temizleyen ben artık yapamadığımdan mecbur beğeniyorum Vallaha fazla takıntılı olmak iyi değil .Hatta geçen cam da baya bi iz kalmış kibarca söyledim.Hemen bezi aldı hem siliyo hem bana izi boşver temiz ya ona bak perdeler de kapanınca belli olmaz zaten diyor

ben işine de çok karışılmaması gerektiğini düşünüyorum açıkçası
yok 3 kova yok terlikler yok bilmem ne
kim ister ki işine bu kadar karışılmasını ?

O biraz karşınızdaki ile alakalı bana gelip çok memnun kaldığım da vardı maalesef başka bir işe girdi temizlikle ilgisi olmayan

Çok düşünüyor konu sahibi, bu işleri düşündükçe kafayı yersin, bu kadar hassas olamak da yorucu eşi kim bilir evi ne şekillerde kirletiyor:)
Evet tabiki kirleniyor kirletiyoruz yaşıyoruz çünkü. Çok düşünüp kafayı yicek pozisyonda da değilim genel temizlikçi geri bildirimleri alabilmek için konu açtım çoğunluk böyleymiş bunu öğrenmiş oldum

Siz çok temizmişsiniz temizlersiniz her duş sonrası fırça çamaşır suyu ile. Ben çamaşır suyu döküp su tutmayı sağlık açısından tercih etmiyorum

Cam 2-3 haftada 1

2500 mü şuan temizlik fiyatı fazla kişi geldikleri için sanırım ama tek gelsin daha iyi karmakarışık oluyor fazla kişi istemem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…