• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Aklında kalmasın canım iyi yaparsın bence de. Ah bu temiz kalpli insanların işi ne zor ya :) Öteki dünyada rahat ederiz inşallah :KK70: Allah yanlışa düşürmesin :)
ayy canım benim amin inşallah, biz bilerek bir hata yapmayalımda, bilmeyerek yaptıklarımızı da Allah affeder inşallah.

Ewet arkiler .Bu gün değişik bir uygulamayla karşınızdayız menekşe tutturamayanlara ipuçlarıda var.
Yaprak çeliklerimizi orta yaşlı yapraklardan sećip kırıyoruz.Bir gece kuruması için bekletip .Uygun yani havalı çam dibi toprağa dikiyoruz.
Ama farklı dedik dimi iki renk karışımı için bir deneme .yaprak saplarını ortadan boyuna çiziyoruz ve birbirine yapıştırıp bağlıyoruz .Renklerimiz
IMG-20150324-WA0000.webp

Pet bardak ve sera çalışmasını öğleden sonraya bıraktım görüşürüz. Renklerimiz
Pembe -mavi-fuşya-mor-beyaz renklerinin ikili kombinasyonları .:KK55:
Yaprakları çok hırpaladım ama inşallah ölmezler.:KK53::KK53:

laci yahu varua menekşe konusunda yolun sonusun maşallah. hadi bakalım inşallah tutarlar.
bu arada floresın paylaştığı kedi tırnağı değil cicim, buz çiçeği diye geçiyor ismi. kedi tırnağının yaprakları ince ince. bizimki kalın.

ayyy nasılsınız kızlar biraz uyuyum dedim abartmışım yeni kalktım:KK16:
oh maşallah bu ne uykusuymuş öyle :)))) kız hamile filan olmayasın bak ozamanda uyku gelirmiş. ama genel olarak uykuyu seviyorsan ozaman yapısal bişeydir. uyku ile hamilelik testi yapıyorum gördüğün gibi bak :)

oh maşallah bu ne uykusuymuş öyle :)))) kız hamile filan olmayasın bak ozamanda uyku gelirmiş. ama genel olarak uykuyu seviyorsan ozaman yapısal bişeydir. uyku ile hamilelik testi yapıyorum gördüğün gibi bak :)
yok kıss nerdeeee
dün eşime sinirlendimya depresyona girdim hala çıkamıyorum :KK8:

laci yahu varua menekşe konusunda yolun sonusun maşallah. hadi bakalım inşallah tutarlar.
bu arada floresın paylaştığı kedi tırnağı değil cicim, buz çiçeği diye geçiyor ismi. kedi tırnağının yaprakları ince ince. bizimki kalın.
Enem, onun ince yapraklısının adı kedi tırnağı mıymış :) Ben alırken ondan da vardı yanında.

günaydın kızlaar bana gün yeni aydı çok hastayıımmm :KK1:
herkes eşiyle sinirli vaziyette mi heheh demek ki tüm erkekler aynıymış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdik :KK53:
ben her şeyi açık açık söylüyorum ama yine de yardım denen bir şey yok beyefendi hazretlerinde :KK11:
başka tohum pörtlememiş ya :KK61:
sadece öteki filizimin boyu uzamış teyzeleri :KK53:

günaydın kızlaar bana gün yeni aydı çok hastayıımmm :KK1:
herkes eşiyle sinirli vaziyette mi heheh demek ki tüm erkekler aynıymış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdik :KK53:
ben her şeyi açık açık söylüyorum ama yine de yardım denen bir şey yok beyefendi hazretlerinde :KK11:
başka tohum pörtlememiş ya :KK61:
sadece öteki filizimin boyu uzamış teyzeleri :KK53:
geçmiş olsun canım kışın son anları böle oluyo benimde genzim kaşınıyo bişiler olacak herhalde

geçmiş olsun canım kışın son anları böle oluyo benimde genzim kaşınıyo bişiler olacak herhalde

ben ayda yılda bir hasta oluyorum ama olunca da yani tam oluyorum.
sağ gözüm ve sağ burnum akıyor çok kötüyüm :KK1: evde nasıl hasta olmayı başardıysam :KK1:

rabiacım çok geçmiş olsun, benim kızımında aynı oldu sağ gözü ve sağ burnu aktı :) bu haftanın modası bu heralde :) Allah şifa versin

sağolun kızlar akşam eşim ıhlamur yaptı içine her şeyi atmış onu içiyorum iyi gelir inşallah :KK48:
kızına da geçmiş olsun tatlım vallahi ben hasta olunca hep öyle oluyorum bi gün sağ taraf akıyor diğer gün sol taraf:-)

Milletin işi gücü var galiba :KK70:
Aslında biz kendi topiğimizi açsak ya :) Çiçeğini göstermeye gelen kaçıyordur :KK70:
hakkaten kız, açalım benimde hep aklımda varya, ilk sayfaya güncellemeler yaprız resimler koyarız bisürü
burda hiçbişey yapamıyoruz. kim açar topiği? isterseniz ben açim isterseniz siz açın birimiz açsın yeterki

ne dersiniz kızlar????

Back
X