Eve gelen yardimcilar

Ben her duş sonrası yapmam haftada 1-2 sizin gibi ama çok temiz hanımefendiler meğer yapıyormuş linçlemek istediler ilk zamanlar söylüyorum çok hassas davranıp zaman geçtikçe salma hali oluyor
Çamaşır suyuyla temiz olduğunu sanmak diye yazılı olmayan bir kural var bizim toplumda çünkü…
Mutfak tezgahlarına dahi bunu sıkanları biliyorum sonra gelsin egzamadan tut türlü türlü hastalığa kadar bu kadar kimyasala maruz kalmak ne kadar doğru. Hele her banyo sonrası çamaşır suyu? Banyo zaten buharlı bir alan istediğin kdar havalandır o kimyasalı soluyacaksın demek.
Alkol/sirke-karbonat/ cif üçlüsüyle gayet temizleniyor

Sino çamaşır suyundan gittiği için oraya takıldık. Ben çamaşır suyu kullanıyorum demedim. Hatta sadece tuvaletlerde kullanılmalı diye en başta yazdım. Siz banyoda kullanmak sağlıklı değil dediğiniz için mutfakta kullanmak nasıl bir çelişkidir diye sorduk genel olarak. Konu ben değilim titiz bir insan da değilim dedim gerçi ama konuyu benim temizlik alışkanlıklarıma çekecekseniz de sorun yok. Günlük banyo mutfak temizliği dışında bir şey yapmıyoruz. Banyo eşimde mutfak bende, çünkü evde ikimiz yaşıyoruz. Mümkün olduğunca doğal deterjanlar kullanıyoruz, mümkün değilse az kullanıyoruz. Cilt hastalığım var zaten benim suyla deterjanla iş yapamam. Geri kalan her şeyi kadın hallediyor işte.

Suyla temizleyip duruluyorum tabiki çamaşır suyu ile temizlemekten bahsediliyor
Ben sadece size yazdım görmedim o kısmı
duştan sonra bulaşık deterjanı ve kaynar su ile yıkıyorum ben bazen atlıyorum sonrasında daha zor oluyor yıkamak o yüzden duş sonrası Daha kolaylık geliyor

Sino çamaşır suyundan gittiği için oraya takıldık. Ben çamaşır suyu kullanıyorum demedim.
çamaşır suyu olmaz başka bi temizleyici olur şart değil tabi ki benim fikrime göre de
bol suya yardımcı olarak temizleyici kullanılması gerektiğini düşündüm . bulaşık deterjanı da olur, başka bişi de olur
onlar da temizliyor sonuçta

Kadın konu açtığına pişman olmuş. Konu hakkında dediği doğru işini düzgün yapan az insan var. Diğer yandan kovalar ayrı gibi detayları çoksa o zaman işler kadın için de zorlaşıyor.
Duşakabin konusunda hassas olabilir. Hangimizin takıntısı yok ki. Mesela ben de terliksiz yıkanamam Nedenini sormayın ben de bilmiyorum çünkü

Konuyu anlamayan var, anlayıp tek derdi açık yakalamak ( açığım olacak bir tarafım yok şükür ) laf yapıştırmak ve bundan keyif almak olanlan var, dikkat çekmek isteyen var, artık her neyse ben kendimden o kadar eminim ki buyursun laf söylemek isteyen uğraşsın. Ben de hazır evde boşum yazarım sorun yok aklı selim üç beş insan cevabı yetti bana

Bu konuda ciddi anlamda herkes sikayetci. Uygulamalarda bile inanimmaz fahis fiyatlar var. Benim ailemdeki bircok kadin eskiden temizlige giderdi. Hatırlıyorum ananem savcilarin doktorlarin bazi unlulerin evine giderdi. 6 gunu doluydu hatta bazen pazar gunu bile. Evde evcil hayvanlari olanlar vardi. Koca koca camlar. Camasirlara kadar yikarlardi tozlar alinirdi balkonlar perdeler tum ev piril piril olurdu. Tek yardimciydi. Ve hatta cogu zaman hatirlarim yemekleride yapardi sabah kahvalti hazirlar biz o evin sahipleriyle beraber otururudk. Ders calistiriridilari bana. Simdi imkanlar cok daha elverisli. Kurutma makineleri var koltuk baza altlari icin robotlar harika. Ben evlere ve sahiplerine birsey demiyorum ama suanki yardimcilar ananemlerin yaptığı islerin yarisini bile yapmiyor. Bende arada evime aldim. Davlumbazi aynayi silmemis yerlerde hep izler var. Ama evden cikmadan kendisine uygulamadan yuksek puani aldirip oyle gitti. Ogunden sonra birdaha kimseyi almadim. Hergun bir yeri yapıyorum ama temiz yapiyorum. İsimi kolaylastiricak herseyi aldim. Kurutmayi robotu cam silme aparati. En azindan icim rahat

bu yaz yaşadığım hırsızlık olayından sonra eve kadın çağırmayı bıraktım. Kendim yapıyorum. Başında bile dursanız olabiliyor. Ben evdeyken ziynet eşyası ve çantasına kıyafetlerimi atmıştı

Sizi tanımadığımız için ne desek boş. Onlar baştansavma siz de fazla takıntılı olabilirsiniz. İkisi de söz konusu olabilir. Deneye yanıla bulacaksınız elbet birini. Bu kadar takmayın temizlik bu yaparsın kirlenir yine.

