• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden soguyan kocaya bir çare ?

Çocuklardan kaçma çok saçma bir bahane sonuçta isteyerek yaptıysa herşeyine katlanacak çocuk zordur.Evet ailesinden gördüklerinden evde ki hızursuzluktan bıkmış olabilir.Ne güzel artık kv deylede görüşmüyormuşsun boşver onları anma hiç moralinizi bozmayın zaten siz huzursuz olarak onlara fırsat veriyorsunuz.Eşine iyi davran kendine ve çocuklara yaklaştırki daha çok kıskansınlar. Birde hergün Bakara suresi nin tamamını aç evde okunsun bunu araştırmanı tavsiye ederim.İnşallah eskisi gibi mutlu huzurlu olursunuz

Takip programı kısmından sonrasını okumadım. Bu kadar mı az güven var ilişkinizde? Evliliğin temeli: sadakat, güven, saygı.

Gecen hafta anneme biraktim birkac saatligine disari ciktik yemek yedik gezdik biraz konustum sikintilarimizi anlattim neden boyleyiz dedim. Ailen yuzunden mi boyle olduk dedim. Hayir ben seni cok seviyorum ama cocuklar beni bunaltiyor kendime zaman ayirmak kafa dinlemek istiyorum tatil günlerinde dedi.
Çocuklar ikinizinde çocuğu.
Sende bunalıyorsan sen ne yapacaksın o zaman sende çıkıp gitsen ne olacakmış.

Cocuklari tek basina yapmadigina gore cocuklardan kacma luksu yok.

Kardeslerine uyuyor muhtemelen
Onlar gibi eslerine pek deger vermiyor kendini onlara ispatliyor akli sira

Otur konu adam gibi

Arkadaşa katılıyorum aynen bunları söyle. Benim eşim çok şükür ilgili bir babadır her şeyini yapar ama arada Tvye veya telefona daldığı zamanlar olabiliyor o zamanlarda ben dikkatini çocuğa çekiyorum. İlk gıdaya başladığımızda telefonuyla ilgileniyordu beni de duymadı. Canım sıkıldı biraz triplendim. Sonra konuştum duygusal bir şekilde. O senin de çocuğun sen bilirsin, ben zaten çocuğumun ilklerini yaşarken heyecan duyuyorum ama bunu birlikte hissedelim istiyorum. Bir daha bu an yaşanmayacak ve sen onun bu anını kaçırdın dedim . Sonra başka bir gün çocuklu arkadaşlarla otururken baktım kendisi benim söylediklerimden etkilenmiş aynı şekilde konuşuyor :) Biraz vicdanını sarsın. Sonuçta bu duygu sömürüsü değil her şeyden önce çocukların bir babaya ihtiyacı var .
Yani ilk cocugumda oda cok hevesliydi ilgiliydi meraklıydı. Uyansa kosa kosa odasina giderdi sirf nasil uyaniyor diye bakmak icin. Ikinci çocuğumuz oldu birde ailesiyle aram bozuldu adam ondan aonra degisti. Hayir ailesi yuzunden yapıyorsa yapabileceğim bisey yok cunku oblarla bir daha asla gorusmeyecegim ama gercekten cocuklar ivin yapiyorsa o zaman bir cozum arayacagim.

Sorun orda zaten kısıtlanmak önemli değil diyorsun evet bazı şeylerden kısıtlanmak önemli olmaz bende bi anneyim sonuçta ama herşeyden kısıtlanıp eşinizinde öyle olmasını beklemekte saçmalık akşama kadar sen bakıyorsun çocuğa hafta sonuda bırakablrsin birine eşinle gezmeye dolaşmaya gideblrsin bu fırsatı çevrene verme kendin yap seninde ihtiyacın vardır anne olunca herşey bitmezki sen isticeksin gezmeyi dolaşmayı çocuğu bırakırz de gezelm de benmde kocamın bir sürü arkadaşı var ben hafta sonu bakan olursa anane babane birine bırakıp gezmeyi tercih ederim ki çalışmıyorum bile çalışsam daha çok ihtiyaç duyarım
Haklisin canim dogru soyluyorsun ama sorunum asil adamin evden kacmasi. Yani evde durmamasi sanki eve gelince adama biseyler oluyor. Disari cikip gezip tozmaktan ziyade evinden benden ve cocuklardan uzaklasmasina uzuluyorum

