• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden çalışarak para kazanmak

Başta benim için de öyleydi emin olun. İlk zamanlar kumar gibi geliyor insana ama gercekten öyle değil. Alacağınız paranın yıllık grafiğini İnceliyorsunuz en fazla ne kadar düşmüş. Zaten btc Türk uygulamasında öyle bir gecede batacaginiz paralar yok. Benim yine de herkese tavsiyem. 2000 lira ile olmasa bile misal şu an gidişatı çok iyi olan ve gelecek vaat eden cardano coin den 50 liralık bile alıp kenara koymak. Arsa gibi düşünüp onu orada unutmak. Vaktinde 1 bitcoin 1 dolardı oyle düşünün ve gelecekte tedavuldeki paralar yerine kripto paraya döneceğiz büyük ihtimalle. Ne olur ne olmaz deyip şu an cardano gibi gelecek vaat eden paralardan biraz alıp kenara koymakta hiçbir zarar yok. Maksimum 3 ay önce 80 kuruş olan para şu an 6 yi geçmiş durumda. Ama tabi yine de siz bilirsiniz. Sadece korkuluğu kadar bir şey olmadığını anlatmak istedim. 🌺
Peki yükselmeye devam ederim yoksa düşermi Bi tahmininiz varmı

Burasi da bitcoin topigine dönmüş 🤭 merak edenleri ekonomi/finans basligi altındaki yatirim topiklerine alalım

Eki Görüntüle 2779671 Eki Görüntüle 2779672 Eki Görüntüle 2779673 Eki Görüntüle 2779674 Eki Görüntüle 2779680 Eki Görüntüle 2779676

Ben bu ürünleri kendi instagram hesabımdan satıyorum.

Burdan da hem birçok takipçim hem de müşterim var. Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. ❤❤❤ burdaki arkadaşlar,benim iş bulamamaktan dolayi çok üzüldüğümü bildikleri icin bana çok destek oldular. Allah hepsinden razi olsun.

El beceriniz ve sabrınız varsa siz de yapabilirsiniz.

Kazancim Iyi. Yardımcım da var.

Özellikle düğün mevsimleri gelin müşteriler yığıldığı zamanlar biraz bunalıyorum. Herkes çeyizi için asiri titizlenip acele ediyor çünkü. Bazı müşteriler de gerçekten stress yüklüyor insana.

Ama her işin bir zorluğu var. O kadar olacak. Napalim ❤
Ben de sayfanizi bir ara görüp takibe almistim hatta ben de kanavice severim yapmaya basladim eglenceli oluyor gerci ben pandemiden evdeyim diye hobi amacli yapıyorum ama el islerinden kazanan cok kisi var ben takip ettigim sayfa ve gruplardan görüyorum

Konu sahibi arkadasin esinin calismasina izin vermedigi anlamini çıkardım tabii tercihtir saygı duyarim ama aktif çalışma gibi olmaz evden
Tabii bir odami ya da evimin bir kosesini atölye/hobi alanina çevirir uzun zaman ayirabilirim.derseniz el işi/örgü/nakış tavsiye ederim son zamanlarda amigurumi revacta
Belki nişan kına bebek kutlamaları icin süsler, magnet, kokulu tas, sabun vs yapabilirsiniz
Yemek yapip satmak icin de cevre lazim gercekten
Toptan ürün alip satabilirsiniz corap, başörtüsü gibi
Belli bir eğitim ya da uzmanliginiz varsa online egitim verebilirsiniz
Dil varsa ceviri yapabilirsiniz
Yazmayi seviyorsanız internette bazi sitelere makaleler de yazabilirsiniz
Biraz youtubeda gezinseniz bir suru oneri videolari var aslında
Bu arada örgü nakis bilmiyorum diye dusunmeyin öğrenilebilir ben de izleye izleye öğrenip yapiyorum
Bir arkadas da önermiş aslında dogru bir öneri bence de, marketlerin aktuel ürünleri ya da magaza indirimleri paylasarak bile büyüyen cok sayfa var. Her gün 3-5 paylaşımla buyutebilirsiniz sayfanizi. Zaten reklam - is birliği teklifleri gelirse ekstra gelir de olur.
Ugrasirim.derseniz youtubeda hayatiniza dair videolar cekerek, icerik ureterek de para kazanabilirsiniz. Tavsiye icerikli sayfa ve videolar ilgi görüyor.

