• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gelen yardimcilar

çamurlu ayakkabının ayakkabılıkta işi ne anlamadım. çamurlu vaziyette mi koyuyorsunuz ayakkabılığınıza ?
Sizin dışarıdan gelen ayakkabılarınız temiz oluyor galiba😄çamurlu derken balçık içinde değil şehirde yaşıyorum sonuçta 🤣 avmde wcye giriliyor en iyi ihtimalle o ayakkabılar ile ev terliğinin üzerine yanında ne işi olur pes

Heh ben de bunu diyecektim, kendi temizlediğim duşakabin zeminine basmaktan neden iğreneyim ki? Temizlemeden çıkıyorsanız bilemiyorum tabi.
temizlemiyorsan iğrenirsin kudra
normalde her duş sonrası yapılması gereken şeyi yani duş sonrası kirden arındırma olayını temizlikçi gelmeden bir gün önce yaptığını söyledi konu sahibi
bu da haftada 1e falan tekabül ediyor işte

Sizin dışarıdan gelen ayakkabılarınız temiz oluyor galiba😄çamurlu derken balçık içinde değil şehirde yaşıyorum sonuçta 🤣 avmde wcye giriliyor en iyi ihtimalle o ayakkabılar ile ev terliğinin üzerine yanında ne işi olur pes
ayakkabı çamurlu değilse çamurlu demeyeceksiniz o zaman
tabi ki dışarıdan gelen ayakkabı bal dök yala kıvamında temiz değil, olamaz da asla
ben ev terliği dışarıdan gelen ayakkabının üzerine konulsun diye bişey demedim zaten
oraya konulmaz ya ayrı bir rafı olur sadece evde girilen terliklerin durduğu
ya da kadına bi yer gösterirsiniz, oraya değil buraya bırakın dersiniz
biraz iletişim sıkıntısı var galiba bize cevaplarınızdan da ben öyle anlıyorum

ayakkabı çamurlu değilse çamurlu demeyeceksiniz o zaman
tabi ki dışarıdan gelen ayakkabı bal dök yala kıvamında temiz değil, olamaz da asla
ben ev terliği dışarıdan gelen ayakkabının üzerine konulsun diye bişey demedim zaten
oraya konulmaz ya ayrı bir rafı olur sadece evde girilen terliklerin durduğu
ya da kadına bi yer gösterirsiniz, oraya değil buraya bırakın dersiniz
biraz iletişim sıkıntısı var galiba bize cevaplarınızdan da ben öyle anlıyorum
çamurlu değil demedim balçık içinde gibi düşünülmesin şehirde ne kadar kirlenirse o kadar çamurlu kış aylarında ne kadar çamur bulaşabilirse o kadar işte. İletişim sıkıntısı olduğunu nereden çıkardınız nerede anlayamadık birbirimizi acaba 😄

temizlemiyorsan iğrenirsin kudra
normalde her duş sonrası yapılması gereken şeyi yani duş sonrası kirden arındırma olayını temizlikçi gelmeden bir gün önce yaptığını söyledi konu sahibi
bu da haftada 1e falan tekabül ediyor işte
Ayrıntılara takılmaktan temel temizliği es geçiyor gibi konu sahibi.

Heh ben de bunu diyecektim, kendi temizlediğim duşakabin zeminine basmaktan neden iğreneyim ki? Temizlemeden çıkıyorsanız bilemiyorum tabi.
Ya bir de vücut sivimiz o kadar iğrenç değil ya yaşıyoruz, burnumuzu fln koparip atmamiz lazım :) normal temizleyip çıkarsın . Ya düşündükçe insan kafayı yer, o zaman marketten aldığın her şeyi düşünmeye başlayacaksın, senden önce kaç kişi dokundu elledi, puding mesela nasıl dolaba koyacaksın her şeyi yıkamaya mi başlayacaksın? Konu sahibi daha düşünürse obsesif olur . Ben pis olduğumu ogrendim yetti

Hayır her duş sonrası çamaşır suyu kullanmıyorum sebebi de küçük çocuğumun sürekli duşta az da olsa çamaşır suyuna maruz kalmaması için ben ne kadar su da tutsam temizlikçi kadar arındıramam sonuçta öyle bir vaktim olsa yardımcı çağırmam zaten. Duştan çıkarken herkes ayaklarını güzelce yıkar temiz havluya basar ve kurular. Mutlaka temizlikçi gelmeden çamaşır suyu kullanıyorum. Su tabiki tutuyorum duş sonrası.
çocuğunuz çamaşır suyu kullandığınız yemek masasına oturmuyor mu o masaya temas etmiyor mu ?

