• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve gelen bakıcı mı evine götürmüş olduğum bakıcı mı karasız kaldım?

İcine sinmemis işte. Ama daha rahat olur diye kendini ikna etmeye calisiyorsun. O 5 yasindaki cocuk krese gitmeden veya eve gelince bebegin icin tehlikeli olabilir. Simdikiyle devam et bence. Cocuk bu yani hazir guvendigin biri varmis. Herkese emanet edilir mi sence? Bence kimseye edilmez, o da ayri...

İcine sinmemis işte. Ama daha rahat olur diye kendini ikna etmeye calisiyorsun. O 5 yasindaki cocuk krese gitmeden veya eve gelince bebegin icin tehlikeli olabilir. Simdikiyle devam et bence. Cocuk bu yani hazir guvendigin biri varmis. Herkese emanet edilir mi sence? Bence kimseye edilmez, o da ayri...
içimi okumuşsunuz getir götür kısmında sırf sıkıntı oluyor diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum.kışımız zor geçiyor beni o düşündürüyor.ben işe gitmekte zorlanırken nasıl getir götür yaparım diyorum kendimce..hani denemeden bilmeme mantığı içindeyim.üfff çok can sıkıcı

içimi okumuşsunuz getir götür kısmında sırf sıkıntı oluyor diye kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum.kışımız zor geçiyor beni o düşündürüyor.ben işe gitmekte zorlanırken nasıl getir götür yaparım diyorum kendimce..hani denemeden bilmeme mantığı içindeyim.üfff çok can sıkıcı

Kış boyunca yapmışsınız kış azalıyor

Ama şu anki bakıcı gidecek diyorsunuz bu nedenle yeni birimi düşünün

ilk çocuğumu kv büyüttü
bu doğacak olan bebeğimi ise bakıcı
ben evimde bakılması taraftarıyım.. evine kim girer çıkar bilemem çünkü
birde kendi evine alışmalı çocuk.. yabancıyı eve sokma tereddütünden önce çocuğumun güvenliğini düşünürüm
yani büyük konuşmayayım yine inşallah öyle olacak..
bence her iki bakıcı da olmasın başka bir bakıcı bulun ve evinizde baktırın

Aksam yasadigim olay is yerinden yarjm saat önceizin aldim ciktim mart ayindayiz deli gibi kar yagiyor araba ile gitmek gogozu gormuyordu zo r geldim bakicinin evinin orasi kar birikmiş zorla çocuğu aldim eve gelirken basti yaygara yi arabada nasil agliyor arabada klima yok zaten trafik var kenara çekip susmasini saglasam doncak arabada .çok zor getirip götürmek heleki kendini bilince ben naparim emekleyince .heleki aralik ocak şubat ayi burada yerden kar kalkmiyor belki kucagimda yurur gotururum on dakikalık yol ama soğuğu ayazi korkuyorum .

700 liramı ne kadar ucuz şehir olarak neresi ora merak ettim. Ama bu kadında gidecekmiş bebek ona alışacak o zaman ne olacak? Neden kadın sizin eve gelmiyor ki. Bebeği arka koltuğa yatırmak çok tehlikeli.

kadın çok iyi niyetli kırmak istemiyorum inanın konuşşam alınacak biliyorum ..napıcağımı şaşırdım ama kar kış memleketi önümüz kış hele ki kadına alışır birde kadın giderse yandım:(

Tatlım iki çocğumda bakıcılar ile büyüdü.ve malesef bir sürü değiştirdik. Ama her zaman önceliğim bakıcının eve gelp gitmesi idi. Çünkü çocuk zaten anne den ayrılıyor bari evinden ,kendi bildiği ortamından ayrılmasın diye düşünürüm. Birde gittiği evdeki gelen giden kadının çoccuğumla birlikte gezmesi tozması ,yemesi içmesi tüm bunlar sorun olabilecek şeyler.

kadın çok iyi niyetli kırmak istemiyorum inanın konuşşam alınacak biliyorum ..napıcağımı şaşırdım ama kar kış memleketi önümüz kış hele ki kadına alışır birde kadın giderse yandım:KK43:
canım önümüz kış demişsin havalar ısınıyor tabikide önemli olan çocuğuna iyi bakılması para kısmını ön planda tutan biri yarın öbür gün para için seni terkte edebilir en mantıklısı alıştığın düzeni bozma aynı kadına gidene kadar baktır o gidince de bir kreşle anlaş ki artık kreşlerde çok iyi bakıyor.En mantıklısı bu gibi geldi bana

Araba koltuğu için yazmak istedim. O arkadaki kemerler komple değişebiliyor. Bebek koltuğuna uygun kemer takılabiliyor , araştırın isterseniz.

Bebeğime şu an bir hanfendi evinde bakıyor .bebeğim beş aylık daha .sabahları kendim hazırlan bebeği hazırla arabayla 10 dakikalık bir mesafe de oturuyor.tabi şimdi yaz kışın kar kış memleketindeyiz araba evlerinin bulunduğu yere girmediği oluyor.ve kadın bir yıl sonra gidecek kesin.
bebeğimi şimdilik arka koltuğa yatırabiliyorum araba koltuğu malesef arabam eski olduğu için uyumlu değil.ilerleyen süreçte emeklediğinde ne yapabilirim onu düşünüyorum.eşimin iş saatleri bakıcıya bebeği bırakmak için uygun değil.bir kadınla tanıştım.40 lı yaşlarda bir oğlu dışarda okuyor bir kızı evli iki kızı var lisede bir de 5 yaşında cocugu var.o çocugu da kreşe gidiyormuş.eve gelirim evde bakarım diyor.evime davet ettim geldi.tanıştık konuştuk evine de gittim ama içim bir türlü ısınmadı.
belki maddi açıdan ihtiyacı var ondan ısrarcı.paramı yazın tatile vs gittim deyip kesmeyin dedi.700 lira gibi bir ücret konuştuk.evime kamera da yerleştiririm gerçi ama şimdiki kadın da allah için iyi bakıyor.fotoğraflarını gönderiyor sabah evinin kapısında bizi bekliyor.bu kadına da ayıp hadi olmadı ben başkasını buldum demek ..napmaliyim :KK43:

Cocugunuzu her bakiciyim diyene teslim etmeyin.Kalbiniz isinmamis sirf parayi konusan birilerine dikkat edin.Ayrica sizin evinize gelip bakmasi daha isabetli olmus olur ,siz evinizi cocugunuz icin rahat olmasi icin hazirlamissinizdir baskasinin ev hali nedir disardan nasil bileceksiniz ?hem cocugunuz bulundugu ortamdan cikmamis olur.

Back
X