• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVE GELEN ERKEK MİSAFİRE SÖZLÜM TEpKİ GÖSTERDİ

çocuğun size karşı ters bir davranışı mı oldu ki?

sonuçta sonsuza kadar sizinle kalmayacak?

Onun derdi aslında babamın rahat olması yani eve erkek misafir davet edebiliyo olması. Mecbur diye bişey yok kalacak yer bulunur ama 3 tane bekar kız var evde. Millet 20 yaşında dükkan işletiyo o kadar mı bişey gelmez elinden yani

O kim ki babana rahat diyor misafirine karisiyor, simdi boyle sahipleniyor modunda hoslaniyorsun belki ama hatalisin

Nisanlin hakli canim ama seninde elinde olan bisey degil nisanlinin surekli icini rahatlatmaya calis surekli gelsin gitsin size

Kızlar merhabalar
İşin içinden çıkamadım ve burada açmak istedim konuyu
Babamın arkadaşının oğlu bizde kalıyor 15 gündür. Babası gürcistana taşındı çocuğun istanbulda okulu var burada kalmak istedi. Ev tutup gidicek bizden ama nişanlım bu durumdan çok rahatsız. Devamlı kavga ediyoruz bana tepkini koy diyo ben zaten öyle demese bile anneme ve babama evde rahat edemediğimi ayaklarımı uxatamadığımı söyledim. Çocuk 20 yaşında.
Ben 25 nişanlım 26 yalında. Duş falan alamıyorum doğru düzgün.
Çocukta değil kazık kadar herif yani akıl etmesilaxım 3 tane kız olan eve gelmemeyi ne yapmam lazım kızlar nolur yardım edin
nişanlın neden sana bağırıyor, asıl meselababan, baban izin vermiş, babanla konuşman gerek

Onun derdi aslında babamın rahat olması yani eve erkek misafir davet edebiliyo olması. Mecbur diye bişey yok kalacak yer bulunur ama 3 tane bekar kız var evde. Millet 20 yaşında dükkan işletiyo o kadar mı bişey gelmez elinden yani
Babanizin rahatligina sasirdim dogrusu iki tane genc kızı olan bir evde yabancı bir erkeğin ne işi var bu zamanda kimseye güven olmaz
Nişanlınız haklı bence babanızla konuşmalısınız

Ne yapabilirisn ki zaten gidecekmis kovacak haliniz yok.
Ayrica nisanlin ne karisiyor anne -babanizin evine geken misafire?

• Beğen
Reactions: anu
sözlünü anlıyorum ama bu kadar üstelemeye gerek yok.

annen baban eve almış sonuçta. bende çok doğru bulmadım açıkçası. bide kardeşinle yakınlaşır gibi olmuş.
bi yandan da ne var ki diyorum. bizimde aile dostlarımız oluyo.

zaman kötü zaman galiba. bilemedim ya.

2-3 gün neyse ama nişanlıyı geçtim ben rahat edemem.
Kadın erkek ayırmıyorum evde çok sevdiğim bir yakınımda olsa rahat edemiyorum ben. Bu yüzden kimsede kalmam memlelete gidince bile 3 gün maksimum.

Senin yapabileceğin bir şey yok git diyemezsin ama büyük ihtimalle sen olsan sende istemezdin nişanlının yanında kalmasını.Babanı geçtim annen rahatsız olmuyorsa yapacak bir şey yok

Sözlünüz karisamaz buna ne münasebet bu 1
2.babaniz dusuncesiz evde esi ,kizi varken akrabasi ,kan bagi dahi bulunmayan grnc birini evine almamaliydi.
3. Babanizi ikna edin babaniz davet etmis o gitmesini saglasin.

Dingil kadar herifin ne işi var ki sizde? Bu herif
15 yaşında çocuk mu ki tek kalamıyo bi otelde filan.

Çok saçma ya akraba olmayan birinin sizde kalması,çok yakın aile dostu filan olur bir derece ama babanın iş arkadaşının oğlu ne alaka yaa..

Nişanlının haklı olmasını geçtim hiçbir türlü uygun değil bu şekilde yatılı bir misafir..

