Bence harika olursunuz o zamanIcerde ayakkabiyla durmayiz diye dusunuyorum. Ama düz taban giyecegim topuklu pek kullanmiyorum.
Bence harika olursunuz o zamanhayirli olsun cemiyetiniz
ben olsam bu bluzun altına ispanyol paça pantolon ve platform topuk ayakkabı giyerdim (ya da ev içiyse terlik vs) etek olacaksa çok hareketli olmayan mini düz bir etek de giyilebilir.
normalde aile yapısına bağlı olarak kot da giyilebilir, ama orda herkes şıkır şıkır olursa göze batıp özensiz görünebilirsiniz.
Ben bunun altına mini etek giymezdim kesinlikle. Orta boy desenli bir kalem etekle şık durur aslında. Ama asıl olarak siyah, parlak olmayan deri pantolonla da gayet şık olacağını nişanda göze batmayacağını düşünüyorum. Şifonla deri birarada çok güzel duruyor zaten.
Buarada ev nişanları ortada topuzunu yaptırıp saten bir elbise giymiş nişanlı kızın olması ve gelenlere hediyeler dağıtılması dışında ev ziyaretinden çok farklı olmuyor. Nişanlı kız dışında kimse düğüne gidermişçesine normal tarzının çok dışında abiyeler giymiyor benim gördüğüm kadarıyla. Sanki akşam yemeğe gidiyormuşsunuz ya da iş yerinde önemli bir günmüş biraz özenli hazırlanmışsınız tadında birşeyler giyip bir fön çektirseniz yeter.
Boyum uzun degil ispanyol paça ile paçalı tavuk gibi olurum.topuklu ayakkabi giymiyorum. duz taban ve mini kumaş siyah etek iyi olacak gibi aldigim fikirlerle. Kim nasil gelecek o konuda pek fikrim yok malesef
Icerde ayakkabiyla durmayiz diye dusunuyorum. Ama düz taban giyecegim topuklu pek kullanmiyorum.
Millet assolist gibi gelirse kendi görgüsüzlüğüdür evde yapılacak bi şey sonuçta. Bu gömlekten bende de var altına sigaret pantolon kottan iyi olur sahiden ama skinny jean stiletto da baya şık bi kombinKotla olur diyorsunuz. Millet nasil giyinip gelecek onu da bilmiyorum. Abartirlarsa...
ev ayakkabısı alın yanınıza
çoğu kişi ev nişanına yanında ayakkabı ile gelir
babet bile olur
sil altını ev ayakkabısı olsun
Millet assolist gibi gelirse kendi görgüsüzlüğüdür evde yapılacak bi şey sonuçta. Bu gömlekten bende de var altına sigaret pantolon kottan iyi olur sahiden ama skinny jean stiletto da baya şık bi kombin
Evet ama topuklu giymeyecegim. Assolist gibi gelmezler diye tahmin ediyorum ama elbise filan giyebilirler belki diyecegim ama nişanli olacak kiz elbise giyer bence ev ortami sonucta bizim giymemiz sacma olur gibi geliyor
Benim de çok deneyimim yok
Kendi nişanına keten pantolon ile giden hatunum ben
Görümcemi evde istediler o gün gömlek ve pantolon giydim
Sonra evde nişan yaptık ben etek gömlek giymiştim bir düz bir de topuklu ev ayakkabısı götürmüştüm
Misafirler gelene kadar düz takıldım sonra misafirler bir karış topuklular ile gelince ben de 5 cm topuklumu giydim
Bu da bir anıdır
Ha bir de eşimin kuzeninin kınası vardı
Ben düz birşeyler götürmüştüm düğüne de hafif topuk bir baktım tüm halalar yani 60 yaşüstü kitle 10 cm ve üstü topuklulara abandı ben de kına ve düğünde hafif de olsa topuklu giydim oldu bitti
Esinizin tarafi çok süslüymüş.Bizimkilerin hepsinin bir karis topukluyla gelecegini pek sanmiyorum ev nişaninda ama oylede olsa topukluyla ben rahat edemem hic. Eksik kalayim topuktanda
Karşı taraf gelmişti nişana topuklu topuklu onlar muhacir
Bizde zaten gelin ve ben vardım
Kınadaki halalar alem tabii
Hoş geçen nişana süslü gelen tarafın kınasına gittim de neler gördüm neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?