- Konu Sahibi Sirine_4553
-
700 tl mi hangi ilde yaşıyorsunuz
çocuk bakmak baya karlı bir iş o zaman
içiniz ısınmadıysa başka birini bulun
evinize bir yabancıyı sokmayın
komşularınızdan yok mu bakabilecek biri
sadece eve birini getirmek evde birinin olması bilmediğiniz bir kaç defa gördüğünüz birini eve getirmek beni sanki ürkütüyor ama kışın karda kendim zor yürüyorum öyle oluyorki ben arabamla gidemiyorum...kadına çocugu nasıl götürürüm onu düşünüyorum.çocuk alışmış olacak ve bu kadın elbet bir yerde gidecek şu an bir kesinlik yok bu yaz bile gidebilir diğer akdın ise hep burda van da ve ihtiyacı var belli bakmam demez .uyukaldım gelemedim demez ..
Büyük şehirse öyle olabilirvalla 700 az buluyorlarkendi evi birde ..
Büyük şehirse öyle olabilir
benim oturduğum ilde en fazlası 500
onu da durumu iyi olan aileler veriyor
Büyük şehire gidip çocuk bakıcam2010 da 800 veriyordum
Burda asgari ücret + yol diye pazarlık yapılıyor
Bu yüzden çalışmıyorumAYNEN ÖLE AMA KARAR VERMEK EVLADINI EMANET ETMEK ÇOK ZOR İŞMİŞ
Cok haklisinbebeğimi şimdilik arka koltuğa yatırabiliyorum araba koltuğu malesef arabam eski olduğu için uyumlu değil.ilerleyen süreçte emeklediğinde ne yapabilirim onu düşünüyorum.
çok tehlikeli
oto koltuklarında bile belli sertifikalara sahip olmayanlar can güvenliğini tehdit ederken çocuk hareket etmiyor diye koltuğa yatırmanız gerçekten çok tehlikeli...
duran arabanıza birisi hafifçe çarpsa bile çocuğu bir başkası kucakta taşısa bile çok ciddi yaralanmalar söz konusu olabilir
E heralde cnm, babasinin hayrina mi yapacak kadin ??biraz bu işi ticarete dökmüş durumdalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?