Milletçe tuhaflaşıyoruz. 15 gün evet uzun bir süre. Misafir kadın bile olsa bende rahatsız olurum ama sizin misafir var diye (!) rahatça duş alamamanız tuhafıma gitti. Zor durumda kalmış ki sizin evde yatıyor. Nişanlısınız sizin evinizdeki misafire ne hakla karışıyor. Güya buna karışarak kıskançlık yapıp sana olan sevgisini göstermeye çalışıyor saçma sapan bi kafa yapısı.Sizde şu erkekleri tepenize çıkarmayın, hayatınızın merkezine koymayın. Her halta karıştırmayın

20 yaşında eşek kadar herif ya, ne misafiri. Hadi babanız düşüncesiz yani belli ki, siz 25 yaşında koskoca kadınsınız siz neden babanıza tepki göstermediniz ya da göstermiyorsunuz? En başından tepki koymanız gerekirdi. Alıp karşınıza konuşmalıydınız bence. Bak bana koskocaman adam bu, başının çaresine baksın. Ben senin kızın olarak memnun değilim, rahat edemiyorum deseydiniz. Sizin sözünüz nasıl geçmez hayret.

Siz davet etmemissiniz nişanlınızın size sitem etmesi yanlış ama kıskanmakta haklı bence. Onun evine genç bir bayan gelip 15 gün kalsa sizde tepki gösterirsiniz zannediyorum. Ama sizin de yaptığınız bir şey yok birbirinizin üstüne gitmemelisiniz ama bir erkek için çok zor. Benim eşim kendi öz kuzenimle ki abimdir yani ayni evde kalmama izin vermezdi bir gün bile. Ailenizle çözebilirsiniz sorunu ancak

yazmayacaktım, dayanamadım.
babanız koskoca adam. bunca yıl evine gelenin gidenin hesabını nişanlınızla yapmadan olumsuz bir durum yaşatmamışsa size, yine yaşatmaz merak etmeyin. tanrı misafiri, zor durumda kalmış,gelmiş misafir olmuş. hemen her karşı cinse potansiyel sapık muamelesi yapmakta ne demek?
siz sözlendiniz diye babanız yada anneniz sözlünüze kendi evinde ağırlayacağı insanların hesabını vermek zorunda değil. bence herkes duracağı yeri bilmeli ve çizgiyi aşmamalı.
sözlünüzün bu konudaki şikayeti size ve ailenize bir hakarettir bence.
buradaki bazı yorumlara şaşırıyorum. belli bir süre aynı ortamda kalan karşı cinsler mutlaka birbirlerine ahlaksızca mı yaklaşıyor? nedir bu sapkın şüpheler anlayamıyorum.

+1
Tam olarak soylemek istediklerim bunlar.. Gayet yerinde bir yorum olmus. Katiliyorum.

Büyütecek bir şey yok , muhtaçmış aileniz misafir etmiş sevaptır,kimin kime işe düşeceği belli olmaz bu hayatta ,sözlünüz ailenizden üste laf edemez sizin babanız bilmiyormu birşey sanki,babanızın kararına saygısı olmalı,hailerde kendi evinde istediği misafiri seçer konuk eder,ama aile kültürünüze misafirperverliğinize laf söyletme ileride bir tartışmada başına bile kalkabilir,babanın kararlarına hele hiç laf ettirme ,sen benim babamı ne yerine koyuyorsun de birdahakine

Sözlün senin babanın evindeki misafire ne karışır yahu? Hadi sen rahatsızsan konuşursun annenle babanla. Sözlü ne ya? Dış kapının dış mandalı.
Sinirliymişmiş. Yemişim onun sinirini yani. Ancak seni ve kendini yer, o kadar delikanlıysa gelsin babanla konuşsun, tepkisini versin bakalım. Yani ateş olsa cürmük kadar yer yakar denilecek insanlara ne çok yüz veriyorsunuz. Ayrıca o kavgalara bağırmalara dikkat et bence. Şimdi hoşuna giden bu sinir, evlenince hayatını zindan etmesin .

Back