• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde vakit gecirmek

Ben de zamanın çoğunu oğlumla geçiriyorum. Eşim de evden çalışıyor bu sebeple günde 3 öğün yemek düzeni var 😂 yemek yap, yemek ye, mutfak topla, bir sonraki yemeği planla, çocuğun çekmecelerini düzenle, çamaşır at ve as, banyoları temizle, çocukla oyna, emzirirken kitap oku, kahve iç, birkac bölüm dizi izle, iki sohbet et valla 24 saat yetmiyor bile:KK37: felaket temizlik ve yemeğe sardım kilo olarak dönecek belli ki.

Habıre sigara ve kahve ıcıyorum.
Kahveyi ben de abarttım fakat sigara korona virüsünün seyrini daha da kötüleştiriyor içmemeye çalışın.

Ben tezimi yazıyorum izin bana fırsat oldu resmen. Datacamp ve edx'den online eğitimler alıyorum. Bu kötü günleri böylece fırsata çevirebiliriz. Nişanlım da evde işleri de o yapıyor. Rahatım bol bol çalışıyorum. Ama sıkıldım yanii tabii çabuk geçer inşallahh

İki kızım var onlarla oyun oynayarak
Ödev yaparak bol bol
Temizlik TV keyfi örgü yemek bulaşık
Namaz ve kuranı Kerim okuma
Kitap okuyoruz oyunlar oynuyoruz derken zaman su gibi akıyor

İyi günler. Çoğunluğumuz evdeyiz malum. Evde neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Çalışmaya alışan biri olarak evde durmak zor biraz. Siz neler yapıyorsunuz?
Doğacak bebeğimin giysilerini yıkayıp ütüleme, yerleştirme..
Maneviyat güçlendiren şeyler namaz kitap okuma zikir vb..
Tez yazma..
Ama gene boşluk ve sıkılmışlık hissi var şu kabustan bi kurtulsak Allahım..

Kahveyi ben de abarttım fakat sigara korona virüsünün seyrini daha da kötüleştiriyor içmemeye çalışın.

Ben tezimi yazıyorum izin bana fırsat oldu resmen. Datacamp ve edx'den online eğitimler alıyorum. Bu kötü günleri böylece fırsata çevirebiliriz. Nişanlım da evde işleri de o yapıyor. Rahatım bol bol çalışıyorum. Ama sıkıldım yanii tabii çabuk geçer inşallahh
İnşallah. Habıre dıs fırcaliyorum dıs minelerime zarar verdıgıme de emınım 😂
Yuzumu yıkamaktan cildim kurudu. Ellerim de catladı 😥
Allah saglıkla kurtulmak nasip etsin herkese ne dıyelım ♥

Biri 2,5 yasinda biri 6,5 aylik iki oglum var. Su an annem yanimda oldugu icin onlarla ilgileniyor ama yemeklerini hazırlamak, yedirmek, emzirmek vs ben yapiyorum. Her gun evin bir bolumuyle ugrasiyorum. Dun kapilari ve kapi kollarini camasir suyuyla sildim, esim bir suru bakla getirmisti, onlari temizleyip haslayip buzluga attik, yemek yaptim. Ondan onceki gun erzak dolabini temizledim. Bugun evi supurup siliyorum falan filan. Bu arada ydtye hazirlanan dil sinifi ogrencilerim var. Onlari wp uzerinden yonlendirip yapamadiklari sorulari yanitliyorum. Gece cocuklar uyuduktan sonra da 2,3 bolum the big bang theory izliyorum. Su sacma sapan gunlerde beni biraz neselendiren en iyi sey oldu. Artik ilerde ne zaman bu diziyi izlersem aklima korona gelir bu gidisle. 😒

İnşallah. Habıre dıs fırcaliyorum dıs minelerime zarar verdıgıme de emınım 😂
Yuzumu yıkamaktan cildim kurudu. Ellerim de catladı 😥
Allah saglıkla kurtulmak nasip etsin herkese ne dıyelım ♥
Benim de ellerim yara oldu yıkamaktan. Umarım sağlık sistemi ve ekonomi çökmeden kontrol altına alınır.

Tv, kitap, oyun, ingilizce soru bankası ve KK arada da eşimi dürtüyorum. :KK70:Bütün bu yaptılarımın yanında devamlı bi şeyler yiyorum. :kızgın:

Yemek ve temizlik yapmayı sevmesem de hepimizi yaşayacak kadar bir şeyler yapıyorum.
Çocuklar için atıştırmalıklar hazırlıyorum.
Bölüm bölüm dolap içlerini düzenliyorum.
Oğlumun(4.sınıf) derslerden uzak kalmaması için onu teşvik ediyorum. (Haftaya kızım için de çalışmalara başlayacağım)
Öğrencilerimin whatsapptan sorularını çözüyorum.
Öğrencilerime içerikler hazırlıyorum.
Ama en sevdiğim ise bol bol bol kitap okuyorum.

bende çalışıyorum ve evde olmayı o kadar çok isterdim ki..evde kalsaydım yapacağım ilk şey dip köşe temizlik olurdu..sonra oğlumla bol bol oyun oynardım..ve zamanımın çoğunu mutfakta geçirirdim heralde yemek pasta börek tatlı yapmayı çok seviyorum :KK16:

bende bazı eğitim programlarına yoğunlaştım ama henüz başlayamadım. sanırım evde olmak iyi geliyor. (:

İş güç iki çocuk,üçüncü yolda, çamaşır bulaşık ütü derleme toplama yemek...akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Evde olmayı özlemişim ev işleri bile zevkli geliyor...

Bir mantığı yok. Kamu gorevlisisin gideceksin diyorlar. Öğrenciye de uzaktan eğitim verecekmişiz evden de verilebilir.

Back