• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden nasıl para kazanabilirim?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
88
26
Merhaba kızlarben 5 aylık evliyim malum borçlarımız var ve tek maaşla geçim zor oluyor ben de evden çalışıp para kazanmak istiyorum katalog işi (Farmasi diye bir firma yapıyorum ama o da yterli olmuyor bu yüzden başka bir iş bebek şekeri butik pasta yapmak gibi iş daha yapmak istiyorum bu konuda sizden bir fikir almak istiyorum bana fikir verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba kızlarben 5 aylık evliyim malum borçlarımız var ve tek maaşla geçim zor oluyor ben de evden çalışıp para kazanmak istiyorum katalog işi (Farmasi diye bir firma yapıyorum ama o da yterli olmuyor bu yüzden başka bir iş bebek şekeri butik pasta yapmak gibi iş daha yapmak istiyorum bu konuda sizden bir fikir almak istiyorum bana fikir verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Ben hep Instagramdan hediye siparişi veririm. Eğer el yeteneğiniz varsa deneyebilirsiniz.

Diğerlerine bir şey diyemem ama pasta işi oldukça zor ve emek isteyen bir şey.
Eğitiminiz varsa ne ala keyifle yapabilirsiniz. Bilgi ve becerinizi birleştirir ortaya güzel ürünler çıkartabilirsiniz.
Eğer sıfırdan bu işe girecekseniz adınızı duyurma ve pasta yapımını öğrenme vaktinizi alacaktır.
Azmederseniz yapılmayacak bir şey değil tabi ki.
Şimdiden başarılar..

Merhaba... Ben de evden çalışarak para kazanıyorum instagrmda kendime ait satış sayfam var özelden mesaj yazdım bakabilirsiniz

Merhabalar
Instagramdan satis yapabilirsiniz ben de yapiyorum ama kendi urettigim seyler degil. Komisyonlu satis yapiyorum bir nevi araciyim. Bunu dusunebilirsiniz.

Bu aralar amugurumi bebekler çok moda, el beceriniz varsa çabuk öğrenip yapıp satabilirsiniz, yapıp satan arkadaşlarım var hem çabuk bitiriyorlar hem de iyi getirisi var. İnstagramda falan sipariş alabilirsiniz

Bence bebek kıyafetleri satabilirsiniz. Çok talep alan birşey. Kendi el emeginizle birşeyler üretip Instagram'da satış yapabilirsiniz.

El emeğiyle aklıma birşey gelmiyor valla bu konuyu takip edicem bende öğrenciyim çok işime yarar bu konu. Ben bir süre ikinci el satış uygulamalarından çok satış yaptım elime az buz da olsa para geçmişti onlarıda deneyebilirsiniz bir yandan

Farmasi Hakkında bilgi alabilirmiyim ,çok kazandırdığı söyleniyor kazandırmıyor mu ?

Internetten satis yapmak yasak diye biliyorum vergi ödemeniz lazim.. Ben evde kokulutas mevlut sekeri yapiyordum cevreme sadece internete resim koyuyordum kargo yapmiyordum arkadaslarimizdan ceza alanlar olunca onuda kapattim..

Farmasi Hakkında bilgi alabilirmiyim ,çok kazandırdığı söyleniyor kazandırmıyor mu ?
Farması %100 Türk Malı Helal Sertifikalı gerek deterjan gerek kozmetik ürünleri olan bir firmadır.Farmasiyle aylık 5.000 lira kazanan tanıyorum ben de o kişiye üyeyim.Daha fazla bilgi için özelime mesaj atabilirsiniz

Internetten satis yapmak yasak diye biliyorum vergi ödemeniz lazim.. Ben evde kokulutas mevlut sekeri yapiyordum cevreme sadece internete resim koyuyordum kargo yapmiyordum arkadaslarimizdan ceza alanlar olunca onuda kapattim..
Benimde satis sayfam var ama isletme hesabinda degilim. Eger isletme hesabina gecerseniz vergi odemeniz gerekiyo

Aslinda doğru internetten satış yapmak için vergi lehvası,fatura kesme şart,maliye bakanlığı kontrol ediyor ve ceza bile kesiyorlar hatta geriye dönük bile kesiliyor tesbit edildiğinde.

Aslinda doğru internetten satış yapmak için vergi lehvası,fatura kesme şart,maliye bakanlığı kontrol ediyor ve ceza bile kesiyorlar hatta geriye dönük bile kesiliyor tesbit edildiğinde.
Evet 5 yillik geriye dönük takip edebiliyorlarmis aslinda kârli bir is olsa vergiye basvurmayi cok istemistim hem bagkur yada sigortami öderim ilerde benim icin iyi olur hemde ceza alma korkusu olmaz diye ama dedigim gibi kazanc cok az olunca interneti kapattim hatta isi tamamen biraktim..

Benimde satis sayfam var ama isletme hesabinda degilim. Eger isletme hesabina gecerseniz vergi odemeniz gerekiyo
Sadece işletme hesabı değil aslında satış yaptığın an vergi mükellefi oluyorsun istersen 2.el ürün satın tesbit edilirse ceza kesiyorlar cezası az olmuyor

Benimde isletme hesabi degildi el emegi yaptigim ürunleri koyuyordum ayni zamanda siparis alinir dahi yazmiyordum yani sadece ornek ve sehirdisi kargo yollamiyordum ona ragmen gittim gorustum yasak denildi vergiden muaf belgesi almam lazimmis ama ona ragmen internetten kesinlikle satis olmayacak kargo yollandigi tespit edildigi an cok buyuk cezasi var denildi.. Benimle ayni isi yapan arkadaslarimi sikayet etmisler cok yuklu ceza aldilar..

Benimde isletme hesabi degildi el emegi yaptigim ürunleri koyuyordum ayni zamanda siparis alinir dahi yazmiyordum yani sadece ornek ve sehirdisi kargo yollamiyordum ona ragmen gittim gorustum yasak denildi vergiden muaf belgesi almam lazimmis ama ona ragmen internetten kesinlikle satis olmayacak kargo yollandigi tespit edildigi an cok buyuk cezasi var denildi.. Benimle ayni isi yapan arkadaslarimi sikayet etmisler cok yuklu ceza aldilar..
Aynen sadece işletme hesabı değil,normal satış sayfası olanlarda fatura vs şart arkadaşlarınızda işletme hesabı değilmiş,cezası çok yüksek oluyor dediğiniz gibi,arkadaşlarınızı ürün aldığı kişiler mi şikayet etmiş.

Back