Bende istemem kesinlikle. Başka bir yol bulmaya çaluşırımNişanlının evine 20 yaşında üniversiteli kız gelse sen ne dersin merak ettim.
Tabi her durumda cocukta sizde kalmaktan çok memnun değşldir. İmkanlar dahilinde olan bi şey bu
insanlık ölmüş ya.
Ne hakla babanı sorgulayabilir?buna nasıl izin verirsiniz ?Onun derdi aslında babamın rahat olması yani eve erkek misafir davet edebiliyo olması. Mecbur diye bişey yok kalacak yer bulunur ama 3 tane bekar kız var evde. Millet 20 yaşında dükkan işletiyo o kadar mı bişey gelmez elinden yani
Misafirdir sonuçta kalk gitmi diyceksiniz zor zamanda el uzatanın zor zamanında eli boşa çevrilmez nişanlın da abartmasın 5 yaş var aranızda .Kızlar merhabalar
İşin içinden çıkamadım ve burada açmak istedim konuyu
Babamın arkadaşının oğlu bizde kalıyor 15 gündür. Babası gürcistana taşındı çocuğun istanbulda okulu var burada kalmak istedi. Ev tutup gidicek bizden ama nişanlım bu durumdan çok rahatsız. Devamlı kavga ediyoruz bana tepkini koy diyo ben zaten öyle demese bile anneme ve babama evde rahat edemediğimi ayaklarımı uxatamadığımı söyledim. Çocuk 20 yaşında.
Ben 25 nişanlım 26 yalında. Duş falan alamıyorum doğru düzgün.
Çocukta değil kazık kadar herif yani akıl etmesilaxım 3 tane kız olan eve gelmemeyi ne yapmam lazım kızlar nolur yardım edin
babalarınız çok yakın dostlar mı?Kızlar merhabalar
Babamın arkadaşının oğlu bizde kalıyor 15 gündür. Babası gürcistana taşındı çocuğun istanbulda okulu var burada kalmak istedi. Ev tutup gidicek bizden ama nişanlım bu durumdan çok rahatsız. Devamlı kavga ediyoruz bana tepkini koy diyo ben zaten öyle demese bile anneme ve babama evde rahat edemediğimi ayaklarımı uxatamadığımı söyledim. Çocuk 20 yaşında.
Çocukta değil kazık kadar herif yani akıl etmesilaxım 3 tane kız olan eve gelmemeyi ne yapmam lazım kızlar nolur yardım edin
babanın düsüncesizligiKızlar merhabalar
Sanada üzüldüm valla cnım o kdarda yapılmaz.Ben kimseye sapık muamelesi yapmam.Çok efendi ve de saygılı bi çocuktur belki bilemem.
Ancak okullar açılalı epey zaman oldu yani benim bildiğim yaz döneminden ayarlanır ev ya da yurt hangisinde kalınacaksa.
Yani bu devirde malesef herkes çok bencil ve de 15 gün uzun bi süre.Bu kadar kalmaması lazımdı evde kız olup olmaması da önemli değil.Biz temmuz ağustos gibi ayarlardık mesela evimizi yurdumuzu.
Ama ben 3.sınıfa geçtiğimde yurt çıkmasını beklerken bi akraba da kaldım yaşlı bi teyzeydi tek başına yaşayan.
Sabah çıkıp akşam geliyordum hiçbir zararım yoktu kadına evi derler toplardım yemeğimi de dışarda yerdim falan.
Neyse 5 gün sonra falan kadın bana surat yapmaya saçma sapan davranmaya başladı.
Artık dedim özel yurda geçeyim kadın beni istemiyor ki atıyorum ben uzun süre kalsam da para verecektim kadına 100-200 her neyse annemler konuşmuştu.
Kadın son gün bana çok kaba ve kötü davrandı hıçkıra hıçkıra ağlattı beni yani kendimi berbat hissettim.
Sabahın köründe koca valizle ayrıldım evden 50lira bıraktım kadına 1 hafta kaldım diye.
O gün bugündür de kimse de kalmamaya dikkat ederim çok mecbur kalmadıkça.
Ben güvenmiyorum kimseye akrabalık misafirlik insanlık filan hepsi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?