Sizin dışarıdan gelen ayakkabılarınız temiz oluyor galibaçamurlu ayakkabının ayakkabılıkta işi ne anlamadım. çamurlu vaziyette mi koyuyorsunuz ayakkabılığınıza ?
temizlemiyorsan iğrenirsin kudraHeh ben de bunu diyecektim, kendi temizlediğim duşakabin zeminine basmaktan neden iğreneyim ki? Temizlemeden çıkıyorsanız bilemiyorum tabi.
Yok valla en baştan dedim temiz titiz bir insan değilim diye. Siz titiz ve takıntılı olduğunuzu iddia ederken banyoyu temizlemeden çıkıyor olmanız enteresan geldi.Siz çok temizsiniz tamam
ayakkabı çamurlu değilse çamurlu demeyeceksiniz o zamanSizin dışarıdan gelen ayakkabılarınız temiz oluyor galibaçamurlu derken balçık içinde değil şehirde yaşıyorum sonuçta avmde wcye giriliyor en iyi ihtimalle o ayakkabılar ile ev terliğinin üzerine yanında ne işi olur pes
çamurlu değil demedim balçık içinde gibi düşünülmesin şehirde ne kadar kirlenirse o kadar çamurlu kış aylarında ne kadar çamur bulaşabilirse o kadar işte. İletişim sıkıntısı olduğunu nereden çıkardınız nerede anlayamadık birbirimizi acabaayakkabı çamurlu değilse çamurlu demeyeceksiniz o zaman
tabi ki dışarıdan gelen ayakkabı bal dök yala kıvamında temiz değil, olamaz da asla
ben ev terliği dışarıdan gelen ayakkabının üzerine konulsun diye bişey demedim zaten
oraya konulmaz ya ayrı bir rafı olur sadece evde girilen terliklerin durduğu
ya da kadına bi yer gösterirsiniz, oraya değil buraya bırakın dersiniz
biraz iletişim sıkıntısı var galiba bize cevaplarınızdan da ben öyle anlıyorum
Ayrıntılara takılmaktan temel temizliği es geçiyor gibi konu sahibi.temizlemiyorsan iğrenirsin kudra
normalde her duş sonrası yapılması gereken şeyi yani duş sonrası kirden arındırma olayını temizlikçi gelmeden bir gün önce yaptığını söyledi konu sahibi
bu da haftada 1e falan tekabül ediyor işte
Ya bir de vücut sivimiz o kadar iğrenç değil ya yaşıyoruz, burnumuzu fln koparip atmamiz lazım :) normal temizleyip çıkarsın . Ya düşündükçe insan kafayı yer, o zaman marketten aldığın her şeyi düşünmeye başlayacaksın, senden önce kaç kişi dokundu elledi, puding mesela nasıl dolaba koyacaksın her şeyi yıkamaya mi başlayacaksın? Konu sahibi daha düşünürse obsesif olur . Ben pis olduğumu ogrendim yettiHeh ben de bunu diyecektim, kendi temizlediğim duşakabin zeminine basmaktan neden iğreneyim ki? Temizlemeden çıkıyorsanız bilemiyorum tabi.
çocuğunuz çamaşır suyu kullandığınız yemek masasına oturmuyor mu o masaya temas etmiyor mu ?Hayır her duş sonrası çamaşır suyu kullanmıyorum sebebi de küçük çocuğumun sürekli duşta az da olsa çamaşır suyuna maruz kalmaması için ben ne kadar su da tutsam temizlikçi kadar arındıramam sonuçta öyle bir vaktim olsa yardımcı çağırmam zaten. Duştan çıkarken herkes ayaklarını güzelce yıkar temiz havluya basar ve kurular. Mutlaka temizlikçi gelmeden çamaşır suyu kullanıyorum. Su tabiki tutuyorum duş sonrası.
Yok o masada yemiyorçocuğunuz çamaşır suyu kullandığınız yemek masasına oturmuyor mu o masaya temas etmiyor mu ?
hayır zaten dışarıda gezilen ayakkabının üzerine falan da konulmaz onda hemfikirizAyakkabilikta toz toprak kötü oluyor, yere kenara koyabilir...valla ok benim için birçok şey ya
Benim evde iki kedim var hergun süpürmem evimi.En güzeli keşke ben de öyle olsam kabul ediyorum takıntılıyım ama istediğim şeyler valla çok büyük şeyler değil sürekli gelen biri beni çözmeli bana tekrar söyletmemelizamanı yettirememek de bence bilinçli çünkü yetiştiremeyecek kadar dağınık pis değilim her gün sabah mutlaka süpürüyorum evi bazen akşam da hatta kedim olduğu için
e kadın kaça bölünsün şimdiAyrıntılara takılmaktan temel temizliği es geçiyor gibi konu sahibi.
Temizlik Takıntılı biri olarak yazıyorum size ama evimde hepsi için ayrı kova bnm bile yok :) ama camları sildikten sonra aynı suyla toz almıyor tabiki suyu değiştirip kovayı yıkıyor sonuçta. Bir tane vileda kovam var bir tane de toz kapı silip balkon yıkadığı kovam var bu kdr :)İşte ben o Katya’yı arıyorum1 cam 1 yer 1 kapı kovası var. Kapı için olan kovayla aynı zamanda ev içi eşyaları da silebilir diye verdim de dikkat etmiyor zaten. Bir kişi vardı öyle aşırı profesyonel gerçekten her gelişinde evdeki herşey yeni alınmış gibi parlardı bir tane eksik bulunmazdı 8 saat çalışırdı 10 dakika geçse bile saatlik ücrete yansıtırdı ekstra seve seve de verirdim ama sağlık sebepli temizliği komple bırakıp daha az yoran devamlı okullarda yemek dağıtma işine girdi. Noolur ablam gel de diyemedim tekrar
?hayır zaten dışarıda gezilen ayakkabının üzerine falan da konulmaz onda hemfikiriz
Bence de. Duşta işemiyorsa o kadar iğrenecek bir durum yok yani. Ama takıntı seviyesine ulaşmış zaten konu sahibi bana kalırsa.Ya bir de vücut sivimiz o kadar iğrenç değil ya yaşıyoruz, burnumuzu fln koparip atmamiz lazım :) normal temizleyip çıkarsın . Ya düşündükçe insan kafayı yer, o zaman marketten aldığın her şeyi düşünmeye başlayacaksın, senden önce kaç kişi dokundu elledi, puding mesela nasıl dolaba koyacaksın her şeyi yıkamaya mi başlayacaksın? Konu sahibi daha düşünürse obsesif olur . Ben pis olduğumu ogrendim yetti
sadece "?" yazmak forum kurallarına aykırı yalnız
Bence de. Duşta işemiyorsa o kadar iğrenecek bir durum yok yani. Ama takıntı seviyesine ulaşmış zaten konu sahibi bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?