- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
içimi okumuşsunuz getir götür kısmında sırf sıkıntı oluyor diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum.kışımız zor geçiyor beni o düşündürüyor.ben işe gitmekte zorlanırken nasıl getir götür yaparım diyorum kendimce..hani denemeden bilmeme mantığı içindeyim.üfff çok can sıkıcıİcine sinmemis işte. Ama daha rahat olur diye kendini ikna etmeye calisiyorsun. O 5 yasindaki cocuk krese gitmeden veya eve gelince bebegin icin tehlikeli olabilir. Simdikiyle devam et bence. Cocuk bu yani hazir guvendigin biri varmis. Herkese emanet edilir mi sence? Bence kimseye edilmez, o da ayri...
içimi okumuşsunuz getir götür kısmında sırf sıkıntı oluyor diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum.kışımız zor geçiyor beni o düşündürüyor.ben işe gitmekte zorlanırken nasıl getir götür yaparım diyorum kendimce..hani denemeden bilmeme mantığı içindeyim.üfff çok can sıkıcı
canım önümüz kış demişsin havalar ısınıyor tabikide önemli olan çocuğuna iyi bakılması para kısmını ön planda tutan biri yarın öbür gün para için seni terkte edebilir en mantıklısı alıştığın düzeni bozma aynı kadına gidene kadar baktır o gidince de bir kreşle anlaş ki artık kreşlerde çok iyi bakıyor.En mantıklısı bu gibi geldi banakadın çok iyi niyetli kırmak istemiyorum inanın konuşşam alınacak biliyorum ..napıcağımı şaşırdım ama kar kış memleketi önümüz kış hele ki kadına alışır birde kadın giderse yandım
Bebeğime şu an bir hanfendi evinde bakıyor .bebeğim beş aylık daha .sabahları kendim hazırlan bebeği hazırla arabayla 10 dakikalık bir mesafe de oturuyor.tabi şimdi yaz kışın kar kış memleketindeyiz araba evlerinin bulunduğu yere girmediği oluyor.ve kadın bir yıl sonra gidecek kesin.
bebeğimi şimdilik arka koltuğa yatırabiliyorum araba koltuğu malesef arabam eski olduğu için uyumlu değil.ilerleyen süreçte emeklediğinde ne yapabilirim onu düşünüyorum.eşimin iş saatleri bakıcıya bebeği bırakmak için uygun değil.bir kadınla tanıştım.40 lı yaşlarda bir oğlu dışarda okuyor bir kızı evli iki kızı var lisede bir de 5 yaşında cocugu var.o çocugu da kreşe gidiyormuş.eve gelirim evde bakarım diyor.evime davet ettim geldi.tanıştık konuştuk evine de gittim ama içim bir türlü ısınmadı.
belki maddi açıdan ihtiyacı var ondan ısrarcı.paramı yazın tatile vs gittim deyip kesmeyin dedi.700 lira gibi bir ücret konuştuk.evime kamera da yerleştiririm gerçi ama şimdiki kadın da allah için iyi bakıyor.fotoğraflarını gönderiyor sabah evinin kapısında bizi bekliyor.bu kadına da ayıp hadi olmadı ben başkasını buldum demek ..napmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?