- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- 248
Bir derdim var.bdv neydi kız ayy cahilmiyim neyim
Ben de buna yakın bir şey düşünmüştüm bütünleyici ve açıklayıcışöyleki herkese hitap eden, kolay anlaşılır ve bulunabilir bir isim olaraktan "Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı" bence güzel görünüyor arkadaşlar. tamam diyenler bu mesajımı beğensin.
bu güzelKonuyu bdv ye açalım.Eşim beni ve çiçeklerimi anlamıyor
Küsme küsme .anam ben gelince millet susuyo
tamamKüsme küsme .Her an gidebilirim.oğlanı almaya gitcem liseliyi sürprüz.
Evet biri 3.sınıf.tamam
oğlun liseyemi gidiyo ne güzel maşallah
Tek çiçek açar ve solar seneye cürümezse beklersin .Arkadaşlar en aktif konu bu sanırım çiçek bakımında.
a101de satılan lale,sümbül soğanları var. ;Alıp bakmak istiyorum. Acaba alıp çiçek yetiştiren oldu mu bu şekilde?
Tek çiçek açar ve solar seneye cürümezse beklersin .
aaa anam burdayım ben dur topiği açıyım bekleyin, lacinin önerilerini kulak ardı ederek açıyorum haberiniz olsunlacinin menekşelerini ilk sayfaya ilk sıraya koyacağım ama söz.
Nöbetleşe sularız.kızlar iş için şehir dışına çıkmamız gerekiyor en az 2 hafta olmayacağım ama çiçekleri napsam ya
Hımmmmmm arkadaşım da aralıkta ekmiş şimdilerde çiçek açmış. Aslında alınıp seneye tekrar ekiledebilir.kızlar açtınız mı topic
P PembePaltolu merhaba canım soğanlı çiçekler bir kere çiçek açıp sonra kuruyup seneye yavrulayan soğanları tekrar dikersen çiçek elde ediyorsun diye biliyorum ama tam emin değilim doğrusu. Ben 101'den lale soğanı almıştım kışın şimdi çıktılar çiçekleri bekliyorum
Ben de bildiğimi yazayım, her yıl baharda çiçek açarlar.Yani sadece bir kerelik mi çiçek açıyor bunlar? Sonra solup gidiyorlar öyle mi?
Hımmmmmm arkadaşım da aralıkta ekmiş şimdilerde çiçek açmış. Aslında alınıp seneye tekrar ekiledebilir.
Alıp denemek istiyorum. Güneş alan yere mi koymalıyım. Çok sordum ama bilmiyorum maalesef ilk defa özendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?