• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVE GELEN ERKEK MİSAFİRE SÖZLÜM TEpKİ GÖSTERDİ

Sizin yapabileceğiniz bişey Yok gibi asıl babanıza şaşırdım nasıl kabul etti böyle bişeyi?
Gelinlik çağında kızları var tuhaf.

Misafir bu yapcak bişi yok. Mecbur kaldığından kalıyo keyfinden değil anlayışlı olmak lazım

Çocuk sana misafir gelmemişki sen ne yapabilirsin canım.

sözlünü anlıyorum ama bu kadar üstelemeye gerek yok.

annen baban eve almış sonuçta. bende çok doğru bulmadım açıkçası. bide kardeşinle yakınlaşır gibi olmuş.
bi yandan da ne var ki diyorum. bizimde aile dostlarımız oluyo.

zaman kötü zaman galiba. bilemedim ya.
aile dostu sayılmaz pek. babamın patronunun oğlu. adam iş yerini bıraktı gürcistana taşındı. çocukta dükanı devretti istte kalıcakmış . geldi bizde kalıyo 15 gündür bugün gidecek ,nşallah kurtuldum. iki taraf arasında kalmaktanda sıkıldım valla kızlar benim yerimde olmak istemezsiniz...

Nişanlınızın evinde 20 yaşında bir kız misafir olduğunu düşünün. 15 gündür. Vallahi ben kıskançlıktan çatlardım...

20 yaşında eşek kadar herif ya, ne misafiri. Hadi babanız düşüncesiz yani belli ki, siz 25 yaşında koskoca kadınsınız siz neden babanıza tepki göstermediniz ya da göstermiyorsunuz? En başından tepki koymanız gerekirdi. Alıp karşınıza konuşmalıydınız bence. Bak bana koskocaman adam bu, başının çaresine baksın. Ben senin kızın olarak memnun değilim, rahat edemiyorum deseydiniz. Sizin sözünüz nasıl geçmez hayret.
valla geçmedi evde 5 kişi var 4 ü istiyor bi ben arıza çıkartıyorum

Dingil kadar herifin ne işi var ki sizde? Bu herif
15 yaşında çocuk mu ki tek kalamıyo bi otelde filan.

Çok saçma ya akraba olmayan birinin sizde kalması,çok yakın aile dostu filan olur bir derece ama babanın iş arkadaşının oğlu ne alaka yaa..

Nişanlının haklı olmasını geçtim hiçbir türlü uygun değil bu şekilde yatılı bir misafir..
kesinlikle katılıyorum cnım sağol yorumun için

Tamam seni kıskanıyor olabilir. Bende istemem eşimin, nişanlımın her neyse işte er kişinin bilmem kaç haftalık misafirini.. Ha sitem edilir, ha arada mızmızlanılır tamam ama orası babanın evi adamın evine aldığına da karışacak değil ya..
Bencede durum hoş değil misafirliği de geçmiş kaç gün olmuş. Ama işte babalara bişey denmiyor ki..

Back