Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

güle güle git gel canım
Allah babana hayırlı uzun ömürler versin

güle güle git gel canım
Allah babana hayırlı uzun ömürler versin
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun hepimizi sevdiklerimize bağışlasın amin
Cam güzelim var cam güzeli de değil, sanırım çiçeksiz bir bitki:) ay ot mu yoksa bu :)
Ay kıyamam Ot olsa ne olur ki canım sevip bakıyorsun sonuçta senin güzelin o da :)

Ailene selamlar.hayırlı yolculuk.

Ay kıyamam Ot olsa ne olur ki canım sevip bakıyorsun sonuçta senin güzelin o da :)

Doğru söylüyorsun canım :)[/QUOTE]
ayyyyy o çiçeğin aynısından bnde var yeni ektim komşudan aldım bnmki bayağı kırmızı adıda sakız lı bişeydi
dur bklım hatırlarsam yazarım kırmızı çiçek açar

yasemin ne kadar düşüncelisin cnm yaaaaaaaa bnde tereddütte kalıyom acaba bişey olurmu solar buruşurmu diye havalar bi açsada rahat rahat çiçek baksak
bu arada sana tavsiyem mutlaka yasemin çiçeği al kendine adın nede olsa hoş olur valla
bnde yıldız çiçeği bakıyom geçen sene vardı soğan yumruları çürümüş yeni alıcam inşallah 101 de vardı
flores güle güle git tatlım iyi yolculuklar
zeynep kız o nergiz çok güzel kokar ben çok zarif buluyom bnmde yeşil ama çiçek vermedi şimdilik mutlaka koru onu kuruyunca saksıda saklarsın seneye yeniden patlar ama az ömürlü :)
laci allah bağışlasın yavrularını :)

tamam canım olsun çiçek versinde kısa yaşasın

[/QUOTE]
Bahçe begonyası yaz çıkıyo annemde çok açar çiçeklerine dokunma bidaha açmıyo biz cam güzeli diyoduk .
[/QUOTE]

Ay canım çok haklısın, bak çiçekliymis. Ya burdaki herkese diploma verilmeli :))) çok çok çok teşekkür ederim çok seviyorum burayı :) bakın aynısı benimkinin :)

Seni gidi bahçe beGonyam :)))

Kızlar selamlar. Bugün yoğun birgündü ayy fena yoruldum. ..
bu arada nilayım yasemin sarmaşığından bizim bahçede var evin kenarından doğru benim balkona ip çektim. Yukarı çıktı. Kışın durmuş tu uzaması ama şimdi gelişime devam ediyor. Resmini çekerim. Ayrıca dediğinide yaptım bahçeden bir dal kırıp balkonumdaki saksıya diktim. Toprağın üstünü poşetle kapadımki köklensin diye aklımca. Inşallah tutar. 1 tane de ev içine alayım aslında çok farklı türleri var

huuuuuuuuu kızlarrrrrrr nirdesiniz yawwwwwwwww
ben dün yapı marketten renkli saksılar aldım çiçeklerimi değiştiriyom her yer toprak işin kötü kısmı bu işte.
yıldız yumrusu almış eşim onu ekicem
çok iyi yapmışın yasemin cnm kendi çiçeğini yetiştirmek ayrı bi hava olmalı :)

Kuzu Günaydın ohhh süpersin çok iyi yapmışsın canım benim. Kimbilir ne güzellerdir resmini çek hemen :)
Bu arada bende sana dün saksı aldım çok hoşuma gitti 1 tane orta boy yanındada 2 küçük yavrusu var. Yarın inşallah kargoya vericem. Ama sen bana özelden yinede tam adresini yaz. Kargodan gelen pakette eksik yazmışlar gibi sanki.

tatlım çok tşk ederim ya ben bi tuhaf oluyom inan çok utanıyom o çiçekten komşudan almış annem köklendirdim saksıya ektim hiç diri durmuyo yollarsan elbette çok mutlu hatta mus mutlu olurummmmmmmağlarımmmmmmmmm yaaaaa ben kızımdan sonra çok duygusal oldum gözlerim doldu yazını görünce

Nilayyy ayy yerim ben seni yaaaa çok sevindim istemene ayyy hemen küçük pet şişeye koyarım. Başka istediğin bişey varmı canım benim. Nasıl olsa kargo geliyor. Gelmişken ne var ne yok gönderim. Yaprak güzelinden istermisin veya başkalarından?

sağol tatlım kargoda fena oluyo üzülürüm sonra ben o çiçeğinden kırsan yeter bnm için yinede albümüne göz atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…