Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım daha perşembe diktimzeynepppppp ayyy maşallah yaaaa ALlahım şuanda meraktan çatlıyorum benimkilerde filizlendimi acaba, aynı gün mü dikmiştik kız yoksa, A101 den geçen perşembe aldığın tohumlar mı çıkmış, hangi çiçek o aayyyy bilgi ver nezaman dikrtin nezaman çıktı cinsi ne, nerde baktın sera yaptınmı üstü kapalımıydı yaz yaz yaz
çıkar canım sera yaptıysan bide güneşte iyice bunalmıştır vermiştir bile yapyaaakkkkrabiacım ayyy çok üzüldüm ama olsun üzülme belki toprak havalamöıştır faydalı olur diyelim iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
zeyneppppp ayyy fesleğenler çıktı diyorsun ya, ozaman ben akşamı sabırsızlıkla bekliyorum eve gidim bakim hemen. benimkiler kalorifer yanında değil ama güneş çıkınca tüm gün güneş vuran bir yerde. çok heyecanlıyım. maşllah seninkilere hayırlı olsun minik yaprakların yaaa çok sevindim. inşallah benimkilerde ben gitmeden çıkarlar da görürüm yaaa ayyyy
Bugün koparacağım canım ister misin sen de :)flores ayyy hakkaten şu kalanşo yaprağındaki filizlenme çok ilginç yaaa, bende de arka balkonda bir sukulent var yaprağını yanlışlıkla kırdım tabiki hemen senin dediğin gibi toprağın üstüne bıraktım merakla bekliyorum.
bu arada orkidenin durumu çok iyi görünüyor ne güzel tomurcuklar filan açmaya hazırlanıyor inşallah saksı filan değiştirirken küsmez. nazik ya korkuyorum ben o çiçekten :))
bu arada yolda gördüğün buz çiçeklerinden koparttınmı??
canım benimmm çok sağolBugün koparacağım canım ister misin sen de :)
Bu arada rabia bence tohumların toprağın derinliklerinde kaybolmaması için gazeteye serebilirsin toprağını. İnce olsun ki güneşe ulaşsınlar yoksa yazık olur![]()
KIZLARRRRR ZEYNEBİN ALBÜMÜNE BAKMAYI UNUTMAYIN.
ayrıca lütfen lütfen hepiniz kendinize birer albüm oluşturun.
Baktım maşallah süperler :)
nasıl geçti sınavın canımslm kızlar, nasılsınız, ehliyet sınavım için iki gündür yoktum :) neler yaptınız baklım...:)
zeynepçim fiilizlerin için tebrik ederim.. benimkilerde hala tık yok.. neden acaba![]()
Merhaba Hanımlar
Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketine Katılmak ister misiniz?![]()
Toprağın nasıl ki canım torf mu? Sanmıyorum uçuşacağını ama sen bilirsinflorescim sağol canım ama gazeteye serersem evde uçuş uçuş olmaz mı topraklar bu hafta bir sürü misafirim var
çıkarsa çıkar ya artık bekleyeceğim ama hayırlısı fıstıklar
zeynepçim albüm çok güzel olmuş canım başka yapan var mı kızlar albüm![]()