- 28 Ocak 2024
- 307
- 124
- 26
- Konu Sahibi Layylaylomm
Hanımlar işten çıktım henüz beş gün oldu ama aşırı canım sıkılıyor temizlik yemek bi yere kadar evde başka nasıl zaman geçirebilirim bu ev hanımları nasıl vakit geçiyor bi akıl verin be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bunların hepsini yapıyorum ama olmuyor pskolojım bozuldu artıktv, kitap, hayday
biz valla arkadaslarla falan görüsüyoruz cok cok darlanınca onun dısında bu aktivitelere alıştık galibaAy bunların hepsini yapıyorum ama olmuyor pskolojım bozuldu artık
Benım aacil iş bulmam lazım valla daralıyorum artık eşim gelene kadarbiz valla arkadaslarla falan görüsüyoruz cok cok darlanınca onun dısında bu aktivitelere alıştık galiba
Neden evde vakit geciriyorsunuz?Hanımlar işten çıktım henüz beş gün oldu ama aşırı canım sıkılıyor temizlik yemek bi yere kadar evde başka nasıl zaman geçirebilirim bu ev hanımları nasıl vakit geçiyor bi akıl verin be
Evet aslında olabilir haklısınız biraz dışarda verimli vakit geçirmeye çalışimNeden evde vakit geciriyorsunuz?
Cikin disari yuruyus yapin temiz hava alin spor yapin
Çalışırken en ozendigim seydi hafta ici mesai saati disarda olabilen insanlar..
Evde kalmaniz gerekiyorsa da bir suru online egitim alabileceginiz platform var oralardan bisiler ogrenebilirsiniz dizi kitap vs sikildiysaniz
Yaa sağlıkla gelsin inşallahZaten son üç ayım kaldı
Doğum yapıcam oğlumla ilgilenirim.
Böylece .
Hepsini denicem bakalımBen anneme giderim
Ablama giderim
Market gezerim
Avm dolaşırım.
yürürüm bahçede ..
Forumlarda yorum yaparım
Teşekkür ederim.Yaa sağlıkla gelsin inşallah
Evet .Hepsini denicem bakalım
Merhaba benimde işten çıkalı 8 ay oldu temizlik yemek indir kaldır çıldırmalık aynı kısır döngü şükür yakında kurslara felan katılcam bence durumun varsa başka şeyler yap fitness git arkadaşlarla buluş veya kafa dağıtıcı kurslara git resim felanBenım aacil iş bulmam lazım valla daralıyorum artık eşim gelene kadar
Sıkılmaya vaktım kalamadan yeni iş buldum pazartesi iş başıMerhaba benimde işten çıkalı 8 ay oldu temizlik yemek indir kaldır çıldırmalık aynı kısır döngü şükür yakında kurslara felan katılcam bence durumun varsa başka şeyler yap fitness git arkadaşlarla buluş veya kafa dağıtıcı kurslara git resim felan
Süpersin çalışan kadınları seviyorum bol bereketin olsun inşallahSıkılmaya vaktım kalamadan yeni iş buldum pazartesi iş başı
Teşekkür ederimm sen çalısmayı düşünüyor musunSüpersin çalışan kadınları seviyorum bol bereketin olsun inşallah
Evet canım bi kaç ay kurs ve seminer sonrası iş görüşmem olucak İnşallah ilk adımları attım bende :)Teşekkür ederimm sen çalısmayı düşünüyor musun
kitap okuyarak , film izleyerekHanımlar işten çıktım henüz beş gün oldu ama aşırı canım sıkılıyor temizlik yemek bi yere kadar evde başka nasıl zaman geçirebilirim bu ev hanımları nasıl vakit geçiyor bi akıl verin be