• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde test kiti

Cyg5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
34
2
1
31
Merhaba büyüklerim bir noktada bilginizi rica edicektim
Evde yapılan test kitleri den ben bir buçuk ay boyunca 5 er 10 ar gün aralıklarla 23 tane yaptım hepsi negatif
Şöyle bir durum oldu korumasız ilişkide güvenilmeyip ertesi gün hapı 2 saat sonra alındı regle 6-7 gün vardı ve gecikme yaşandı 13 gün sonra regl oldu. Ve 24 gün sonra bir regl daha oldu arkasına 26 gün sonra bir regl daha ama suan olması gereken regle 2-4 gün arası bişey var ama belirti yok biraz üzgündum hastalandım ve 3 gün aferin tablet içtim bundan dolayı belirti başlamamış olabilir mi ve testleri ilişki üzerinden 49 gün ve 79. Gün aralıklarında yaptım bu sürede testler yanılmaz denilio ama bilgi almak istedim vesvese mi yapıyorum yoksa

Eklentiler

• IMG_20220607_092031.jpg
    IMG_20220607_092031.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220607_124345.jpg
    IMG_20220607_124345.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 44
Tatlim senin paran mi çok😂bu kadar uzun süre gecmis uzerinden olacagini zannetmiyorum.Anladigim kadariyla kan da veremiyorsun.ama merak etme olsa o kadar yaptigin testten bi tanesinde mutlaka cikardi

Son düzenleme:
Evet maalesef işte korku insana neler yaptırıo şuan belirti olmaması acaba ilaç ve üzgün olmamdan mi

Tatlik senin paran mi çok😂bu kadar uzun süre gecmis uzerinden olacagini zannetmiyorum.Anladigim kadariyla kan da veremiyorsun.ama merak etme olsa o kadar yaptigin testten bi tanesinde mutlaka cikardi
Acaba aferin kullanmamdan birazda üzgün oluşumdan mi daha belirti hissetmiyorum

Tabiki hersey olabilir.ictiginiz ilaclar,mevsim degisimi,stres,sıkıntı hersey etkiler ama merak etme hamilelik oldugunu zannetmiyorum
Teşekkür ederim işte milyonlarca saçma bilgi adet görülmesine rağmen insanın zihninde oyunlar oynayabiliyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Şakamısın tatlı kız😀
İşte insanın içine kurt düşünce bide şu günlerde gelmesi lazım ilac uzgunluk gibi durumlara düşünce insan bir korkuo yinede internette çok bilgi kirliliği var istemeden de olsa araştırırken goruyoruz buda vesvese yaptirio

Back