- 2 Aralık 2023
- 1.260
- 1.446
- 53
Onu defalarca yaptım ben deŞeyi anlattım mı ben ya , kadınlardan birini sabah gidip evinden alıyordum aracımla... psikoloğa gidicem galiba olmuşum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu defalarca yaptım ben deŞeyi anlattım mı ben ya , kadınlardan birini sabah gidip evinden alıyordum aracımla... psikoloğa gidicem galiba olmuşum ben
Mutfak tezgahını, yemek masasını çamaşır suyuyla temizlerken ya da deterjanları bol bol kullanırken sağlık açısından sorun yok, en kullanılması gereken yer olan banyoda kullanınca sağlık açısından sorun varSiz çok temizmişsiniz temizlersiniz her duş sonrası fırça çamaşır suyu ile. Ben çamaşır suyu döküp su tutmayı sağlık açısından tercih etmiyorum
terlikleri ayakkabılığa koymayacaksa nereye koymasını istiyorsunuz, ayrı bir dolap raf ya da yer var mı ?
hayır zaten dışarıda gezilen ayakkabının üzerine falan da konulmaz onda hemfikiriz
U ultimatenick bu çelişki için soru işareti koymuş haklı olarak. Ben dışarıdan gelen ayakkabıların olduğu bölüme üstüne yanına terlik koyduğunu yazmıştım daha önce. Sonra da ayrı dolap raf yok mu diyorsunuz var işte ama koymamış kirlilerin arasına koymuş daha fazla nasıl açıklayabilirim acaba
Evet çünkü beyaz oldukları için çay yemek lekeleri çamaşır suyu olmadan çıkmıyor ve yemek ile temasını orayı ben kullandığım için engelleyebiliyorum tabak değiyor diye çamaşır suyu mu kullanmayayım sizin matığınıza göreMutfak tezgahını, yemek masasını çamaşır suyuyla temizlerken ya da deterjanları bol bol kullanırken sağlık açısından sorun yok, en kullanılması gereken yer olan banyoda kullanınca sağlık açısından sorun var
Hak etmediği parayı alıp geceleri nasıl rahat uyuyorlarfiyat az geliyorsa kabul etmesinler işi. ama kabul edip istenilen gibi yapmamak ayıp yani. kimse basladığı yerde tutunmak derdinde değil ki. bugün burdan paramı alayım yarın baska ev bulurum diye düsünüyor. ne bileyim valla artık. ben de sıfır eve girdiğim için 2 temizlikçi tuttum bomboş ev. ben sehir dışındaydım. döndüğümde ev asla temizlenmemis her yer toz. dolapların içi hala inşaat pisliği dolu. sadece çöpleri toplayıp süpürmüşler. cam kenarlarında hala çimento kalıntıları. bir daha ablamı cagirdim onla birlikte yaptık temizliği. boşa para verdik bildiğiniz yani. keske hayır işleseydik o parayla.
Evet kullanmamanız gereken yerde kullanıp kullanmanız gereken yerde sağlık sebebiyle kullanmıyorum demeniz en hafif tabirle komik.Evet çünkü beyaz oldukları için çay yemek lekeleri çamaşır suyu olmadan çıkmıyor ve yemek ile temasını orayı ben kullandığım için engelleyebiliyorum tabak değiyor diye çamaşır suyu mu kullanmayayım sizin matığınıza göre
Tamam o zaman süpersiniz. Yaşlar kaç bilmiyorum ama fazla mesai harcadığımı hissettim şuan burada. İnsan kendini de tutamıyor cevap yazmadan geçemiyorEvet kullanmamanız gereken yerde kullanıp kullanmanız gereken yerde sağlık sebebiyle kullanmıyorum demeniz en hafif tabirle komik.
Benim masam da beyaz bu arada, hiç çamaşır suyu kullanacak derecede bir leke olmadı. Normal ıslak, deterjansız bezle silip geçiyoruz.
