Toprağın nasıl ki canım torf mu? Sanmıyorum uçuşacağını ama sen bilirsin
Kullanmadığın bir oda veya köşe, cam kenarı gibi bir yer de olur.
Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum, buzdolabının üzerine serip üstüne de büyük, şeffaf bir saklama kabı kapatırdım galiba
aaa hayırlı olsun bak seninkide filizlendikızlaaaar bilin bakalım bu küçücük şey neyyyyy
aaa hayırlı olsun bak seninkide filizlendi
kıs ben hiç fesleğen yemedim nasıl tüketiliyo çiğ olarakmı kurutuyomusunEVET CANIM DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA
MİS KOKULU FESLEĞENİM BENİM
kıs ben hiç fesleğen yemedim nasıl tüketiliyo çiğ olarakmı kurutuyomusun
Ben seneler önce heveslenip almıştım fesleğen. Koparıp salataya falan koyuyordum ama kopardığım yerler kuruyordu sonra
Belki de koparmak değil kesmek lazımdı bilmiyorum ki. Yaşamadı zaten kuruyup gitti tamamen.
Ucundan koparıyordum canım ama küçüktüm tecrübesizdim o zamanlar :)NASIL KOPARIYORDUN CANIM ALT YAPRAKLARDAN KOPARMAK LAZIMMIŞ ALTTAN KOPARINCA YUKARDAKİ YAPRAKLAR DAHA GÜZEL GELİŞİYORMUŞ
Ucundan koparıyordum canım ama küçüktüm tecrübesizdim o zamanlar :)
Dediğin gibi alttan keskin bir şeyle almak daha iyi olacaktır. Ama yine de fesleğen zor gibi ya pek nazlı.
Sizinkiler sağlıklı olur inşallah.
nasıl geçti sınavın canım
çıkması yakındır canım sera etkisi yaptıysan ve hergün fıs fıs yapıyosan çıkar inşallah bide biraz sıcak olsun bulunduğu ortam kalorifer yada güneşten bunalsın
iyi geçti şükür canım.. ama ben asıl direksiyon sınavından korkuyorum, hayırlısı bakalım...
sera yapmadım ben, fısfıs da yapmıyorum
sadece gün aşırı suluyorum, zaten güneş alan pencerde duruyor.. evim de gayet sıcak.. biraz geç çıkacak sanırım..sera falan yapmadığım için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?