Evde yapılabilecek işler....

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
Hayırlı günler...
Babam geçen sene iflas etti...
Erkek kardeşim annem ve babam birlikte yaşıyorlar...
Kardeşim şimdilik çalışıyor ama öğrenci olduğu için inşallah Eylülde okula başlayacak tekrar...
Ve umarım en azından yarı zamanlı çalışmaya devam edecek...
Ama para yetmiyor..
Onlar orada ben burada ağlayıp duruyoruz....
Kışın nasıl geçinirler bilmiyorum doğal gaz vs.
ben de izne ayrılıcam bebek olacak hayırlısıyla...
Babam iş adamıydı ve borcu epey çok...
Bi işler yapıyor ama ne kadar yapıyor bilmiyorum...

Annem için evde yapabileceği bir iş arıyoruz...
Amigurimi tarzı ile oyuncaklar yapabiliyor, çocuk yelek, hırka çok güzel yapar...
Sosyal medya desteği ile satışını yapmak istese nasıl başlamak lazım bu işlere...?
Ya da başka ne yapılabilir?

Etrafinda calisan kadinlar varsa.. pasta borek yapabilir. Baya paravar bu iste

Yani çok pasta börek bilmez...
Bir de taşındığı yerde hiç arkadaşı tanıdığı yok...
kimseyi bilmediği için kim çalışıyor kim evde bilmez...

Allah yardimciniz olsun
Yakinlardaki kafelere yemek,pasta,borek vs yapabilir. Varsa o tarz yerler gidip bir gorussun bence

oturdukları yerde öyle yerler yok..
ankarada bir semtin dışarısı diyeyim..
sessiz sakin merkeze uzak bi yer..

çocuk yada yaşlı bakabilir...

O tarz yerlerde ozel kres,okul vs cok olur,oralarda yardimcilik yapabilir.

Bunu denedik...
Belimde ve omzunda sayısız fıtığı var ve ayakta durması, kolunu yukarı kaldırması, merdiven inip çıkması sıkıntı oldu...
1 hafta dayanabildi...
Çok ağrısı oldu...
Evde onu yormayacak bir iş düşündük o yüzden...
örgü gibi, nikah şekeri yapmak gibi....

Allah yardımcınız olsun.
Çocuk bakımı çok iyi fikir.
El becerisi de var anladığım kadarıya, instagramda bir sayfa açıp bu konuda bolca hastag kullanıp belli kişilere ulaşıp satış yapabilir ama bu zaman isteyen bir şey..

En guzeli cocuk bakmak el isiyle az para kazanir ama yasli ya da cocuk bakiminda aylik geliri belli olur allah yardimciniz olsub allah tum borclulara edalar nasip etsin saglik olsun hepsi geçer

El işiyle güzel paralar kazanılabilir zebramo, dolap gibi sitelerde ama takipçi sayısının memnuniyetin artması zaman alır oralardan satmaya başlasın. Şu an için durumunuz biraz acil gibi. Lokantalarda yemek bulaşık işlerine bakabilir aynı zamanda. Bir de Eryamanda temizlik merdiven işleri çok olur siteler fazla, mesela Batıkent tarafı da öyle. Getirisi çocuk bakımından daha fazla mesela İstanbul da temizlik günlük 200- 250 lira. Küçük bir ilde iki çocuğunun geçimini ev işiyle sağlayıp üstüne bir de son model sıfır araba alan bir abla tanıyorum. İşini çok iyi yapardı. İnşallah bir kazanç kapısı bulunur çok üzüldüm

Sosyal medyada satis yapmak cok yayginlasti artik, tutunmasi zor bence. En iyisi cocuk bakmak ama o kadar rahatsizlikla nasil bakacak ki? Cocuk bakmak hic kolay bir is degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…