güle güle git gel canımGünaydııınn :)
Ben bugün ailemin yanına uçacağım babama doğum günü sürprizi :)
1 aydır bu günü bekliyorum
Baba evimde kalan çiçeklerimin de resimlerini çekeceğim :) Belki dönerken de yanımda getirebilirim bir iki parça. :)
Cam güzelim var cam güzeli de değil, sanırım çiçeksiz bir bitki:) ay ot mu yoksa bu :)2 dana var bedeoğlan yani.
Cam güzeli pembe yada beyaz açıyo.
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun hepimizi sevdiklerimize bağışlasın amingüle güle git gel canım
Allah babana hayırlı uzun ömürler versin
Ay kıyamamCam güzelim var cam güzeli de değil, sanırım çiçeksiz bir bitki:) ay ot mu yoksa bu :)
Ailene selamlar.hayırlı yolculuk.Günaydııınn :)
Ben bugün ailemin yanına uçacağım babama doğum günü sürprizi :)
1 aydır bu günü bekliyorum
Baba evimde kalan çiçeklerimin de resimlerini çekeceğim :) Belki dönerken de yanımda getirebilirim bir iki parça. :)
Ay kıyamamOt olsa ne olur ki canım sevip bakıyorsun sonuçta senin güzelin o da :)
Ay kıyamamOt olsa ne olur ki canım sevip bakıyorsun sonuçta senin güzelin o da :)
yasemin ne kadar düşüncelisin cnm yaaaaaaaa bnde tereddütte kalıyom acaba bişey olurmu solar buruşurmu diye havalar bi açsada rahat rahat çiçek baksak
bu arada sana tavsiyem mutlaka yasemin çiçeği al kendine adın nede olsa hoş olur valla
bnde yıldız çiçeği bakıyom geçen sene vardı soğan yumruları çürümüş yeni alıcam inşallah 101 de vardı
flores güle güle git tatlım iyi yolculuklar
zeynep kız o nergiz çok güzel kokar ben çok zarif buluyom bnmde yeşil ama çiçek vermedi şimdilik mutlaka koru onu kuruyunca saksıda saklarsın seneye yeniden patlar ama az ömürlü :)
laci allah bağışlasın yavrularını :)
Bahçe begonyası yaz çıkıyo annemde çok açar çiçeklerine dokunma bidaha açmıyo biz cam güzeli diyoduk .[/QUOTE]Doğru söylüyorsun canım :)
Kuzu Günaydın ohhh süpersin çok iyi yapmışsın canım benim. Kimbilir ne güzellerdir resmini çek hemen :)huuuuuuuuu kızlarrrrrrr nirdesiniz yawwwwwwwww
ben dün yapı marketten renkli saksılar aldım çiçeklerimi değiştiriyom her yer toprak işin kötü kısmı bu işte.
yıldız yumrusu almış eşim onu ekicem
çok iyi yapmışın yasemin cnm kendi çiçeğini yetiştirmek ayrı bi hava olmalı :)
Canım Nilayım vallahi kolin hazır artık adresini tamamen yazmaktan başka çaren yok kuzucuğum :) birde sende şu resimdeki mor telgraf çiçeğimden varmıydı. Yoksa gönderim 1-2 dal ?yaaaaaa cnm yaaaaa yapma valla çok mahçup olurum inan düşünmen yeter yaseminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?