• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde vakit gecirmek

Bebek olmadan once bol bol uyuyordum ev isi ve yun isliyordum simdi bebek olunca saolsun butun zamanimi aliyor 🤗

21 Şubat'ta işten ayrılmıştım. Tam dönemine denk geldi bu karantina olayı. Zaten evde olmaya alışmıştım ki 4.5 senedir çalışıyordum bende. Alışması zor olmadı acikcasi.

Kitap TV telefon ev işleri... Geçiyor böyle boş boş.

İnanın o kadar özlemişim ki evde dışarı çıkma telaşım olmadan kalmayı.
Bir kaç işim vardı temizliği çamaşırı hallettim bir iki de pasta börek... Şimdi uyuyacağım video izleye izleye :) akşamdan itibaren de kpss çalışmaya devam..

Ben ev işi yapıyorum fazlaca öyle akşamı ediyorum. Dün sil süpür yaptık ıspanak vardı onu temizledim.
Bugün erzak dolabını düzenledim. Yine dolap içlerini düzelticm. Ütü var yapılacak bıkac gün daha iş bulurum böyle oyalanacak sonrası bilemiyorum.
Market için çıktım dün başka da çıkmam dışarı.
Uzun zamandır ayrıntı işleri yapamamistim evde onları yapıyorum.
Akşam bilgisayarda takılırım. Belki örgüye başlarım çok bilmesem de internetten bakarım biraz

yemek yapmayı sevmem ,
temizlik yapmayıda sevmem ,
tatil olur eve yollararsa ne yapacam diye düşnüyorum , :işsiz:
kızımla çok sıkılacaz kesin , kocayla oynaş oynaş nereye kadar :KK74::KK74:

:KK70::KK70:

Kızımla oyun oynuyoruz, kpss çalışıyorum, kitap okuyorum. Temizlik, ev işi, yemek, kızımı uyutmak ve gece ders çalışarak final yapıyorum. Her gün aynı tempo. Zaman nasıl geçiyor. Anlamıyoruz. Şükür

Çocukların ödevleri,çalışmaları,aile oyunları, temizlik,ütü,pasta-börek, kanaviçe ye başladım bi de 😍öğrencilerimin ödev kontrolleri,çalışma kağıtlarını hazırlama derken çok keyifli evde olmak,dışarının stresinden uzak olmak

Kucuk cocugum var o zaten pek bos birakmiyor. Surekli oyun istiyor. O uyuyunca kitap okuyorum. Okunacak pek cok kitap vardi aklimda

Online kitaplar dergiler var. Yeni tarifler deneyebilirsiniz. Egzersiz yapabilirsiniz. Örgü mörgü bir sürü yapılacak şey izlenecek dizi film var yerinizde olmayı çok isterdim.

2 ve 4 yasinda iki cocugum var. Home office calismaya ve onlara yetismeye calisiyorum. Ev isleri de cabasi..pek bos kalamiyorum.

Küçük oğlum 1. 5 büyüğüm 6.5 yaşında. Onlarla ilgileneyim ev işi yapayım yemek hazirlayim derken zaten aksami buluyorum. Sonra haberleri izle bunalıma gir uyuyama vs sabahı zor ediyorum. Sonra yine aynı devam.

Back