Sıfır da var 2.el de var elektronik ürün satmıyorum riskli olduğu için ama korona geldiğinden beri satış pek yok maalesef
Ya sıfır ürün satmak istiyorum ama toptancı bulamıyorum gerçi bulsam da toptan alırken biraz sermaye gerekiyor nasıl yaparım bilmiyorum. Şu Ankara’da nerede toptancı var anlamadım siz hangi şehirdesiniz

Ya sıfır ürün satmak istiyorum ama toptancı bulamıyorum gerçi bulsam da toptan alırken biraz sermaye gerekiyor nasıl yaparım bilmiyorum. Şu Ankara’da nerede toptancı var anlamadım siz hangi şehirdesiniz
Ben Bursadayım ama buradaki toptancılar artık resmen perakende satıyor pandeminin geçmesini bekliyorum aslında malı İstanbuldan almak daha mantıklı siz hangi kategoride toptancı arıyorsunuz ben genelde şahıslardan alıyorum letgoda üzerine kar koyup satıyorum ama korona çok ket vurdu satışlara şuan pek uğraşmıyorum desem yeridir 200 e yakın yıldızım var Letgoda

Ulus, Çıkrıkçılar, Sıhhiye. oralarda var mi toptancilar, tam bilmiyorum ama.

Ben Bursadayım ama buradaki toptancılar artık resmen perakende satıyor pandeminin geçmesini bekliyorum aslında malı İstanbuldan almak daha mantıklı siz hangi kategoride toptancı arıyorsunuz ben genelde şahıslardan alıyorum letgoda üzerine kar koyup satıyorum ama korona çok ket vurdu satışlara şuan pek uğraşmıyorum desem yeridir 200 e yakın yıldızım var Letgoda
Dolapta en çok satış yapan sayfalara baktığımda markalı kıyafetler ve parfümler çok satılıyor yani toptan alırsam bu ikisi olur
Online derslerden dolayı tablet alımı çoğaldı aslında ama tablet bulamıyorum pek artık aslında bilen biri olsa çinden getirilse çokiyi olurda nerede 😁
Siz anladığım kadarıyla Letgodan şahıslardan alıp üstüne kar koyup satıyorsunuz dimi mesela en çok neler satıyorsunuz?
Birde kışın çok ısıtıcı satılıyor. 😁

Dolapta en çok satış yapan sayfalara baktığımda markalı kıyafetler ve parfümler çok satılıyor yani toptan alırsam bu ikisi olur
Online derslerden dolayı tablet alımı çoğaldı aslında ama tablet bulamıyorum pek artık aslında bilen biri olsa çinden getirilse çokiyi olurda nerede 😁
Siz anladığım kadarıyla Letgodan şahıslardan alıp üstüne kar koyup satıyorsunuz dimi mesela en çok neler satıyorsunuz?
Birde kışın çok ısıtıcı satılıyor. 😁
Evet şahıslardan alıp satıyorum elektroniğe güvenemiyorum hiç girmedim ona genelde ev ürünleri gardropstan satış yapıyorum dolap kesinti yapıyor komisyon kesiyor oraya bi baktım sildim sonra

monicatak monicatak peki biz bu hesaplara nereden para aktarıyoruz ? Bildiğim kadarı ile normal banka hesabından btcturk e fln aktarma yapılamıyor . Bir de btcturk te alt coinler yok demişsiniz ben esasen altcoin almak istiyorum. Bunu nerden alabilirim ?

monicatak monicatak peki biz bu hesaplara nereden para aktarıyoruz ? Bildiğim kadarı ile normal banka hesabından btcturk e fln aktarma yapılamıyor . Bir de btcturk te alt coinler yok demişsiniz ben esasen altcoin almak istiyorum. Bunu nerden alabilirim ?

Ben normal banka hesabından btc turke para yolluyorum ayni şekilde oradan da kendi hesabıma

Alt coinler için binance kullananlar cok

Hayır yapılabiliyor. İban numaraları var çalıştıkları bankaların. Aklımda kaldığı kadarıyla, fiba, ziraat, akbank gibi bankalar. Çalıştığı bankalarda hesabınız varsa havale olarak 7/24 para aktarabilir, aynı şekilde çekebilirsiniz. Eğer paylaştıkları bankalarda hesabınız yoksa hesabınız olan bankalardan mesai saatleri içerisinde eft yaparak para aktarıp çekebilirsiniz aynı şekilde. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Alıcı kısmına eliptik yazılım ve Ticaret. A.ş yazıyorsunuz. Açıklama kısmına ben adımı soyadımı ve gönderdiğim miktarı yazıyorum. Örn: "Lucy whitmore 100 tl btc Türk" gibi.

