Evdeki huzursuzluk ilgisiz koca !

Aileniz sizin iyiliğinizi düşünüp destek oluyor olabilir. Ama, ben daha yapılan iyiliğe nankörlük etmeyen bir insan görmedim.Eşiniz daha ev geçindirme, parasını yönetme sorumluluğu ve bilinci gelişmiş biri değil. Ev alma fikrine uzaksa bile, şuanda vermediğiniz ev kirasını ona ödetin. Ya ayrı eve çıkacağız veya abime kira ödeyeceğiz. Ben rahatsızım bu durumdan diyeceksiniz. Ev almayı istemiyorsa bile, evin geçimini tamamen kendi yürütsün.Kimseden daha fazla destek almayın. Hanyayı, konyayı biraz yaşatarak ve yaşayarak öğreniyoruz biz insanlar.

Eşiniz herhalde evlenmeden önce de asgari ücretle çalışıyordu ve siz bunu sorun etmediniz ki evlendiniz. (Diğer türlü ise bilemem ) Şimdi sikayetcisiniz buna. Başta mantıklı gelmiş olabilir abinizin evinde yaşamak sizin ailenizin yardımı filan ama eşiniz eziliyor gibi geliyor bana da öyle hissetmiş olabilir. Hem huzursuzum deyip hem evlilik oturmadan ev alma çabası neden mesela. Başka bir ev ve sizin ve eşinizin kuracağım düzen size iyi gelecektir. Diğer insanları halay gibi kalmayın evliliginize. Cinsellik de büyük sorun yeni evlisiniz bir de bunun nedenini bulmaya çalışın gerekirse yardım alın bu da büyük gerginlik sebebi.

Krediyi abiniz kendi üstüne cekicek, eşiniz hiç bı sorumluluk almiycak hani krediyi odemese borç abinizin üstüne kalıcak, ama ev de eşinizin ustune olucak. Vay paşam vay. Argo kacicak ama eşiniz sizi ve abinizi tokatlamaya calisiyo bence. Zihinsel gelişimini tamamlamamış ama uyanık geçinen bı adamla evlenmissiniz.

Evlilik hayatta yaşayacağınız kötü durumlarda manevi olarak destek alacağınız bir eşle yaşamaktır.Belki biriniz işinizi kaybedecek, belki felç kalacak her türlü olumsuzluklarda birbirinize destek olmaya evlilik denir.Ama Türkiye'de evliliğin tanımı instagramda fotoğraf paylaşmak,gösteriş,maddiyat gibi birşey.Sanki bireyler değil de Aileler evleniyor..

Altınlar zaten sizin evi üzerinize alın. Üzerini kredi çekerek kendi maaşınızdan ödeyin. Genelde erkeklere kız tarafından bir ev verilince bir rahatlama oluyor bu durum ters tepiyor hep

Amin
Konu sahibi güzel duygularla evlenmiş olabilir ama adam full menfaat gibi
İleride abimin kredisini ödediği evde yeni karısı oturuyor konusu olabilir
Ben konu sahibinin yerinde olsam abimin evinden çıkar aileme bel kuruş harcamam bu adam için

yapman gereken ortada böyle nankör bir kocaya ailenin ve kendinin parasını yedirmeyeceksin başında ağrımıcak. madem abine yardım amaçlı istiyorsun diye zırvalıyor oturduğunuz evin kirasını versin nankör!

Adam mutsuz bence o yüzden satasiyor kendini yetersiz gören erkek cinsel olarak da aktif olmaz biraz erkek gibi hissetmiyor gibi geldi çocuk gibi mi davranıyorsunuz

Evın erkegı sen olmussun gıbı nasıl bır cozum bulursunuz bılmıyorum ama tapuyu onun uzerıne yapmayın bence kendı ılerıyı dusunerek tapu ıstıyor bence sende dusun. Bıde severekmı evlendınız bana sırtını sana dayamıs rahat edıyım dıye evlenmıs gıbı geldı normalde burda boyle bır es gormedım aılesınınde hıcbır ıslevı sozude olmamıs heralde buda turkıyede alısılmıs bır durum degıl o yuzden durumunuz ıyı oldugu ıcjn evlenmıs fıkrı dahada aklıma gelıyor

Ben bi noktayi çok merak ettim.
Esinizle abinizi ev konusunda neden karşi karşiya getiriyorsunuz.
Kredi filan cektirmeyin kendi mulkünüzu kendiniz yapmaya gayret edin.
Ya ilerde ya abinden ya eşinden bi anlaşmazlik olursa.. asla böyle birseye ailemide vesile etmem eşimide. Ileriyi dusünün biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…