- Konu Sahibi Sirine_4553
Eşimin maasinda icra var caliamam gerekli: (((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiki bakan bayan eve gelmez maalesef kendi evinde bakıyor okumaya filan gittiğimde götürürum agir biraz bebek arabasi istedi.iyi bakiyor ama ek gidaya geçince ben yapip goturucem.herkesin kullan diği yagi vs bilemedigim icin içim rahat etmez .
off zor işler gerçekten bence bebek sizin evde kalmalıBeni tek dusunduren eve gelecek kadin kendi evim Esim nobetten gelince evde dedim içerde uyur sizi rahatsız etmez sessiz gider dedim problem değil o da dünya ahret kardeşim dedi yemeklik dolaba birakirim yersin dedim onumuz yaz peynir ekmek te olsa yerim kahvaltiyi evdevyaparim aslinda ama erken saat te burdayim abla dedi ve bu kadim bu memelektin yerlisi uzun sure burada gidecek değil
içiniz ısınmadıysa olmaz tabi ama, bence bebeğin kendi evinde bakılması psikolojisi açısından daha iyi başka bir eve gitmesi bence iyi değil, uzman değilim ama çocuklarında bunu tecrübe eden arkadaşlarımın söylemleri. umarım gönlünüze göre biri sizin evinizde bakarBebeğime şu an bir hanfendi evinde bakıyor .bebeğim beş aylık daha .sabahları kendim hazırlan bebeği hazırla arabayla 10 dakikalık bir mesafe de oturuyor.tabi şimdi yaz kışın kar kış memleketindeyiz araba evlerinin bulunduğu yere girmediği oluyor.ve kadın bir yıl sonra gidecek kesin.
bebeğimi şimdilik arka koltuğa yatırabiliyorum araba koltuğu malesef arabam eski olduğu için uyumlu değil.ilerleyen süreçte emeklediğinde ne yapabilirim onu düşünüyorum.eşimin iş saatleri bakıcıya bebeği bırakmak için uygun değil.bir kadınla tanıştım.40 lı yaşlarda bir oğlu dışarda okuyor bir kızı evli iki kızı var lisede bir de 5 yaşında cocugu var.o çocugu da kreşe gidiyormuş.eve gelirim evde bakarım diyor.evime davet ettim geldi.tanıştık konuştuk evine de gittim ama içim bir türlü ısınmadı.
belki maddi açıdan ihtiyacı var ondan ısrarcı.paramı yazın tatile vs gittim deyip kesmeyin dedi.700 lira gibi bir ücret konuştuk.evime kamera da yerleştiririm gerçi ama şimdiki kadın da allah için iyi bakıyor.fotoğraflarını gönderiyor sabah evinin kapısında bizi bekliyor.bu kadına da ayıp hadi olmadı ben başkasını buldum demek ..napmaliyim
çok haklısınız, ben 4-5 yaşlarında bir çocuğun yatağından gece kalkıp karşı daireye gitmek istediğini ve anne baba soruncada " e evime gidicem" dediğini duydum. çok etkilendim bunun üstüne memur olan anne istifa etmiş, ben etkilendim anne etkilenmezmi.off zor işler gerçekten bence bebek sizin evde kalmalı
eve ait olduğunu hisseder düzeni bozulmaz çocuğun evden başka yere gitmesi tehlikeli
ayrıca sizin evde olursa belki kamera vs. taktırırsınız arada bakarsınız gönlünüz daha rahat olur
peki sizin anneniz veya kayınvalideniz bakamaz mı
Ve evde mutlaka kamera olsun mutlakaŞimdi evine bıraktığınız kadın sizin eve gelsin hem içinin rahat eder
Beni tek dusunduren eve gelecek kadin kendi evim Esim nobetten gelince evde dedim içerde uyur sizi rahatsız etmez sessiz gider dedim problem değil o da dünya ahret kardeşim dedi yemeklik dolaba birakirim yersin dedim onumuz yaz peynir ekmek te olsa yerim kahvaltiyi evdevyaparim aslinda ama erken saat te burdayim abla dedi ve bu kadim bu memelektin yerlisi uzun sure burada gidecek değil