arkadaslar evde sıkılıyorum ugrasabileceğim bi iş olabilir mi siz neler yapıyorsunuz...
bendee aynı sıkıntıyı çekiyoruma bu sıkıntıyı çeken bir ben degilmişim demek ki
Ben bu aralar evde fazla giymediğim atlet,badilerimi süslüyorum..takıntı haline geldi artık,kullanmadığım aksesuarlarımı baştan yaratıyorum falan..çok iyi deneyin bence :97:
muhabbet kuşu aldım onunla oyalanıyorum,tabi sıkıntımı gidermedi,kedi istiyorummbaktım oyalanacak bişey yok bende en sevdiğim evcillerle vakit geçirmek istiyorum
herkes böyle diyorda neden kimse kimseyi msnine fln eklemiyor ya ? yada kadınlar kulübünde sohbet sayfası açılmalı toplu sohbet etmeliyiz çok güzel olur...bence yanibendee aynı sıkıntıyı çekiyorum
bencede sohbet sayfası olsa iyi olur.herkes böyle diyorda neden kimse kimseyi msnine fln eklemiyor ya ? yada kadınlar kulübünde sohbet sayfası açılmalı toplu sohbet etmeliyiz çok güzel olur...bence yani
kitap okuyabilir, dergilere üye olup okuyabilirsiniz ev işinin yanında örgü,dikiş nakış vb. şeyler yapabilirsizi, müz,k dinleyebilirsiniz, bulmaca çözebilirsiniz, daha da önemlisi beğendiniz resimde puzzle yapıp, emeğini çerçeveletip evinizde kullanabilirsiniz :))) puzzle yapmak acayip stres attırıyo bide bitince çok güzel bir tablo haline geliyo ve kendi emeğin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?