Çocuklardan kaçma çok saçma bir bahane sonuçta isteyerek yaptıysa herşeyine katlanacak çocuk zordur.Evet ailesinden gördüklerinden evde ki hızursuzluktan bıkmış olabilir.Ne güzel artık kv deylede görüşmüyormuşsun boşver onları anma hiç moralinizi bozmayın zaten siz huzursuz olarak onlara fırsat veriyorsunuz.Eşine iyi davran kendine ve çocuklara yaklaştırki daha çok kıskansınlar. Birde hergün Bakara suresi nin tamamını aç evde okunsun bunu araştırmanı tavsiye ederim.İnşallah eskisi gibi mutlu huzurlu olursunuz
Evet kv ile gorusmuyorum kurtuldum artik cok sukur. "KADIN"lara "karı" diyen bir insanla niye goruseyim ben ya. Kocama diyor ki karıya yuz verme kariya sunu yapma kariya bunu yapma bu ne bicim bir agiz boyle artik tiksindim ya.

Biz de esimle hep tartışıyoruz.. bana artik bu halimiz normal gelir olmuski gecende arkadasla konusurken farkettim. Onlar aksamlari hep sohbet ederlermis beraber tv seyrederlermis telefona bile beraber bakarlarmis. 2 çocukları var. Biz ayri odalardayiz isi dolayisiyla bilgisayar isleri. Ayni odada oturup tv seyrederken de pek sohbet etmeyiz. Biz baya kopukmusuz onun anlattiklarina gore diye gecirdim icimden... Ama disardan herkes bizi cok mutluyuz esim emrime amade gibi goruyor. İlginc yaa. Ama tabi ki halime bin şükür.

Ben artik cok uzuluyorum boyle durumlara. Soyleyecek soz de bulamiyorum. Iki genc sever evlenir, yaanneler rahat birakmaz, ya da cocuk olur evlilik rutine biner adam evden sogur, birden bekarlik hayatini ozler... o kadar boyle evlilik var ki...soyleyecek soz bulamiyorum.

Ben artik cok uzuluyorum boyle durumlara. Soyleyecek soz de bulamiyorum. Iki genc sever evlenir, yaanneler rahat birakmaz, ya da cocuk olur evlilik rutine biner adam evden sogur, birden bekarlik hayatini ozler... o kadar boyle evlilik var ki...soyleyecek soz bulamiyorum.
Kadinlarda annelik icgudusu agir bastigindan yeni hayatlarına cabuk alisiyorlar ama erkekler oyle degiller maalesef kendilerini hala bekar saniyorlar.

Biz de esimle hep tartışıyoruz.. bana artik bu halimiz normal gelir olmuski gecende arkadasla konusurken farkettim. Onlar aksamlari hep sohbet ederlermis beraber tv seyrederlermis telefona bile beraber bakarlarmis. 2 çocukları var. Biz ayri odalardayiz isi dolayisiyla bilgisayar isleri. Ayni odada oturup tv seyrederken de pek sohbet etmeyiz. Biz baya kopukmusuz onun anlattiklarina gore diye gecirdim icimden... Ama disardan herkes bizi cok mutluyuz esim emrime amade gibi goruyor. İlginc yaa. Ama tabi ki halime bin şükür.
Bizde disaridan gayet mutlu gorunup icerisinde kiyamet kopanlardaniz :) Ben de bazen bakiyorum erkekler cocuklari gezdiriyor parka goturuyor oyun parklarina goturuyor diyorum ki acaba bende mi var bir sikinti?

Takip programı kısmından sonrasını okumadım. Bu kadar mı az güven var ilişkinizde? Evliliğin temeli: sadakat, güven, saygı.
Takip etmemin sebebi evden birden sogumasi . Baska birisi oldugu ihtimalini dusundum ama bisey cikmadi altindan. Yine de kimseye guvenmem bu benim hayata bakisim. Insanlara asla yuzde yuz guvenmem hep bir yanilma payi birakirim.

Cocuklari tek basina yapmadigina gore cocuklardan kacma luksu yok.

Kardeslerine uyuyor muhtemelen
Onlar gibi eslerine pek deger vermiyor kendini onlara ispatliyor akli sira

Otur konu adam gibi
Aynen aynen onlarla takilip bakin ben de sert erkegim demek istiyor .

Tamam işte bende onu anlatmaya çalışıyorum. Sonuçta o bunalıyorsa sende bunalıyorsan ama kaçıyorsun. Onunda kaçmaması gerek. Neden çünkü çocuklar ikinizin.
Akil hocalari var canim isin icinde. Ben acikcasi kicamin tavirlarindan bunaldigim kadar cocuklarimdan bunalmiyorum.

Back
X