• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve gelen bakıcı mı evine götürmüş olduğum bakıcı mı karasız kaldım?

şimdiki bayan bayan eşimin meslektasının eşi.kadın eve gelmez teklif te etsem kabul etmez malesef.daha minnetsiz oluyorlar..ama severek baktığına eminim sabah kapıda bekliyor sarılıp öpüyor parayı da dile getirmedi.diğer eve gelecek kadın bulundugum ılın yerlısı o kadın yaz vs olursa para mı kesme dedı .eve gelen kadına eve gelırsın esım ıkı saat kadar evde uyur sızı rahatsız etmez cıkıp gıder dedım tamam oda benım kardesım problem degıl dedı.ben nısanın basında veremeyebılırım ama paranızı tam verırım dedım yanı bakmadıgı surenın parasını alacak denemıstım sadece kadını ..ve kadın da hıssettıgım paraya ıhtıyacı var ondan eve gelmeyı kabul edıyor ama paragoz bellı

hani diyorum bir gün eve gelsin deneyeyim evede kamera bırakayım memnun kalmasam yok abla gelme sen desem cırkefe baglayacak gıbı gelıyor ben senı bekledım baska cocuk almadım vs der

700 tl mi hangi ilde yaşıyorsunuz
çocuk bakmak baya karlı bir iş o zaman
içiniz ısınmadıysa başka birini bulun
evinize bir yabancıyı sokmayın
komşularınızdan yok mu bakabilecek biri

getirip götürmek kesinlikle çok zor kendimden biliyorum hele kışın çocuk hasta oluyor sen geç kalıyorsun çocuğun uykusu bölünüyor vs. evinde bakımı daha iyi olur, birde gizli kamera koyamazsınız yasal değil kendisine haber vermelisiniz kamera sistemi var diye, tatillerde tabiki kesinti yapamazsınız sonuçta o sizin çalışanınız ve siz nasıl tatile çıktığınızda paranızı aynen alıyorsanız onunda bence öyle bir hakkı var...

sadece eve birini getirmek evde birinin olması bilmediğiniz bir kaç defa gördüğünüz birini eve getirmek beni sanki ürkütüyor ama kışın karda kendim zor yürüyorum öyle oluyorki ben arabamla gidemiyorum...kadına çocugu nasıl götürürüm onu düşünüyorum.çocuk alışmış olacak ve bu kadın elbet bir yerde gidecek şu an bir kesinlik yok bu yaz bile gidebilir diğer akdın ise hep burda van da ve ihtiyacı var belli bakmam demez .uyukaldım gelemedim demez ..

sadece eve birini getirmek evde birinin olması bilmediğiniz bir kaç defa gördüğünüz birini eve getirmek beni sanki ürkütüyor ama kışın karda kendim zor yürüyorum öyle oluyorki ben arabamla gidemiyorum...kadına çocugu nasıl götürürüm onu düşünüyorum.çocuk alışmış olacak ve bu kadın elbet bir yerde gidecek şu an bir kesinlik yok bu yaz bile gidebilir diğer akdın ise hep burda van da ve ihtiyacı var belli bakmam demez .uyukaldım gelemedim demez ..

Oğlumun bakıcısını şirket aracılığı ile buldum; tanımıyordum.

Büyük şehirde oturuyoruz; kim kime dum duma. Yan komşumu bile selamdan öte tanımam yani.

Oğlum 3,5 aylık idi kadına evi de bebeği de teslim ettim. İlk başlarda eşim gün içinde geldi gitti; daha sonra yalnız da kaldı.

Bir süre evin anahtarını vermedim; esasen anahtar evdeydi de kadına bu senin demedim. Sebebi eve bir şey olacağından değil; çocuğu evde bırakıp sağa sola gider mi hani kapı önüne; aşağı çamaşır düştü almaya; üst komşu gürültü yaptı; yapma demeye gibi.

Sonra anahtarı da verdim; gündüz çocuğu bahçeye çıkardı; anahtarı alıp akşam da gitti; sabah açtı alt kapıyı geldi; yukarıdakini tıklattı.

Tatile giderken anahtarı verdi, vebal almayım dedi. Yenisini yaptırmasının önünde engel yoktu.

Evde yüzüğüm küpem vs. vardı.

Ama benim ay evim mahremdir; yok yatak odama girmesin takıntım yok. İnsanlar eve temizlikçi alıp evde başında dolanıyorlar; neymiş dolabı açar; çekmeceyi çekermiş.

Şimdi bu ikisi de kişinin kendi tarzı; siz değerlendireceksiniz; çocuğunuzun kendi alıştığı düzeni mi olsun; evinize yabancı mı girmesin.

Ama o kadına içiniz ısınmamış; her adımı batar size bu nedenle başka birini arayın.

Çocuğunuz biraz büyüyünce onun oyuncağı giysisi vs kıymetli olacak; küçücük bir kapak bile çoook önemli oyuncak olacak ve o evde kalmış diye ağlayacak ya da bakıcının evinde oynadığı bir kaşık ya da plastik leğen için akşam saatlerce ağlayacak... Bunları da değerlendirin lütfennn

şimdiki kadına ayıp olacak biraz ama durumu anlatırım atrık getirip götürmek zor oluyor arabayla götürmek getirmek emeklediğinde işim daha zor diyeceğim.:(umarım alınmaz

bebeğimi şimdilik arka koltuğa yatırabiliyorum araba koltuğu malesef arabam eski olduğu için uyumlu değil.ilerleyen süreçte emeklediğinde ne yapabilirim onu düşünüyorum.

çok tehlikeli :KK43:

oto koltuklarında bile belli sertifikalara sahip olmayanlar can güvenliğini tehdit ederken çocuk hareket etmiyor diye koltuğa yatırmanız gerçekten çok tehlikeli...
duran arabanıza birisi hafifçe çarpsa bile çocuğu bir başkası kucakta taşısa bile çok ciddi yaralanmalar söz konusu olabilir
Cok haklisin

Okurken gozumde canlandirdim da , minicik bebek arka koltuga nasi yatirilir ya, aklim almadi, yazik valla bise olursa ...llah korusun

şu an bakan kadın çok ilgili daha sabah maske takıcam grip olmuşum dedi .dikkatli yani ama sabah hazırlayıp götürmek facia napıcam bilemiyorum

Back
X