- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
merhaba biz yedi aylık evliyiz düğünümüzü kendimiz yaptık, kredi çektik falan,, şimdi ödemeler bizi perişan ediyor.. çözümbulmaya çalışıyoruz ama henüz etkili uzun vadede işimize yarayacak fikirler üretemedik eşimle.. ben size kısaca maaşımızı ve ödemelerimizi yazayım,, lütfen yardım edin evime çeki düzen verip biraz nefes almak istiyorum eşimde çok sıkıntı yapıyor, ne yapacağımızı şaşırdık..
maaş-2900
kredi taksiti-1450
elektrik ve su 60 dan aşağı gelmiyor bunuda takıyorum çünkü tüm apart.a 30 dan fazla gelmiyor. burasıda 120
digitürk tlf borcu
kredi kartı 300[bunu kapatmakistiyoruz ama para lazımm oluyor mecburen elden isteyene kadar burdan harcarız diyoruz)
internet30 lira
eşimin işyerine servis geçmiyor bizimevden aylık gaz alıyor arabaya 200 lira,,
150 de benim harcamam oldu
bu ay elimize300 lira kaldı içinde harçlığımız pazar ve marketimizde var bu paranın ,, nler yapabiliriz sizce
birikmiş paramızda yok düğün takılarımdan yaklaşık bi 8000 liralık bir şey var..
bize fikir verin neler yaparsak acaba biraz toparlanabiliriz evimiz kira değil kvnin.. ama eşimin işine inanılmaz uzakta... yani astarı yüzünden pahalı geldi, ve kvnin zoruyla burdan taşınmamız neredeyse imkansızlaşıyor ve ben dahada üzülüyorum.. lojmanda eşim yeni memur olduğu iiçin çıkmadı bize.. çaresiz kaldık...
maaş-2900
kredi taksiti-1450
elektrik ve su 60 dan aşağı gelmiyor bunuda takıyorum çünkü tüm apart.a 30 dan fazla gelmiyor. burasıda 120
digitürk tlf borcu
kredi kartı 300[bunu kapatmakistiyoruz ama para lazımm oluyor mecburen elden isteyene kadar burdan harcarız diyoruz)
internet30 lira
eşimin işyerine servis geçmiyor bizimevden aylık gaz alıyor arabaya 200 lira,,
150 de benim harcamam oldu
bu ay elimize300 lira kaldı içinde harçlığımız pazar ve marketimizde var bu paranın ,, nler yapabiliriz sizce
birikmiş paramızda yok düğün takılarımdan yaklaşık bi 8000 liralık bir şey var..
bize fikir verin neler yaparsak acaba biraz toparlanabiliriz evimiz kira değil kvnin.. ama eşimin işine inanılmaz uzakta... yani astarı yüzünden pahalı geldi, ve kvnin zoruyla burdan taşınmamız neredeyse imkansızlaşıyor ve ben dahada üzülüyorum.. lojmanda eşim yeni memur olduğu iiçin çıkmadı bize.. çaresiz kaldık...