Valla bende duşa girmeden banyoyu dip köşe çamaşır suyu ile yıkıyorum, duşakabini delice ovup duştan sonra cekcekle ayrıca kurutuyorum. En kötü 2 günde bir bu şekilde rutinim, klozet lavabo vs günlük temizliyorum, duruma göre birden fazla temizlediğim de oluyor. En kolay temizlenen yer banyo bana göre diğer türlü su lekesi bile sinirlerimi hoplatıyoriyi de benim bildiğim duşu alan kişi duş sonrası bol su ve biraz çamaşır suyu ile kirden arındırır zaten
her banyo sonrası yapılması gereken rutin bişey bu
şimdi bunu rutin olarak yapmayıp titiz biri olduğunuzu iddia etmeniz beni şaşırtıyor
Gıda teması olan tezgaha çamaşır suyu döktürüyorsunuz.Siz çok temizmişsiniz temizlersiniz her duş sonrası fırça çamaşır suyu ile. Ben çamaşır suyu döküp su tutmayı sağlık açısından tercih etmiyorum
Yapılacak daha önemli temizlikleriniz vardır tabi sizinTamam o zaman süpersiniz. Yaşlar kaç bilmiyorum ama fazla mesai harcadığımı hissettim şuan burada. İnsan kendini de tutamıyor cevap yazmadan geçemiyor
Tezgaha değen gıdayı çöpe atıyormuş, masada gıda teması yokmuşGıda teması olan tezgaha çamaşır suyu döktürüyorsunuz.
Ama su ile foşur foşur akıtma imkanınız olan duşakabine dökmüyorsunuz.
Çok tezat değil mi?
Taktik varsa bana da söyleseniz ya keşke, her yeri temizlerim banyoya adım atmak istemiyorum konu temizlik oluncaEn kolay temizlenen yer banyo bana göre
Ekmeği vs peçeteye koyuyormuş ama çatal bıçak kaşık masada yüzeye değmiyor mu?Tezgaha değen gıdayı çöpe atıyormuş, masada gıda teması yokmuş
Banyoda çamaşır suyu kullanmadan sararmalar olur, klozette vs özellikle. Hatta iyi temizlenmezse fayans araları siyahlaşır. Tezgahı düzenli cifliyorum leke sıkıntısı yaşamadım, lavaboda duruma göre çamaşır suyu kullanırım ama banyo çamaşır suyu olmadan mümkün değilEvet çünkü beyaz oldukları için çay yemek lekeleri çamaşır suyu olmadan çıkmıyor ve yemek ile temasını orayı ben kullandığım için engelleyebiliyorum tabak değiyor diye çamaşır suyu mu kullanmayayım sizin matığınıza göre
O kısım muamma. Ona da örtü seriyorum falan der ama örtü seriyorsa niye masa leke olsun sorusu gelir ordan da. Bilemedim.Ekmeği vs peçeteye koyuyormuş ama çatal bıçak kaşık masada yüzeye değmiyor mu?
Herkesin temizlik anlayışı farklı. Benim temizlik anlayışım size benzer. hiç takılmayin. Ben anladım sizi. Serum alıyorum detaylı yazamadımYorum yapan herkese çok teşekkürler seviyeyi düşürmeden konudan uzaklaşıyorum amacım evine yardımcı gelenlerin genel izlenimlerini almaktı yeterli oldu. Zaten kendine pis diyenler temiz değilim diyenler de neden konuma bu kadar yorum yaptı onu da anlamadım ama sağolsunlar yordular kendilerini
Günlük temizlediğim için kolay oluyor, birde banyom küçük her duşta dusakabini telle ve çamaşır suyu ile temizliyorum, kuruduktan sonra camlar için olan silikonlu ürünler var onlarla camlarını ayrıca siliyorum. Tüm banyo fayans olduğu için fırça ve çamaşır suyu çok pratik oluyor, en sonunda yerleri de çekçekledik mi tamam; foşur foşur, terapi gibi. Ben cok seviyorum gerçektenTaktik varsa bana da söyleseniz ya keşke, her yeri temizlerim banyoya adım atmak istemiyorum konu temizlik olunca
Ben hala evdekilere eşik olayını bile ogretemedim. Ya ayakkabı giyerken eşiğe basmayın, yada corabinizla eşiğe basmayın diyorum ama anlatamadım. Ayakkabıya temas edilen yere basıp ordan eve girilmesini sevmiyorum bende. Millet balgam atıyor sokakta yere. Nasıl ayakkabı temiz olabilir. Keşke toprak olsa sadece. Toprak çamur bile olsa esasında temizdirSizin dışarıdan gelen ayakkabılarınız temiz oluyor galibaçamurlu derken balçık içinde değil şehirde yaşıyorum sonuçta avmde wcye giriliyor en iyi ihtimalle o ayakkabılar ile ev terliğinin üzerine yanında ne işi olur pes
Ben olabilir misin acabaBu konu bana ne kadar pis olduğumu gösterdi.
Evde vileda hariç tek ama tek bir tanecik kovam var.
Ve kovaları yere koyup dolduruyorum.
Şimdi gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım.