- 11 Ekim 2016
- 32
- 12
- 3
- 38
Onun derdi aslında babamın rahat olması yani eve erkek misafir davet edebiliyo olması. Mecbur diye bişey yok kalacak yer bulunur ama 3 tane bekar kız var evde. Millet 20 yaşında dükkan işletiyo o kadar mı bişey gelmez elinden yani
Evet biliyorum cnım valla onlarda farkındaYuh, Ben olsam bende rahatsız olurdum. Bu ne rahatlık yahu. Annenle babanda da kabahat var. Kusura bakma.
nişanlın neden sana bağırıyor, asıl meselababan, baban izin vermiş, babanla konuşman gerekKızlar merhabalar
İşin içinden çıkamadım ve burada açmak istedim konuyu
Babamın arkadaşının oğlu bizde kalıyor 15 gündür. Babası gürcistana taşındı çocuğun istanbulda okulu var burada kalmak istedi. Ev tutup gidicek bizden ama nişanlım bu durumdan çok rahatsız. Devamlı kavga ediyoruz bana tepkini koy diyo ben zaten öyle demese bile anneme ve babama evde rahat edemediğimi ayaklarımı uxatamadığımı söyledim. Çocuk 20 yaşında.
Ben 25 nişanlım 26 yalında. Duş falan alamıyorum doğru düzgün.
Çocukta değil kazık kadar herif yani akıl etmesilaxım 3 tane kız olan eve gelmemeyi ne yapmam lazım kızlar nolur yardım edin
"Sözlü" sü...başlık öyle diyor...ama yazılı sınav gibi...baba ve genç sınıfta kalmış ...nişanlını sen gaza getırmıssın anlaşıldı
Babanizin rahatligina sasirdim dogrusu iki tane genc kızı olan bir evde yabancı bir erkeğin ne işi var bu zamanda kimseye güven olmazOnun derdi aslında babamın rahat olması yani eve erkek misafir davet edebiliyo olması. Mecbur diye bişey yok kalacak yer bulunur ama 3 tane bekar kız var evde. Millet 20 yaşında dükkan işletiyo o kadar mı bişey gelmez elinden yani
yazmayacaktım, dayanamadım.
babanız koskoca adam. bunca yıl evine gelenin gidenin hesabını nişanlınızla yapmadan olumsuz bir durum yaşatmamışsa size, yine yaşatmaz merak etmeyin. tanrı misafiri, zor durumda kalmış,gelmiş misafir olmuş. hemen her karşı cinse potansiyel sapık muamelesi yapmakta ne demek?
siz sözlendiniz diye babanız yada anneniz sözlünüze kendi evinde ağırlayacağı insanların hesabını vermek zorunda değil. bence herkes duracağı yeri bilmeli ve çizgiyi aşmamalı.
sözlünüzün bu konudaki şikayeti size ve ailenize bir hakarettir bence.
buradaki bazı yorumlara şaşırıyorum. belli bir süre aynı ortamda kalan karşı cinsler mutlaka birbirlerine ahlaksızca mı yaklaşıyor? nedir bu sapkın şüpheler anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?