Dediğinize maalesef katılmıyorum. Çmaşı suyu güzellemesi yapmak istemiyorum ben de cok kullanmak istemiyorum, sirke karbonat bol bol kullanırım ama çamasır suyunun hjyen sağladıgı cok net. Bakterileri öldürüyor. Ortak kullanılan lavabo banyo gibi alanlarda örneğin idrar yolu enfeksiyonu gibi hastalıgı olan biri var ise tek çözüm o bakteriyi yok edecek kimyasal kullanmak. Tabi ki dozunda, gerçekten gerekli zamanda olmak kaydıyla

Geçmiş olsun. Altın ve kıyafet mi çaldı? Ben takılarımı bazanın altına hurçların altına yada dolapta nevresimlerin altına falan koyuyorum. Çalmak için açıp kurcalaması lazım, ben de evde oluyorum o kadar kurcalayamazlar. Ortada mı bırakmıştınız?

Eczaneden alacağınız oksijenli suyla dilerseniz alkolle gayet yeterli temizlik oluyor bu da yetmezse cifle de konu çözülür. Oksijenli su da kimyasaldır evet ama daha zararsızdır. Bir de tüm bakterileri yok etme anlayışı hastalık getiriyor zaten. Evlerimizde 9000’den fazla bakteri var ve çoğu zararsız. Üstelik çamaşır suyu vb kimyasal ürünler klozetten ve lavabolardan döküldüğünde sularımızı kirletiyor toprağımıza kimyasal kalıntılar ekleniyor. Ben doğru bulmuyorum açıkçası yerine daha doğal ya da daha az zararlı ürünler var siz gerekmedikçe deseniz de dozunu çok aşıyorlar benim gördüğüm

Evet camasır suyu kullanmadıgım zamanlar oksijenli temizleyiciler ile temizliyoruz. biz yıllardır kızım için tedavi görüyoruz enfeksiyon, hastane enfeksiyonu ne varsa yasıyoruz olabildiğine arastırıp makale vs bıkmadan takip ederim. dediğiniz gibi günlük kullanıma düşmemesi gerekiyor binlerce bakteri var evet ama vucuda özellikle böbreklere hayati zarar verecek bakteriler malesef sadece ileri dezenfekte aracları ile geçiyor tabi ki biz istisnai durum da olabiliriz sadece genel bilgilendirme için yazmak istedm okuyanlar için.

teşekkür ederim. Şöyle oldu bir süredir evde bazı şeylerim kayboluyordu ayakkabı, elbise gibi. O gün yakaladığımda yatakodasında ütü yapıyordu. Markete çıktım geldim. İçime doğmuş o gün salonu temizlerken çantasını karıştırdım. Çantasında ütülesin diye verilen 2 elbise, bir adet şal, bir minik gece çantası, dolaptan bulduğu bir saat bir altın bilezik ve 2 küpe buldum. Epeydir de bana gelen biriydi. Aslında yan odada olsanız bile kurcalayabiliyorlar. Sürekli başında aynı odada da duramıyorum. Çözümü temizliği kendim yapmakta buldum, abla dediğim biriydi valla insanlara güvenim kayboldu

Bende camlar için kadın tutuyordum arada ve evim yüksek zemin hortumla aşağıdan yıkama şansımız var. Sadece camlar için geçen sene 1000 lira ödedim çok gelmişti fakat eşimle bi giriştik dün aynı anda camlar iç dış tüm perdeler ve ev içi temizligi 2 kişi tam 11 saatte bitirdik dedik kadın boşuna almıyormuş ve yetişmez hakkaten bizimki gibi çok kirli camlar varsa .. ama asla bizim temizleldigimiz gibi bir temizlik olmuyor kim gelirse gelsin daha denk gelemedim ve artik bircogu camlar hariç modunda takiliyorlar cok kirli degilse 1 günde yetistirebilmesi lazim herşeyi ama evin içi ve camlar çok kabarik olur 2 gün alırsiniz. Sizinki birde duzenli geliyormus cok ilginc 3 gunde bitirememesi

Skandal

Naptınız yakalayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…