• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden soguyan kocaya bir çare ?

Allah yardimciniz olsun insallah tez zamanda feraha ulasirsiniz. Tavsiyem evinizde her gun bakara suresini acin, dinleyin. Mümkünse esiniz de evdeyken acin o da dinlesin.
Amin canim cok tesekkur ederim simdi acio dinleyecegim kendim hatta merak ettim manasini da okuyacagim cok sagolun .

Asıl bencil kendisi hemde sınırlarını aşmış bencilliğin. İnsan da biraz merhamet olur. Benim de iki çocuğum var eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum. kolay değil ki. Kendisinin bir hafta sonu varmışmış. Sordunuz mu siz ne zaman kafa dinleyecekmişsiniz. Madem yapmasaymış çocuk. Kendisi dışarda yer içer gezerken hiç mi üzülmüyor size. Bu ne biçim adam. Yemek ütü çamaşır bırakın yapmayın. Ne hali varsa görsün. Tam zamanlı çocuk bakıyorum hiç zamanım yok başka işlere kusura bakma dersiniz.

Kendi ailen veya arkadaslarin size yakin mi? Tavsiyem hic esinizi beklemeyin, alin cocuklari cikin gezin istediginiz gibi. Aileniz yakinsa onlara gidin. Madem o sizden gayri bi hayat yasiyor, gorsun o hayat nasil yasanirmis.

Ayrica abileri, eltilerin, kaynanan falan bu adami doldurabiliyorsa, yani bir diger deyisle bu koca kisisi size laf soyletiyorsa, bu onun kendi karaktersizligidir. Agizlarini kapamayi bilmiyor, sizin hakkinizda hadsizce konusmalara ses etmiyorsa, eltide bilmem kimde degil, sucu esinizde arayin.

Asıl bencil kendisi hemde sınırlarını aşmış bencilliğin. İnsan da biraz merhamet olur. Benim de iki çocuğum var eşimin işten gelmesini dört gözle bekliyorum. kolay değil ki. Kendisinin bir hafta sonu varmışmış. Sordunuz mu siz ne zaman kafa dinleyecekmişsiniz. Madem yapmasaymış çocuk. Kendisi dışarda yer içer gezerken hiç mi üzülmüyor size. Bu ne biçim adam. Yemek ütü çamaşır bırakın yapmayın. Ne hali varsa görsün. Tam zamanlı çocuk bakıyorum hiç zamanım yok başka işlere kusura bakma dersiniz.
Ben zaten ona cocuklara bak demiyorum anlatis gosteriyorum calisiyor yoruluyir diyorum. Bizi disari cikardiginda da kendisi oturup cayini kahvesini icer yemegini yer cocuklarla hep ben ilgilenirim. Sirf huzursuz olmasin diye hicbirsey talep etmem zaten etsem de yapmaz. Bazen sinirlenip hic konusmuyorum yok gibi davraniyorum değişen bisey yok. Yemegini utusunu yapmiyorum yine ayni. Cocuklar evde bunalıyorlar beni yoruyorlar iyice. Birde ailesi vok akil veriyor cocuklara anasi baksin senin gorevin degil sen kendine bak o ne ise yarayacak daha . Esimin cok ustune gidiyorlar . Oda dunden razi demekki hemen oyuna geliyor.

Boyle insanlar nasil can verip de Allahin huzuruna cikacak cok merak ediyorum :KK43: Ben karinca yuvasinin yanindan bile parmak ucunda yuruyup geciyorum ki incinmesinler, bu insanlar nasil boyle olabiliyor.
Ah b blsem canım vallaa baskalarının mtszlugu ile beslenyorlar allah ıslah etsn evlerden ırak ama senn koca haksız keske senden bebekler den yana olsa kendi ailesi ile deil kendine b aile kurdu halbuki

Konusuyorum ben calisiyorum yoruluyorum diyor. Haftasonu geliyor cocuklari disafi cikaralim diyorum bencilsin diyor. Haftaici essek gibi calisiyorum haftasonu kendime vakit ayiracagim diyor. Sonra bakiyorum kardesleriyle annesiyle akrabalariyla falan geziyor kahveye gidiyor mac izlemeye gidiyor.
Hafta içi sizde yan gelip yatmıyorsunuz sonuçta üstelik kadınların mesaisi 7/24 devam ediyor
Ailesini şikayet ederek değil de çocuklarında sizinde ona ihtiyacınız olduğunu anlatarak konuşun
Seninde ailenle arkadaşlarınla vakit geçirmeye ihtiyacın var ama bizimse sana ihtiyacımız var falan deyin
Arada bir birşeyleri bahane ederek eşinizi çocuklarla kısa sürelide olsa yalnız bırakın ki sizin işinizinde ne kadar zor olduğunu görsün
Çocukların uyku düzeni nasıl eğer geç yatıyorlarsa başbaşa kalmak,dinlenmek için evde ortam bulamıyorsa kendini dışarı atıyor olabilir

Merhaba hanimlar. Ben 5 yillik evliyim 2 cocugum var . 9 ay once ikinci cocugumuz dunyaya geldi. Esim cocuklardan önce ilgili biriydi evine bagli, yanimdan ayrilmayan surekli benimle vakit geciren. Ozellikle ikinci cocuktan sonra cok degisti evden kaciyor resmen . Isten cikista kardesleriyle disarda takilmalar, haftasonlarini ailesiyle gecirmeler, hatta hic kahve nedir bilmeyen adam kahveye bile gidiyor. Hayatinda baska birisi yok cunku telefonunda takip programi var izliyorum. Sizce ne yapmaliyim kizlar bana akil verin cok uzuluyorum her haftasonu evde tek basima cocuklarla cok bunaliyorum . Esim birdenbire disariya merak sardi ne yapacagim ben böyle?
Başka bir telefonu ve hattı olabilir mi hatta belki de o hat kendi azına bile değil?

