• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve gelen yardimcilar

Bence de. Duşta işemiyorsa o kadar iğrenecek bir durum yok yani. Ama takıntı seviyesine ulaşmış zaten konu sahibi bana kalırsa.
Çok düşünüyor konu sahibi, bu işleri düşündükçe kafayı yersin, bu kadar hassas olamak da yorucu eşi kim bilir evi ne şekillerde kirletiyor:)

Eskiden kimsenin yaptığı temizliği beğenmeyen ,yardımcı arkasından tekrar evi temizleyen ben artık yapamadığımdan mecbur beğeniyorum😂 Vallaha fazla takıntılı olmak iyi değil .Hatta geçen cam da baya bi iz kalmış kibarca söyledim.Hemen bezi aldı hem siliyo hem bana izi boşver temiz ya ona bak perdeler de kapanınca belli olmaz zaten😂😂😂 diyor😂😂😂

Bu arada kova denklemini hiç anlamadım ben iyice pis olayım ev sahibi ne kdr rahatsa gelen de o kdr özeniyor bana gelen 2 kişi var yıllar oldu ailemede gidiyorlar biri kardeşime gittiğinde 1 çeşit yemek yapıp bırakıyor biz ikisinden de memnunuz 1 kişinin gelip birden temizlemesi ile bizim parça parça yapmamız farklı
ben işine de çok karışılmaması gerektiğini düşünüyorum açıkçası
yok 3 kova yok terlikler yok bilmem ne
kim ister ki işine bu kadar karışılmasını ?

Hala soru işaretinin nedenini söylemediniz, konuyu takip edenler olarak meraktayız.
1000016335.jpg

Bu arada kova denklemini hiç anlamadım ben iyice pis olayım ev sahibi ne kdr rahatsa gelen de o kdr özeniyor bana gelen 2 kişi var yıllar oldu ailemede gidiyorlar biri kardeşime gittiğinde 1 çeşit yemek yapıp bırakıyor biz ikisinden de memnunuz 1 kişinin gelip birden temizlemesi ile bizim parça parça yapmamız farklı
O biraz karşınızdaki ile alakalı bana gelip çok memnun kaldığım da vardı maalesef başka bir işe girdi temizlikle ilgisi olmayan

Çok düşünüyor konu sahibi, bu işleri düşündükçe kafayı yersin, bu kadar hassas olamak da yorucu eşi kim bilir evi ne şekillerde kirletiyor:)
Evet tabiki kirleniyor kirletiyoruz yaşıyoruz çünkü. Çok düşünüp kafayı yicek pozisyonda da değilim genel temizlikçi geri bildirimleri alabilmek için konu açtım çoğunluk böyleymiş bunu öğrenmiş oldum

temizlemiyorsan iğrenirsin kudra
normalde her duş sonrası yapılması gereken şeyi yani duş sonrası kirden arındırma olayını temizlikçi gelmeden bir gün önce yaptığını söyledi konu sahibi
bu da haftada 1e falan tekabül ediyor işte
Siz çok temizmişsiniz temizlersiniz her duş sonrası fırça çamaşır suyu ile. Ben çamaşır suyu döküp su tutmayı sağlık açısından tercih etmiyorum

Benim evde iki kedim var hergun süpürmem evimi.
Ben şahsen hergun evimi süpürüyor olsaydım temizlikçi çağırmazdim.
Bana sizin temizlik standartlariniz biraz yüksek geldi.
Gelen kişiler kasılıyor olabilirler rahat oldukları zaman daha iyi iş yaparlar bence.
Sizin de biraz salmaniz lazım gibi geldi bana.
Katalogda görünen evler gibi olmak zorunda değil evlerimiz.
Cam temizliği mesela her geldiğinde mi yapmasını istiyorsunuz arada bir mi ?
Cam 2-3 haftada 1

Ben bir ablayı sevdim çokta iyi yapıyor. Ama normalde çalıştığı için tatil günleri kısıtlı. 3 bayan geldiler bir ara, çokta iyi yaptılar ama fiyatı çok artıttırdılar, 1300 den 2500e çıktı 😭. Yine bayram öncesi çağırdım. Dönüş yapmadı... Kendim temizleyeceğim haftaya. Astım olursam ilaç alırım artık 😬
2500 mü şuan temizlik fiyatı fazla kişi geldikleri için sanırım ama tek gelsin daha iyi karmakarışık oluyor fazla kişi istemem sanırım

Back