• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVE GELEN ERKEK MİSAFİRE SÖZLÜM TEpKİ GÖSTERDİ

Nişanlının evine 20 yaşında üniversiteli kız gelse sen ne dersin merak ettim.

Tabi her durumda cocukta sizde kalmaktan çok memnun değşldir. İmkanlar dahilinde olan bi şey bu
Bende istemem kesinlikle. Başka bir yol bulmaya çaluşırım

Onun derdi aslında babamın rahat olması yani eve erkek misafir davet edebiliyo olması. Mecbur diye bişey yok kalacak yer bulunur ama 3 tane bekar kız var evde. Millet 20 yaşında dükkan işletiyo o kadar mı bişey gelmez elinden yani
Ne hakla babanı sorgulayabilir?buna nasıl izin verirsiniz ?

kusura bakma ama babanin bazi seyleri akil etmesi lazim evde 3 tane bekar kiz ne isi var kazik gibi adamin 15 gun evde akraba degil bir sey degil ki akrabada olsa onda bir sinir olmali
benim buyuk kuzenim var biz erkenlige girince babam bizim evde kalmasini istemedi artik kizlarin buyudu dedi
artik ortaligin ayri yok

yazmayacaktım, dayanamadım.
babanız koskoca adam. bunca yıl evine gelenin gidenin hesabını nişanlınızla yapmadan olumsuz bir durum yaşatmamışsa size, yine yaşatmaz merak etmeyin. tanrı misafiri, zor durumda kalmış,gelmiş misafir olmuş. hemen her karşı cinse potansiyel sapık muamelesi yapmakta ne demek?
siz sözlendiniz diye babanız yada anneniz sözlünüze kendi evinde ağırlayacağı insanların hesabını vermek zorunda değil. bence herkes duracağı yeri bilmeli ve çizgiyi aşmamalı.
sözlünüzün bu konudaki şikayeti size ve ailenize bir hakarettir bence.
buradaki bazı yorumlara şaşırıyorum. belli bir süre aynı ortamda kalan karşı cinsler mutlaka birbirlerine ahlaksızca mı yaklaşıyor? nedir bu sapkın şüpheler anlayamıyorum.

size konuşmak kolay
şöyle diyebilirsiniz "bizim evin büyüğü annem ve babam canım
çok rahatsızsan onlara söyle.. ben söyleyemem" dersiniz
söylesin kolaysa :)

Kızlar merhabalar
İşin içinden çıkamadım ve burada açmak istedim konuyu
Babamın arkadaşının oğlu bizde kalıyor 15 gündür. Babası gürcistana taşındı çocuğun istanbulda okulu var burada kalmak istedi. Ev tutup gidicek bizden ama nişanlım bu durumdan çok rahatsız. Devamlı kavga ediyoruz bana tepkini koy diyo ben zaten öyle demese bile anneme ve babama evde rahat edemediğimi ayaklarımı uxatamadığımı söyledim. Çocuk 20 yaşında.
Ben 25 nişanlım 26 yalında. Duş falan alamıyorum doğru düzgün.
Çocukta değil kazık kadar herif yani akıl etmesilaxım 3 tane kız olan eve gelmemeyi ne yapmam lazım kızlar nolur yardım edin
Misafirdir sonuçta kalk gitmi diyceksiniz zor zamanda el uzatanın zor zamanında eli boşa çevrilmez nişanlın da abartmasın 5 yaş var aranızda .

annenizle babanız uygun gördüyse bir bildikleri vardır. çocuğa güveniyorlardır, yanlış bir hareketini görmemiştirler falan. nişanlınızın sizin evinizle ilgili söz söyleme hakkı yoktur. velev ki bu hakkı kendinde gördü! gelsin babanıza desin o zaman.

Kızlar merhabalar
Babamın arkadaşının oğlu bizde kalıyor 15 gündür. Babası gürcistana taşındı çocuğun istanbulda okulu var burada kalmak istedi. Ev tutup gidicek bizden ama nişanlım bu durumdan çok rahatsız. Devamlı kavga ediyoruz bana tepkini koy diyo ben zaten öyle demese bile anneme ve babama evde rahat edemediğimi ayaklarımı uxatamadığımı söyledim. Çocuk 20 yaşında.
Çocukta değil kazık kadar herif yani akıl etmesilaxım 3 tane kız olan eve gelmemeyi ne yapmam lazım kızlar nolur yardım edin
babalarınız çok yakın dostlar mı?
sanki vefa borcu varmış ta bu yüzden o çocuğa da yardımcı olmak istemiş gibi algıladım.
ve de küçük görüyordur o delikanlıyı baban:))
annenin düşüncesi ne?
sözlün rahatsız olabilir ancak babanı uyarma hakkı da yok.
sen anne babanla hiç konuşmadın mı?

