Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

sağol tatlım kargoda fena oluyo üzülürüm sonra ben o çiçeğinden kırsan yeter bnm için yinede albümüne göz atarım
Şamsımızı deneriz Nilaycım napalım. Sen bak resimlere. Bana tam adresin ile birlikte yaz kuşum.
Bu arada o soğanlar bunlar deyip 2 tane resim eklemişsin. Üstteki mi alttaki mi olacak ayyyyyy üstteki değildir heralde dimi

Eki Görüntüle 1464852
yasemin kuzum senin soğanlı bitkin bu işte sonunda buldum :)
geçen yapı marketin birinde gördüm
Guzmanya soğanımı varmış marketteBu soğanlar guzmanya değil gibin.Bende vardı.
Nilay çiçekleri istemezse ben talibim Uzaktan takip ediyorum sizi. Belki bir gün ben de çiçeklerimi paylaşırım sizlerle. Çok beklentiniz olmasın fazla çeşidim yok
Olsun sende katıl aramıza ben menekşe delisi laci.Görebilirmiyiz çiçeklerini.

Son düzenleme:
ikisede tatlım soğanlı hali ve çiçeklenmiş resmini koydum fikir olsun diye beğenmişindir umarım
albüme göz attım yaseminim çok hassas görünüyo hepsi telgraf çiçeğinden yollasan yeter saksılar çiçekten daha makbul olucak bulamıyom burda adresi yazmak için eşimi bekliyom
Nilay çiçekleri istemezse ben talibim Uzaktan takip ediyorum sizi. Belki bir gün ben de çiçeklerimi paylaşırım sizlerle. Çok beklentiniz olmasın fazla çeşidim yok

hoşgeldin cnm ...
çiçek fotolarını bekliyozzzzzzz

Guzmanya soğanımı varmış marketteBu soğanlar guzmanya değil gibin.Bende vardı.

Olsun sende katıl aramıza ben menekşe delisi laci.Görebilirmiyiz çiçeklerini.
alıntı yaptım cvbını arada kalmış tekrar yazıyom lacivert cim
markette yok cnm yasemine yolladığım soğanlar ve çiçekli hali
aaaaaa ben böyle olucak diye biliyom seninki nasıldı acep

merhaba canım hoşgeldin aramıza, bence biran önce paylaş resimleri, öyle bizi merak ettiripte gitmek yok :))
inan hepimiz sdece 1 çiçekle başladık bu sevgiye, ama gün geçtikçe sayısını sayamaz hale geliyoruz :))
hatta seri üreteme geçtik tohumdan üretime filan başladık hemenkatıl aramıza canım.

Kızlar nerelerdesiniz ben çok yoruldum hafta sonu .İşler güçler.Buda yeni bulduğum minnakım..Sonunda buldum .Çok güzel açıcak teyzeleri.
laciiiii anammm bu nasıl kaktüsmüüş kız ayyy çok ilginç yaa maşallah birde çiçekmi açıyormuş bu vayyy böylesini görmemiştim

kızlar günaydın hayırlı haftalar. ya bu hafta hem sevinçliyim hemde buruğum...
perşembe günü ALlah nasibederse armutlu(yalova) tarafına gidicem 1 haftalığına. ama tamda biber ve fesleğen tohumlarım ben yokken filzlenir mi acaba diye düşünüyorum. ayyyy göremeyecekmiyim ben yaa, okadar sera yaptım, fıs fıs sulama yaptım hergün gözünün içine baktım, ben yokken fideler çıkarsa o muhteşem manzarayı kaçırmış olacağım.
bu arada internetten sipariş ettiğim duvar saksılarım geldi bu mesajı yazarken. ama henüz içine koyacak çiçeğim yok. ön yatırım yaptım, elbet yaz kış yeşil kalan bir bitki bulacağım bakalım.
hafta sonu flores ın dediği buz çiçeğinden hiçbir yerde bulamadım. belki gittiğim yerde bulurum diye ümit ediyorum...

kızlar yaaa herkes kendine bi albüm yapsın , canımız sıkıldıkça albüme girip girip resimlere bakalım olmazmı.
herkes görüpte nazara gelmesin diyede şöyle yapabiliriz, albüm ayarlarından sadece arkadaşlar görsün seçeneğini işaretleyelim. aramızda görürüz böylece. birbirimizi arkadaş olarak ekleyelim forumda. ben şimdi hepinizi sırayla ekliycem.
valla süper olur, hadi yaaa yapın ne olur ne olur....

süper olur bence

zeynepcim bende deminden beri aradım anca buldum :))
yukarda soldan dördüncü yazıda albümler yazıyor ona tıkla. milletin albümleri görünüyor ya, orda yukara " YENİ ALBÜM OLUŞTUR" var. işte ordan canımcım ayyy heyecanla bekliyorum hadi

Kızlaarr merhaba
Harika bir haftasonu geçirdim elhamdülillah her şey istediğim gibi gitti :)
Anneciğimin eskiden seraya benzeyen salonunda tek tük çiçekler var artık. Zaten ikisini ben eski işyerimden getirmiştim
Sizin için fotoğraflarını çektim buyruun

Alttaki fotoğrafta sağdaki küçük cins orkide. Ben yokken annem bilmeden saksıya almış ama komşu gerekli bilgiyi vermiş icabına bakacaklar :)

Bu yalınkat kalanşoyu orkide ile birlikte ben getirmiştim. Salonun kaloriferi kışın genellikle kapalı olduğu için kalanşo üşümüş. İyileşir umarım.

Fotoğrafını çektikten sonra bir dal aldım :)
Onu çekmeye fırsatım olmadı ama ekince çekerim artık :)
Bu arada annem kalanşonun sararan yapraklarını alırken yanlışlıkla yeşil yaprak kopmuş 1 tane. Onu atmaya kıyamamış, saksının dibine koymuş. Tabi ki kalanşonun yapraklarının yavrulayabildiğinden haberi yok :) aşağıdaki fotoğrafta minicik bir filiz ucu görünüyor. Annem doğanın bu mucizesi karşısında duygulandı. Yaprağı atmadığına da çoook sevindi tabii ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…