Hahahahah o çaylar havada uçar canımm bizimki oflu siniri sinir işte :))Açıkçasi bunu ailenizin ayarlamasi gerekiyordu. Nisanlinizi su noktafa anliyorum benim nisanlimin annesi de cok misafirperver bir derdi sıkıntısı olan olursa gelir kalir yurt ev bulana kadar.. ben acikcasi rahatsız olduğum olur. Ancak nisanlimin evin icinde degil bahcede ikinci bir evde kalıyor banyosu yatagi vs orada.. kizlar onlarda kaldiklarinda oraya geciyor.
Benim rahatsiz kaldigimi anlayinca kayinvalidem ayri odasi evi olmasa zaten kizlara buyrun diyemem vs diye..
O açıdan anne babanızın anlayisli olmasi lazim. Nisanlinizin da imkanlari el veriyorsa sürekli size gelsin cayini kahvesi i icsin gitsin :)
Hahahahah o çaylar havada uçar canımm bizimki oflu siniri sinir işte :))
Ben onun yerinde olsam param var gider hamamda yıkanırım gider kendime ev pansiyon bişey tutarım. Yayılmam koltukta kusura bakma anlayış var anlayış var cnım ama yinede bişey diyemiyosun misafirolur mu öle şey yaa ,bence çok anlayışsızsınız.
çocuk bi de kaç yaş küçükmüş, ki küçük olmasa ne olucak. ailen yanında sonuçta. zor durumda kalmışlar, ne yapsın çocuk sokakta mı yatsın. hafta sonu gidecekmiş zaten. istenmediğini bilerek bir yerde kalmak da zordur. bence anlayış gösterin biraz.
nişanlınız konusuna hiç girmiyorum, ne münasebet kalmasın diyebilmesi. beni annem babam münasip gördüyse kim ne diyebilir.
Geldi geldi kaçırırmı hiçç, ama çok kalmadı sinirden :))Ooo o zaman tamam :))
Ayy bizim iki tarafta pek sosyal bizde olsa kan cikardi herhalde
Onun annesinin benim de babamın öğrencileri vardir. Kalirlar sık sık gelirler çaya yemeğe.. hoslanmasakta eyvallah deriz :) ben onlara o da bize misafir geleceginde ugrar genelde ama
Yani sizden küçükmus çocuk cok yalap salap muhabbet etmedikten sonra da yapacak bir sey yok. Kalmasi gerekiyorsa kalıyordur. Ama sevgiliniz hoslanmasa da trip atmasin size yazikGeldi geldi kaçırırmı hiçç, ama çok kalmadı sinirden :))
Kızlar merhabalar
İşin içinden çıkamadım ve burada açmak istedim konuyu
Babamın arkadaşının oğlu bizde kalıyor 15 gündür. Babası gürcistana taşındı çocuğun istanbulda okulu var burada kalmak istedi. Ev tutup gidicek bizden ama nişanlım bu durumdan çok rahatsız. Devamlı kavga ediyoruz bana tepkini koy diyo ben zaten öyle demese bile anneme ve babama evde rahat edemediğimi ayaklarımı uxatamadığımı söyledim. Çocuk 20 yaşında.
Ben 25 nişanlım 26 yalında. Duş falan alamıyorum doğru düzgün.
Çocukta değil kazık kadar herif yani akıl etmesilaxım 3 tane kız olan eve gelmemeyi ne yapmam lazım kızlar nolur yardım edin
bence hoşuna gitmişsiniz yoksa manyak mı niye kalır.kesinlikle çocuk birinizden hoşlanıyor :)))))))))))))Bu hafta sonu gidecek çocuk. Beni aynı yaşta kız kardeşim var onunla yakın olur gibi oldu rahatsız okdum bende söyledimde ama özür diledi ve kalmaya devam ediyo
Tespit doğru olabilir vallabence hoşuna gitmişsiniz yoksa manyak mı niye kalır.kesinlikle çocuk birinizden hoşlanıyor :)))))))))))))
Karşı cins ya
Tek amacı size sarkmaktır zaten
Dişi gördü mü böyle oluyor bu türler çünkü
olay sadece cinsel dürtüler ya da başka bir şey değil. bir insanın evi mahremidir gün içinde donla dolaşmak isteyebilir. misafir kadın olsa tamam nispeten rahat olur ama erkek olduğunda sütyensiz bile gezemez. 1-2 gün dışarda kalmıştır misafir edilir eyvallah da burda eve yerleşme gibi bir durum var. kim olsa rahatsız olur. nişanlısı evet bir şey diyemez ama rahatsız olması anormal karşılanmamalıdır. ben açıkçası konu sahibinin ana babasında hata buluyorum.Karşı cins ya
Tek amacı size sarkmaktır zaten
Dişi gördü mü böyle oluyor bu türler çünkü
sözlüne halt etmek düşer annen baban sorun etmıyorsa
Olay sulanmak sulanmamk değil. Olay aynı evde dayın gelince rahat edemiyosun başka yabancı biri gelince ne ayağını uzatırsın nede yapcağın işleri yapabilirsin. Zihniyet illa o diye bişey yok. Oraya çekende yok ama bu devirde böyle. Huyunu suyunu yeni çözüyosun belki akrabanın bile bunamı eyvallah dicemHay allah çocuk da acaba hanginizden başlasa sulanmaya diye düşünuyordur...
kadın erkeği
erkek kadını görünce niye akla pipi ve kuku gelir bu toplumda... şu yasakçı zihniyet mundar etti herşeyi ....
nişanlını sen gaza getırmıssın anlaşıldıOlay sulanmak sulanmamk değil. Olay aynı evde dayın gelince rahat edemiyosun başka yabancı biri gelince ne ayağını uzatırsın nede yapcağın işleri yapabilirsin. Zihniyet illa o diye bişey yok. Oraya çekende yok ama bu devirde böyle. Huyunu suyunu yeni çözüyosun belki akrabanın bile bunamı eyvallah dicem
Başlığın bile nişanlıdan bahsediyor...hiç politik olma...Olay sulanmak sulanmamk değil. Olay aynı evde dayın gelince rahat edemiyosun başka yabancı biri gelince ne ayağını uzatırsın nede yapcağın işleri yapabilirsin. Zihniyet illa o diye bişey yok. Oraya çekende yok ama bu devirde böyle. Huyunu suyunu yeni çözüyosun belki akrabanın bile bunamı eyvallah dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?