Nişanlınızın yaşadığı evde uzun süreli olarak 20 yaşında bir kız kalsa eminim siz de aynı tepkiyi verirdiniz.
Ben de kesinlikle rahat edemezdim.

canım orası senin değil annenle babanın evi sen nasıl tepkini koyacaksn ben anlamadım.

anamın babamın evine gelen misafire değil sözlüm kocam bile laf edemez. herkes yerini ve haddini bilmeli. siz rahatsız olabilirsiniz kızabilir istemeye bilir ve bunu dile getirebilirsiniz. ama sozlunuzun bu konuda ne ailenize ne misafire laf etmeye hakkı yok.ev anne babanızın onlar oyle uygun gormus. daha simdiden ailenizin misafirine karışıp size tepki koy diyorsa oooooooooo

Ben kimseye sapık muamelesi yapmam.Çok efendi ve de saygılı bi çocuktur belki bilemem.
Ancak okullar açılalı epey zaman oldu yani benim bildiğim yaz döneminden ayarlanır ev ya da yurt hangisinde kalınacaksa.
Yani bu devirde malesef herkes çok bencil ve de 15 gün uzun bi süre.Bu kadar kalmaması lazımdı evde kız olup olmaması da önemli değil.Biz temmuz ağustos gibi ayarlardık mesela evimizi yurdumuzu.

Ama ben 3.sınıfa geçtiğimde yurt çıkmasını beklerken bi akraba da kaldım yaşlı bi teyzeydi tek başına yaşayan.
Sabah çıkıp akşam geliyordum hiçbir zararım yoktu kadına evi derler toplardım yemeğimi de dışarda yerdim falan.
Neyse 5 gün sonra falan kadın bana surat yapmaya saçma sapan davranmaya başladı.
Artık dedim özel yurda geçeyim kadın beni istemiyor ki atıyorum ben uzun süre kalsam da para verecektim kadına 100-200 her neyse annemler konuşmuştu.
Kadın son gün bana çok kaba ve kötü davrandı hıçkıra hıçkıra ağlattı beni yani kendimi berbat hissettim.
Sabahın köründe koca valizle ayrıldım evden 50lira bıraktım kadına 1 hafta kaldım diye.
O gün bugündür de kimse de kalmamaya dikkat ederim çok mecbur kalmadıkça.
Ben güvenmiyorum kimseye akrabalık misafirlik insanlık filan hepsi boş.

Kızlar merhabalar
babanın düsüncesizligi

Orası anne/babanızın evi,dolayısıyla anne/babanız bir sorun görmüyorsa sözünüzü ilgilendiren bir durum yok. Sizde evden kovamayacağınıza göre. Taşınıp gitmesini beklemekten başka çare yok

Ben kimseye sapık muamelesi yapmam.Çok efendi ve de saygılı bi çocuktur belki bilemem.
Ancak okullar açılalı epey zaman oldu yani benim bildiğim yaz döneminden ayarlanır ev ya da yurt hangisinde kalınacaksa.
Yani bu devirde malesef herkes çok bencil ve de 15 gün uzun bi süre.Bu kadar kalmaması lazımdı evde kız olup olmaması da önemli değil.Biz temmuz ağustos gibi ayarlardık mesela evimizi yurdumuzu.

Ama ben 3.sınıfa geçtiğimde yurt çıkmasını beklerken bi akraba da kaldım yaşlı bi teyzeydi tek başına yaşayan.
Sabah çıkıp akşam geliyordum hiçbir zararım yoktu kadına evi derler toplardım yemeğimi de dışarda yerdim falan.
Neyse 5 gün sonra falan kadın bana surat yapmaya saçma sapan davranmaya başladı.
Artık dedim özel yurda geçeyim kadın beni istemiyor ki atıyorum ben uzun süre kalsam da para verecektim kadına 100-200 her neyse annemler konuşmuştu.
Kadın son gün bana çok kaba ve kötü davrandı hıçkıra hıçkıra ağlattı beni yani kendimi berbat hissettim.
Sabahın köründe koca valizle ayrıldım evden 50lira bıraktım kadına 1 hafta kaldım diye.
O gün bugündür de kimse de kalmamaya dikkat ederim çok mecbur kalmadıkça.
Ben güvenmiyorum kimseye akrabalık misafirlik insanlık filan hepsi boş.
Sanada üzüldüm valla cnım o kdarda yapılmaz.

Back