Alt coinler var ama hatrı sayılır olanlar var. Misal Elon musk'in pompaladigi doge coin yok. Henüz güvenilir olmayan coinler burada yok. Ben doge için paribu ve binance indirdim ama kullanamadım. Yeni başlayacaksaniz hiç bulaşmayın kafanız karışır vazgeçersiniz arayüzleri aşırı karışık. Uzun zamandır içindeyim, binance'ye nasil para aktaracağımi bulamadım yarım saat. Sıkıldım sildim. Paribudan doge almıştım birazcık onda da hesap hareketleri kısmı yok. Ne aldım, ne sattım, kaca aldım, komisyon ne kesildi bunları göremeyeceksem bir anlamı yok. Btc Türk kar zarar grafiğinizi bile tutuyor kim yaptıysa ellerine sağlık.

Sırf bu konuyu açmak için buraya üye oldum. Güzellik merkezinde çalıştım bur müddet. Çocuk olunca ve korana da her yere dağılınca eşim bir müddet evde cocugunla ilgilen ve çalışmayı ertele dedi.
Çalışmayı çok seviyorum para kazanmayı. Bende evde acaba yapabilecegim işler var mi diye düşünmeye başladım. Sizlerden öneri almaya geldim. Evden çalışıp para kazananlar nasıl başladınız? Ne önerirsiniz?
Ağda yapmayı biliyorsanız, pandemide dolayı evden çıkmayan ağdaya gitmeyen bir sürü insan biliyorum , evlere ağdaya gidebilirsiniz kesin tutar.

pekala, sürpriz. bugün perşemve. ben her perşembe kendim için farklı bişeyler yapmaya çalışırım. ama daha önce denemediğim bişey olacak. ya denemediğim bir yemeği denerim/yaparım, ya daha önce dinlemediğim, adını bile duymadığım kişilerin şarkılarını dinlerim yani kısacası perşembe günleri hafta sonuna yakın olması sebebiyle pandemide de sıkıldığım için ufak tefek de olsa farklı ama daha önce denemediğim şeyleri deniyorum bir süredir. bu konuşmanın üstüne ben de bakalım batar mıyız çıkar mıyız diye düşünüp 100 tl ile cardano aldım. dedim ya sokakta kaybetsem üzülmeyeceğim bir parayla girerim diye, o hesap. bakalım bu kadar konuşuluğu kadar var mıymış. hala güvenmiyorum ama az parayla girdiğim için sorun değil. bakalım ne olacak. iyi mi ettim kötü mü ettim sürpriz.
Hayırlı olsun, bol bol kazançlarınız olsun inşallah 🥳 kactan aldınız cardano'yu? Yazdığınız saate bakınca henüz satmadıysaniz güzel kara geçmişsiniz şu an, Allah bereket versin 😇

Hayır yapılabiliyor. İban numaraları var çalıştıkları bankaların. Aklımda kaldığı kadarıyla, fiba, ziraat, akbank gibi bankalar. Çalıştığı bankalarda hesabınız varsa havale olarak 7/24 para aktarabilir, aynı şekilde çekebilirsiniz. Eğer paylaştıkları bankalarda hesabınız yoksa hesabınız olan bankalardan mesai saatleri içerisinde eft yaparak para aktarıp çekebilirsiniz aynı şekilde. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Alıcı kısmına eliptik yazılım ve Ticaret. A.ş yazıyorsunuz. Açıklama kısmına ben adımı soyadımı ve gönderdiğim miktarı yazıyorum. Örn: "Lucy whitmore 100 tl btc Türk" gibi.

Alt coinler var ama hatrı sayılır olanlar var. Misal Elon musk'in pompaladigi doge coin yok. Henüz güvenilir olmayan coinler burada yok. Ben doge için paribu ve binance indirdim ama kullanamadım. Yeni başlayacaksaniz hiç bulaşmayın kafanız karışır vazgeçersiniz arayüzleri aşırı karışık. Uzun zamandır içindeyim, binance'ye nasil para aktaracağımi bulamadım yarım saat. Sıkıldım sildim. Paribudan doge almıştım birazcık onda da hesap hareketleri kısmı yok. Ne aldım, ne sattım, kaca aldım, komisyon ne kesildi bunları göremeyeceksem bir anlamı yok. Btc Türk kar zarar grafiğinizi bile tutuyor kim yaptıysa ellerine sağlık.
Çok saolun detaylıca açıklamışsınız . Ben sizin bahsettiğiniz coinden alma kararı aldım öyle 2 3 coin alarak başlıcam çünkü şuan çok sıfırım . Anladığım kadarıyla cardono var btc de

Back
X