• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve geç gelen koca

onla konuşmuyorum o da benle konuşmuyor. ben mi hatalıyım birde psikolojimin normal olmadığını düşünüyor ben bunu sorun edip geç geldiği zamanlar küstüğüm olay çıkardığım için. bir gün gecenin vakti evden çıkıp gitmiştim. dün gece ise baktım yine geç oldu gelmiyor bende çıktım evden eve geldiğinde beni bulamadı geç döndüm eve. dün 10 buçukta geldi ben birde döndüm eve 10 buçukta beni aradı evdeyim bir buçuk saattir sen nerdesin dedi ama eminim yalan atıyor eve yeni gitti o saatte ve gidip beni görmeyince aradı. ben mi hatalıyım

onla konuşmuyorum o da benle konuşmuyor. ben mi hatalıyım birde psikolojimin normal olmadığını düşünüyor ben bunu sorun edip geç geldiği zamanlar küstüğüm olay çıkardığım için. bir gün gecenin vakti evden çıkıp gitmiştim. dün gece ise baktım yine geç oldu gelmiyor bende çıktım evden eve geldiğinde beni bulamadı geç döndüm eve. dün 10 buçukta geldi ben birde döndüm eve 10 buçukta beni aradı evdeyim bir buçuk saattir sen nerdesin dedi ama eminim yalan atıyor eve yeni gitti o saatte ve gidip beni görmeyince aradı. ben mi hatalıyım
Niye siz hatali olasiniz daha 5 aylik evlilik cok yeni ki bence uzun sureli evlilikte bu yanlis bisey valla benim esim arada cikar ona bile saat soylerim su saatte gel ben korkuyorum diye bi de bebek var belli saatten sonra yukumu al dinlenmem lazim derim gelir 5 dk gecikse gelince sakayla karisik soylerim ki dikkatimden kacmadigini bilsin cunku benim esim huy olarak o 5 dklari once 10 sonra yirmi sonra yarim saat yapacak kapasiteye sahip . O da diyor hepimiz evliyiz bi bende sorun cikiyor diyor onlar kocalarindan bikmis basindan atmak istiyor biz de mi oyle olalim diyorum susuyor valla evde de hemde haftada bi kac defa yalniz oturamam bebek olmasa kesin bende cikardim o cikarsa ama bebekle zor. O 3-4 cikiyorsa siz 5-6 gun cikin gorsun bakalim

Tamam diyor yani buna. Sen de geç gelmende sorun yok. Ne geniş adam tebrikler.

Benim eski eşimin evli erkek arkadaşı vardı, adam kızlarla rahat takılabilmek için eşine hiç karışmazdı her istediğini yapardı hatta eve kız getirir benim eski eşe foto atardı , yazık kadın da mutlu evliliğim var sanıyor hala , ben erkeklere güvenmeyi eski eşimle bıraktım ...bir de sizi manipüle ediyor , sorunlusunuz diyerek ezikliyor sizi yemeyin bu numaraları llütfen kendinizden şüpheye düştüğünüz an daha çok zorbalayacak sizi..

konu sahibi ben de o bahsettigin saatlerde geliyorum sevgilimle fink atiyorum o saate kadar.
kimse arkadasiyla onca saat her allahin günü buluşmaz. inanma bence isin icinde kesin karsi cins vardir

Bu işte kısasa kısas olmaz adam anlayacak tipte değil.İs iyice inada biner ilişki lacka ,saçma bir hâl alır.Adam belli, hayatı böyle yaşayacak sizin buna uyum sağlamanız imkansız çocuk yapmadan yolları ayırın,insanlara bosanin demek zordur hiç bir hemcinsimin yuvasının bozulmasını istemem ama bu tarz adamların düzelmesini beklemek sadece hayal kırıklığı yaratır.5 aylık evlilikte adam değil geç gelmek öğle molasında bile eve koşar ,şimdiden tüketmiş,sıkılmış. ...

Müge Anlı mottosu işe yarar o geç mi geliyor sen de geç gel sürt dışarıda afedersin anlasın sonra ne nane yediğini.Baktın hala aynı boşan o zaman ,sevmiyor sevse iş sonrası yanında bitmek için can atardı.

Kesinlikle korun çocuk yapma sonra iyice beter olur her şey.

Back