- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aile dostu sayılmaz pek. babamın patronunun oğlu. adam iş yerini bıraktı gürcistana taşındı. çocukta dükanı devretti istte kalıcakmış . geldi bizde kalıyo 15 gündür bugün gidecek ,nşallah kurtuldum. iki taraf arasında kalmaktanda sıkıldım valla kızlar benim yerimde olmak istemezsiniz...sözlünü anlıyorum ama bu kadar üstelemeye gerek yok.
annen baban eve almış sonuçta. bende çok doğru bulmadım açıkçası. bide kardeşinle yakınlaşır gibi olmuş.
bi yandan da ne var ki diyorum. bizimde aile dostlarımız oluyo.
zaman kötü zaman galiba. bilemedim ya.
mecbur değil parası var taşınsın biyere cnım onu diyoruz bizMisafir bu yapcak bişi yok. Mecbur kaldığından kalıyo keyfinden değil anlayışlı olmak lazım
haklıvalla arada kaldımNişanlınızın evinde 20 yaşında bir kız misafir olduğunu düşünün. 15 gündür. Vallahi ben kıskançlıktan çatlardım...
İyi işte bugün sonmuş. Kurtuluyorsunmecbur değil parası var taşınsın biyere cnım onu diyoruz biz
şimdi annemede aynısını dedim ohh kurtuldum diye :)İyi işte bugün sonmuş. Kurtuluyorsun
valla geçmedi evde 5 kişi var 4 ü istiyor bi ben arıza çıkartıyorum20 yaşında eşek kadar herif ya, ne misafiri. Hadi babanız düşüncesiz yani belli ki, siz 25 yaşında koskoca kadınsınız siz neden babanıza tepki göstermediniz ya da göstermiyorsunuz? En başından tepki koymanız gerekirdi. Alıp karşınıza konuşmalıydınız bence. Bak bana koskocaman adam bu, başının çaresine baksın. Ben senin kızın olarak memnun değilim, rahat edemiyorum deseydiniz. Sizin sözünüz nasıl geçmez hayret.
kesinlikle katılıyorum cnım sağol yorumun içinDingil kadar herifin ne işi var ki sizde? Bu herif
15 yaşında çocuk mu ki tek kalamıyo bi otelde filan.
Çok saçma ya akraba olmayan birinin sizde kalması,çok yakın aile dostu filan olur bir derece ama babanın iş arkadaşının oğlu ne alaka yaa..
Nişanlının haklı olmasını geçtim hiçbir türlü uygun değil bu şekilde yatılı bir misafir..