En güzeli keşke ben de öyle olsam kabul ediyorum takıntılıyım ama istediğim şeyler valla çok büyük şeyler değil sürekli gelen biri beni çözmeli bana tekrar söyletmemeli 😅 zamanı yettirememek de bence bilinçli çünkü yetiştiremeyecek kadar dağınık pis değilim her gün sabah mutlaka süpürüyorum evi bazen akşam da hatta kedim olduğu için
Benim evde iki kedim var hergun süpürmem evimi.
Ben şahsen hergun evimi süpürüyor olsaydım temizlikçi çağırmazdim.
Bana sizin temizlik standartlariniz biraz yüksek geldi.
Gelen kişiler kasılıyor olabilirler rahat oldukları zaman daha iyi iş yaparlar bence.
Sizin de biraz salmaniz lazım gibi geldi bana.
Katalogda görünen evler gibi olmak zorunda değil evlerimiz.
Cam temizliği mesela her geldiğinde mi yapmasını istiyorsunuz arada bir mi ?

Ayrıntılara takılmaktan temel temizliği es geçiyor gibi konu sahibi.
e kadın kaça bölünsün şimdi :D
temizlikçilere 3 farklı kova mı düşünsüün , temizlikçinin banyoya bastığı terlikle nerelerde gezdiğini mü düşünsüün yoksa duş sonrası duşakabin temizlemeyi mü düşünsün yani kaça bölünsün , bi yeri salacak mecburen piyango duşakabin zeminine çarpmış :KK53:

İşte ben o Katya’yı arıyorum😅1 cam 1 yer 1 kapı kovası var. Kapı için olan kovayla aynı zamanda ev içi eşyaları da silebilir diye verdim de dikkat etmiyor zaten. Bir kişi vardı öyle aşırı profesyonel gerçekten her gelişinde evdeki herşey yeni alınmış gibi parlardı bir tane eksik bulunmazdı 8 saat çalışırdı 10 dakika geçse bile saatlik ücrete yansıtırdı ekstra seve seve de verirdim ama sağlık sebepli temizliği komple bırakıp daha az yoran devamlı okullarda yemek dağıtma işine girdi. Noolur ablam gel de diyemedim tekrar 😄
Temizlik Takıntılı biri olarak yazıyorum size ama evimde hepsi için ayrı kova bnm bile yok :) ama camları sildikten sonra aynı suyla toz almıyor tabiki suyu değiştirip kovayı yıkıyor sonuçta. Bir tane vileda kovam var bir tane de toz kapı silip balkon yıkadığı kovam var bu kdr :)

Ben bir ablayı sevdim çokta iyi yapıyor. Ama normalde çalıştığı için tatil günleri kısıtlı. 3 bayan geldiler bir ara, çokta iyi yaptılar ama fiyatı çok artıttırdılar, 1300 den 2500e çıktı 😭. Yine bayram öncesi çağırdım. Dönüş yapmadı... Kendim temizleyeceğim haftaya. Astım olursam ilaç alırım artık 😬

Calısıyormusunuz? Çalışmıyorsanız ya kadının yaptığını beğeneceksiniz yada kendiniz temizleyeceksiniz. Ücretli çalışanda olsa onunda kendine göre bir yöntemi var. Siz kendi kurallarınıza göre birini bulmak isteseniz bile kimse başlarında durup dırdır eden biriyle çalışmak istemez. Nitekim bende istemezdim.

Ya bir de vücut sivimiz o kadar iğrenç değil ya yaşıyoruz, burnumuzu fln koparip atmamiz lazım :) normal temizleyip çıkarsın . Ya düşündükçe insan kafayı yer, o zaman marketten aldığın her şeyi düşünmeye başlayacaksın, senden önce kaç kişi dokundu elledi, puding mesela nasıl dolaba koyacaksın her şeyi yıkamaya mi başlayacaksın? Konu sahibi daha düşünürse obsesif olur . Ben pis olduğumu ogrendim yetti
Bence de. Duşta işemiyorsa o kadar iğrenecek bir durum yok yani. Ama takıntı seviyesine ulaşmış zaten konu sahibi bana kalırsa.

Bence de. Duşta işemiyorsa o kadar iğrenecek bir durum yok yani. Ama takıntı seviyesine ulaşmış zaten konu sahibi bana kalırsa.

Dusun dışarı pislik taşınmasındansa oraya kır toz gitmesi bana daha makul geliyor
Bende en çok tezgaha değen salatalık kısmına üzüldüm. Gıda yi harcamak böyle kolay olmamalı umarım yanlış anlamisimdir

Bu arada kova denklemini hiç anlamadım ben iyice pis olayım ev sahibi ne kdr rahatsa gelen de o kdr özeniyor bana gelen 2 kişi var yıllar oldu ailemede gidiyorlar biri kardeşime gittiğinde 1 çeşit yemek yapıp bırakıyor biz ikisinden de memnunuz 1 kişinin gelip birden temizlemesi ile bizim parça parça yapmamız farklı

Back