Bu hafta sonu gidecek çocuk. Beni aynı yaşta kız kardeşim var onunla yakın olur gibi oldu rahatsız okdum bende söyledimde ama özür diledi ve kalmaya devam ediyoDaha ne kadar kalacak ?
Hakkikaten ya görende derki başbaşayızyani siz kendiniz rahatsız oluyosanız ailenize söylebilirsiniz ama sözlünüzün bu durum yüzünden sizinle kavga etmesi çok saçma. sanki siz aldınız eve veya başbaşa kalıyosunuz. çocuk da zaten gidecekmiş. kavga edecek bi durum yok ortada.
Onun derdi aslında babamın rahat olması yani eve erkek misafir davet edebiliyo olması. Mecbur diye bişey yok kalacak yer bulunur ama 3 tane bekar kız var evde. Millet 20 yaşında dükkan işletiyo o kadar mı bişey gelmez elinden yaniAnnen halinden anlamadiysa nisanlin sürekli size gelsin
Canım dışardan biri dediğin hayatımı paylaştığım insan. Ben söz hakkı buluyorum ama katışamaz. SöylenebilirAnanın babanın yaşadığı eve gelen misafire sözlün ağzını bile açamaz?
Şöyle durumlarda kalkıp "sen beni de ailemi de ne sanıyorsun?" diyemiyor musunuz?
Kalmasını istemezsiniz, doğal. Ben de istemem ama dışarıdan birine düşmez bunun lafı.
Aynen bende istemem kendimi yerine koyuyorum haklı. Ben nerden bilicem sapıkmı ne geçiyo kafasından yada başka huylarımı var bu devirden amcan yapıyo yapcağınıBence haklı dış kapının mandalı yani ne işi var sizde bende olsam istemezdim nisanlnn evinde komşu kızının kaldgini dusunsenize
Ayarladık zaten parası pulu var işte keşke kendi düşünüp gitseYazık çocuğa gidecek yeri yok ama bende olsam kıskanırdım ya bi otel yada misafirhane ayarlayamazmıydınız acaba
Kaldiki kardesnle yakinlasmis bence sizde kalması çok saçma baban bu konuda suçlu malesef nisanlnda haklı seninde rahatsız olduğun belli neyseki hafta sonu gidicekms bikac gün idare ediceksnz artkAynen bende istemem kendimi yerine koyuyorum haklı. Ben nerden bilicem sapıkmı ne geçiyo kafasından yada başka huylarımı var bu devirden amcan yapıyo yapcağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?