evde yapılabilecek işler...

arkadaslar evde sıkılıyorum ugrasabileceğim bi iş olabilir mi siz neler yapıyorsunuz...

selam bende aynı durumdayım patlamak üzereyim bura olmasa napardım yaaa.çok sosyal bir hayattan ve öle güzel bir şehirden eşimin işi dolayısıyla kalktım taaaaaaaa hakkariye geldim ve sosyal hayatım resmen bitti aslında yaşadığım yer çok güzeldi arkadaşlarım ailem internet cafem ordaki arkadaşlarım hepsi gitti.burda olmam sadece eşim için onun mesleğine aşık olması beni sürükledi napalım aşk herşeye değer dimi .bende buraya üye oldum ve iyiki olmuşum oh ya bi sürü arkadaş var dimi

ha buyur buradan bak bende evın ıcınde delı danalar gıbı napsam nedsem dıye dolanan bı kendımı sanırdım evet hanımlar evde napılırkı bende cokkkkkkkkkkk sıkılıyorum ama vardır ıllakı bı yolu hadı calıstıralım aklımızı

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Sorular,Sorunlar,Tavsiye ve Öneriler" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Ben bu aralar evde fazla giymediğim atlet,badilerimi süslüyorum..:1:takıntı haline geldi artık,kullanmadığım aksesuarlarımı baştan yaratıyorum falan..çok iyi deneyin bence :97::91:

muhabbet kuşu aldım onunla oyalanıyorum,tabi sıkıntımı gidermedi,kedi istiyorumm :52: baktım oyalanacak bişey yok bende en sevdiğim evcillerle vakit geçirmek istiyorum :27:

Ben bu aralar evde fazla giymediğim atlet,badilerimi süslüyorum..:1:takıntı haline geldi artık,kullanmadığım aksesuarlarımı baştan yaratıyorum falan..çok iyi deneyin bence :97::91:

bu dedigini bende yazın yapıyorum askılı bluzlerime geçici olarak sıkıntım geiyo tabi ama iyi ki buraya üye olmuşum

muhabbet kuşu aldım onunla oyalanıyorum,tabi sıkıntımı gidermedi,kedi istiyorumm :52: baktım oyalanacak bişey yok bende en sevdiğim evcillerle vakit geçirmek istiyorum :27:

senin muhabbet kuşu boş konuşan dedikoducu arkadaşlar yada komşulardan daha iyidir arkadaşım kıymetini bil:1:

kitap okuyabilir, dergilere üye olup okuyabilirsiniz ev işinin yanında örgü,dikiş nakış vb. şeyler yapabilirsizi, müz,k dinleyebilirsiniz, bulmaca çözebilirsiniz, daha da önemlisi beğendiniz resimde puzzle yapıp, emeğini çerçeveletip evinizde kullanabilirsiniz :))) puzzle yapmak acayip stres attırıyo bide bitince çok güzel bir tablo haline geliyo ve kendi emeğin sonuçta

kitap okuyabilir, dergilere üye olup okuyabilirsiniz ev işinin yanında örgü,dikiş nakış vb. şeyler yapabilirsizi, müz,k dinleyebilirsiniz, bulmaca çözebilirsiniz, daha da önemlisi beğendiniz resimde puzzle yapıp, emeğini çerçeveletip evinizde kullanabilirsiniz :))) puzzle yapmak acayip stres attırıyo bide bitince çok güzel bir tablo haline geliyo ve kendi emeğin sonuçta

aynı ben:) bende puzzle yaparım evime asarım acayip keyif veriyo bana..kitap okurum sağı solu kurcalarım.temizli yaparım..ama sohpet edecek olursanız benıde alın aranıza.bende esımın meslegı dolayısıyla aılemden uzagımda

ha bu arada benımde muhabbet kuşum var.çokta güzel konuşuyo..yerim onu ben.en iyi arkadaşım o benim:38::92:

Back
X