- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- 248
ayy canım benim amin inşallah, biz bilerek bir hata yapmayalımda, bilmeyerek yaptıklarımızı da Allah affeder inşallah.Aklında kalmasın canım iyi yaparsın bence de. Ah bu temiz kalpli insanların işi ne zor ya :) Öteki dünyada rahat ederiz inşallahAllah yanlışa düşürmesin :)
oh maşallah bu ne uykusuymuş öyle :)))) kız hamile filan olmayasın bak ozamanda uyku gelirmiş. ama genel olarak uykuyu seviyorsan ozaman yapısal bişeydir. uyku ile hamilelik testi yapıyorum gördüğün gibi bak :)ayyy nasılsınız kızlar biraz uyuyum dedim abartmışım yeni kalktım
yok kıss nerdeeeeoh maşallah bu ne uykusuymuş öyle :)))) kız hamile filan olmayasın bak ozamanda uyku gelirmiş. ama genel olarak uykuyu seviyorsan ozaman yapısal bişeydir. uyku ile hamilelik testi yapıyorum gördüğün gibi bak :)
Enem, onun ince yapraklısının adı kedi tırnağı mıymış :) Ben alırken ondan da vardı yanında.laci yahu varua menekşe konusunda yolun sonusun maşallah. hadi bakalım inşallah tutarlar.
bu arada floresın paylaştığı kedi tırnağı değil cicim, buz çiçeği diye geçiyor ismi. kedi tırnağının yaprakları ince ince. bizimki kalın.
geçmiş olsun canım kışın son anları böle oluyo benimde genzim kaşınıyo bişiler olacak herhaldegünaydın kızlaar bana gün yeni aydı çok hastayıımmm
herkes eşiyle sinirli vaziyette mi heheh demek ki tüm erkekler aynıymış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdik
ben her şeyi açık açık söylüyorum ama yine de yardım denen bir şey yok beyefendi hazretlerinde
başka tohum pörtlememiş ya
sadece öteki filizimin boyu uzamış teyzeleri
geçmiş olsun canım kışın son anları böle oluyo benimde genzim kaşınıyo bişiler olacak herhalde
neyse geçmiş olsun canım papatya çayı iç iyi geliyo bide nane limonben ayda yılda bir hasta oluyorum ama olunca da yani tam oluyorum.
sağ gözüm ve sağ burnum akıyor çok kötüyümevde nasıl hasta olmayı başardıysam
ben burdayııımmmnilay nerde kızlar, gazel nerde, sevgili öğretmenim nerde, nerde bu millet nerde bu devlet :)
flores, zeynep, rabia ve ben demirbaşız burda
Milletin işi gücü var galibanilay nerde kızlar, gazel nerde, sevgili öğretmenim nerde, nerde bu millet nerde bu devlet :)
flores, zeynep, rabia ve ben demirbaşız burda
hakkaten kız, açalım benimde hep aklımda varya, ilk sayfaya güncellemeler yaprız resimler koyarız bisürüMilletin işi gücü var galiba
Aslında biz kendi topiğimizi açsak ya :) Çiçeğini göstermeye gelen kaçıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?