Ah b blsem canım vallaa baskalarının mtszlugu ile beslenyorlar allah ıslah etsn evlerden ırak ama senn koca haksız keske senden bebekler den yana olsa kendi ailesi ile deil kendine b aile kurdu halbuki
Ya onlarla da gorussun gezsin tozsun ona bisey demiyorum ama surekli olunca can sıkıyor ve ustelik kendi ailesine de vakit ayirmasi lazim haftasonlari.

Hafta içi sizde yan gelip yatmıyorsunuz sonuçta üstelik kadınların mesaisi 7/24 devam ediyor
Ailesini şikayet ederek değil de çocuklarında sizinde ona ihtiyacınız olduğunu anlatarak konuşun
Seninde ailenle arkadaşlarınla vakit geçirmeye ihtiyacın var ama bizimse sana ihtiyacımız var falan deyin
Arada bir birşeyleri bahane ederek eşinizi çocuklarla kısa sürelide olsa yalnız bırakın ki sizin işinizinde ne kadar zor olduğunu görsün
Çocukların uyku düzeni nasıl eğer geç yatıyorlarsa başbaşa kalmak,dinlenmek için evde ortam bulamıyorsa kendini dışarı atıyor olabilir
Cocuklarim cok huysuzlar ikisi de birisi 2 yas sendromunda surekli huysuzlaniyor digeri de dis cikariyor surekli agliyor. Birlikte hic kafa dinleyip vakit geciremiyoruz. Arada anneme birakip basbasa bi yere cikiyoruz ama ikiside kucuk annemi bunaltiyorlar diye fazla da birakamiyorum.

Ben kimsenin dolduruşuna geldiğini düşünmüyorum genelde çocuklardan sıkılıyor babalar yaparken düşünemiyorlar sonradan böyle sokakta geçiriyorlar hayatlarını

Ben kimsenin dolduruşuna geldiğini düşünmüyorum genelde çocuklardan sıkılıyor babalar yaparken düşünemiyorlar sonradan böyle sokakta geçiriyorlar hayatlarını
Biraz kendini ailesine ispatlamaya calisiyor bakin ben karima yuz vermiyorum erkek oldum boylelikle diyor kendince. Biraz da kaninda var demekki sorumsuzluk, cocuklar olunca ortaya cikti. Ben cok fazla cocuk taraftari degildim en basindan beri ille de cocuk diye yalvaran kendisiydi. Bana kalsa en az 4 sene cocuk yapmazdim.

Biraz kendini ailesine ispatlamaya calisiyor bakin ben karima yuz vermiyorum erkek oldum boylelikle diyor kendince. Biraz da kaninda var demekki sorumsuzluk, cocuklar olunca ortaya cikti. Ben cok fazla cocuk taraftari degildim en basindan beri ille de cocuk diye yalvaran kendisiydi. Bana kalsa en az 4 sene cocuk yapmazdim.
Keşke dinlemeseydiniz en azından 1 tane olsaydı şimdilik üstüste olmasıda bir etken ama böyle davranmasını gerektirmez tabi bide kendi istemiş :işsiz:

Böyle anneler çocuklarını kendilerine alsınlar, kendileri evlensinler rahat etsinler diyesim geliyor artık.
Bu nasıl hastalıklı, iğrenç bir kıskançlıktır yahu.
Hayır siz evlenene kadar hiç mi görmüyorsunuz bunların anormal aile yapısını? Armut dibine düşer.
Yok hayatim yok nerdeeee nasil goreceksin evlenene kadar 40 tane takla atiyorlar kendilerini belli etmemek icin. Annesi de belli etmedi kardesleri de kendisi de. Evlendikten sonra once ailesinin yuzu cikti ortaya, cocuklardan sonra da adam degisti.

Keşke dinlemeseydiniz en azından 1 tane olsaydı şimdilik üstüste olmasıda bir etken ama böyle davranmasını gerektirmez tabi bide kendi istemiş :işsiz:
Aynen oyle kendine guvenen adam cocuk istemeli boylelerinin hakki yok cocuk istemeye. Ilk cocuktan sonra normaldi iyiydik yine ikinciden sonra basladi kacmaya. Kardesleri de yaslandikca azgin teke sendromuna girip ortaliga dustuler bunu da kendilerine benzetmeye calisiyorlar iste.

Çocuklar büyüyüp bir baltaya sap olduğunda evlatlarım diye piyasaya çıkar kocan.Ben büyüttüm ben okuttum diye anlatır orda burda.Böyle adamlar değişmiyor maalesef , sen kendine ve çocuklarına bir dünya kur , ondan maddiyat dışında bişey talep etme.Sen bişeyler yapalım , bizimle ilgilen vs dedikçe kendini fasulye gibi nimetten sayar iyice.Sen çocuklarla ilgilenip çocuklar sana daha çok bağlanıp kocanı babaları yerine koymayınca anlar neyin ne olduğunu.Çocuklarınıza üzüldüm.

Yok hayatim yok nerdeeee nasil goreceksin evlenene kadar 40 tane takla atiyorlar kendilerini belli etmemek icin. Annesi de belli etmedi kardesleri de kendisi de. Evlendikten sonra once ailesinin yuzu cikti ortaya, cocuklardan sonra da adam degisti.
Ya işin kötüsü benimkiler ilk günden belli etmişlerdi dengesiz olduklarını ama işte ben kendi kendimi kandırdım, inşallah eşiniz eskisi gibi olur mutlu olursunuz belki de bu bir süreçtir atlatırsınız

Back
X