Evde yapılabilecek işler....

Nikah sekeri, tesbih, kina paketlene nenzeri islerde verdikleri para, harcadigin emegi karşılamıyor, cok az veriyorlar genelde. Örgü ağrı yapmiyorsa onda devam etsin. Dün face'te bi sayfa gördüm, bir site yapmışlar, örgü oren hanimlara site uzerinden satış yaptiriyorlar ama onlar araci olunca ne kazaniyor, prosedur ne bilmiyorum bakmadim. Düşünürseniz ismini bulayim, yazayim.

eğer bulabilirseniz bana atar mısınız adını?

Öncelikle çok geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun.
Ben işten ayrıldıktan sonra evde çok sıkıldım, kapı süsleri, buzdolabı süsleri ve supla yapmaya başlamıştım, hem internet üzerinden hemde yakın çevreme kısa bir sürede çok şükür iyi bir para kazanmıştım. Hem kolay oluyor ve internette bir sürü video oluyor. Aklınız da bulunsun

İki aydır evdeyim, bir odam küçük bir atölye gibi, dikiş makinam malzemelerim her şeyim var lakin satılmıyor. Lavanta kesesi, plaj çantaları, alış veriş çantları, erzak torbaları, süslü torbalar neler neler diktim ancak bir iki tane satılıyor ve astarı yüzünden pahalıya geliyor. İnternet üzerinden satış dedi herkes ben sosyal medya kullanmıyorum, kardeşiminkinden denedik, o mecrada binlerce var, 65x55 cm plaj çantasına 60 lira fiyat verdim, bilmem kimin sayfasında 20 lira diyor kadın pazarlık ediyor, zor yani, eskiden güzeldi evden yapılan o işler, zamanında çok kazandım ama şu an gitmiyor maalesef. El işinin bir bedeli var, az malzeme alan için bir maliyeti de var, örneğin 1 mt çantalık kumaş 25 lira, iyi kumaş olursa , zor yani. Bunların yerine hamurişi, sarma vs... yapmak ya da çocuk bakmak çok daha iyi şu anda

evet ben de denedim zamanında dikiş işi olmadı...
maliyeti çok geldi getirisi ise azdı..
bakalım..
Allah bir kapı açar...

Bi de baklava var, onu unutmusum. Elim yatkin degil, elime guvensem ben de yapardim bu sene. Allah darda kalmis herkese yardim etsin tez zamanda.
Amin, baklava bayram geliyor olabilir. Gunluk cok gidecek birsey degil ama.. borek mercimek koftesi sarma.. cheesecake filan bunlar cok giden seyler

Ben evde tesbih yaptım,şimdide hediyelik kutu yapıyrum bir de dışarıda muhasebeci olarak çalışıyorum :) çok fazla olmasada katkı sağlıyor. Özellikle tesbih işine bakın derim

malesefki el isinde emeginin karsiligini alamiyorusun cünkü yapmayana cok para gibi geliyor emege saygi duyulsa o 60 lira asla yuksek bir fiyat degil. 20 tl satanlar yüzündende oluyor bu emegin degerini bilememek. Bende arada ördügüm seyleri satiyorum ve malesef bazen teklif ettikleri fiyata satacagima hediye ederim diyorum, cok üzücü.

Annem de bana cocuk bakmayi tavsiye etti, hem kendi cocugma arkadas olurmus evin içinde. En iyi ucretler cocuk bakmakta, temizlige gitmekte ve ütü vb. ise gitmekteymis. Ben bunalimdan kendi cocugumu birakacak yer ariyordum zaten, evde baska bir cocuk daha fikrine hic sicak bakmadim :)

Ev temizligi, yasli veya cocuk bakimi, evde orgu yemek yapip pazarlarda satış

Ben evde tesbih yaptım,şimdide hediyelik kutu yapıyrum bir de dışarıda muhasebeci olarak çalışıyorum :) çok fazla olmasada katkı sağlıyor. Özellikle tesbih işine bakın derim
Merhaba ben de bir yakınıma böyle bir iş tavsiye edeceğim ama internetten bulamadım, siz nasıl alıyorsunuz bu işi acaba sormak istedim, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…