- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
- 248
Şamsımızı deneriz Nilaycım napalım. Sen bak resimlere. Bana tam adresin ile birlikte yaz kuşum.sağol tatlım kargoda fena oluyo üzülürüm sonra ben o çiçeğinden kırsan yeter bnm için yinede albümüne göz atarım
Guzmanya soğanımı varmış marketteEki Görüntüle 1464852
yasemin kuzum senin soğanlı bitkin bu işte sonunda buldum :)
geçen yapı marketin birinde gördüm
Olsun sende katıl aramızaNilay çiçekleri istemezse ben talibimUzaktan takip ediyorum sizi. Belki bir gün ben de çiçeklerimi paylaşırım sizlerle. Çok beklentiniz olmasın fazla çeşidim yok
Yeni kaktüsüm .Nette çok önceden görmüştüm Çıçekçide bulunca aldım gittiBuda ne lacicim aaa cok garip ilk defa görüyorum
Guzmanya soğanımı varmış marketteBu soğanlar guzmanya değil gibin.Bende vardı.
yok kuzum markette yok yasemine yolladığım soğanlar ama yapı markette var geçen gördüm
Olsun sende katıl aramızaben menekşe delisi laci.Görebilirmiyiz çiçeklerini.
ikisede tatlım soğanlı hali ve çiçeklenmiş resmini koydum fikir olsun diyeŞamsımızı deneriz Nilaycım napalım. Sen bak resimlere. Bana tam adresin ile birlikte yaz kuşum.
Bu arada o soğanlar bunlar deyip 2 tane resim eklemişsin. Üstteki mi alttaki mi olacak ayyyyyy üstteki değildir heralde dimi
Nilay çiçekleri istemezse ben talibimUzaktan takip ediyorum sizi. Belki bir gün ben de çiçeklerimi paylaşırım sizlerle. Çok beklentiniz olmasın fazla çeşidim yok
alıntı yaptım cvbını arada kalmış tekrar yazıyom lacivert cimGuzmanya soğanımı varmış marketteBu soğanlar guzmanya değil gibin.Bende vardı.
Olsun sende katıl aramızaben menekşe delisi laci.Görebilirmiyiz çiçeklerini.
GÜNAYDIN ZEYNEPCİM. rüyanda mı yazdın kız yoksa bu mesajı bize. anamm uyur gezer'i duymuştum da " UYUR YAZAR'I" duymamıştım hiç. dünya tarihinden bir ilksingünaydın kıslarben daha uyanamadım
GÜNAYDIN ZEYNEPCİM. rüyanda mı yazdın kız yoksa bu mesajı bize. anamm uyur gezer'i duymuştum da " UYUR YAZAR'I" duymamıştım hiç. dünya tarihinden bir ilksin
merhaba canım hoşgeldin aramıza, bence biran önce paylaş resimleri, öyle bizi merak ettiripte gitmek yok :))Nilay çiçekleri istemezse ben talibimUzaktan takip ediyorum sizi. Belki bir gün ben de çiçeklerimi paylaşırım sizlerle. Çok beklentiniz olmasın fazla çeşidim yok
laciiiii anammm bu nasıl kaktüsmüüş kız ayyy çok ilginç yaa maşallah birde çiçekmi açıyormuş bu vayyy böylesini görmemiştimKızlar nerelerdesiniz ben çok yoruldum hafta sonu .İşler güçler.Buda yeni bulduğum minnakım..Sonunda buldum .Çok güzel açıcak teyzeleri.
süper olur bencekızlar yaaa herkes kendine bi albüm yapsın , canımız sıkıldıkça albüme girip girip resimlere bakalım olmazmı.
herkes görüpte nazara gelmesin diyede şöyle yapabiliriz, albüm ayarlarından sadece arkadaşlar görsün seçeneğini işaretleyelim. aramızda görürüz böylece. birbirimizi arkadaş olarak ekleyelim forumda. ben şimdi hepinizi sırayla ekliycem.
valla süper olur, hadi yaaa yapın ne olur ne olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?