Bildimmm sex and the city bu.yatak odamiza monotonluk geldigini hissettigimde esimi degisik otellere cagiririm.bi digeri disarda arabanin icinde cok heyecanli oluyo mesela.bizim bina cok katli site gece gec saatte gelirsek disardan esimin hic kacisi yoktur mutlaka sıkıştirim koseye inanilmaz heyecanli oluyo.bunlarin disinda evde kuvet doldurmak striptiz yapmak .disari yemege cikip altinda ic camasir olmadigini kulagina sokmak hele ki kontrol edebilirse cildirtici.gun icinde mustehcen msjlar yazmak.bundan sonra bisey yapmana gerek zaten koca kole oluyo
Ya biliyomusunuz bir hastadan konfeti çıktı kutlama yaptıkAslında orasıda komikti:) jinekologda her zaman gittiğim değildi o pahalı nasıl olsa basit bir şeydir diye devlette bi doktora gitmiştim ilk defa böyle bişey gördüm demişti. Ama bence daha öncede yaşanmıştır ilk ben olamam olmamalıyım:) biz baya geyiğini yaptık bunun.
Hahaha buna çok güldüm. Ama konfeti olduğunu ben anladım rengi kaçmış bir naylon parçası çıktı. Doktor sigara ambalajı olabilir dedi o an bana dank ettti konfeti bu dedimYa biliyomusunuz bir hastadan konfeti çıktı kutlama yaptıkay gözümde saçma sapan şeyler canlandı konfeti ve vajinayla ilgili
Ay dr da neler düşündü kimbilirHahaha buna çok güldüm. Ama konfeti olduğunu ben anladım rengi kaçmış bir naylon parçası çıktı. Doktor sigara ambalajı olabilir dedi o an bana dank ettti konfeti bu dedim
Onlara daha neler geliyordur bence haberlerede çıkıyorya muhtelif eşyalar sokuyorlar yada kitlenme vakaları falan... Eski bir film vardı tükrçesi ne bilmiyorum the sweetest thing diye. Aklıma ordaki bir vaka geldi:)Ay dr da neler düşündü kimbilirne değişik fantazileri varmış demiştir
Ben de eşime sürpriz olarak onun tuttuğu takımın formasını giymiştim. Çok şaşırdı ve mutlu oldu çünkü ben aslında başka takımı tutuyorum
Benimki diğer öneriler yanında sönük kaldı ama futbol delisi bir adamsa işe yarayabilir
evt iyi bildinÇok fazla film izliyor galiba emine aplamız
Ahahahahah ilahi yaa.
KK'nın sapık üyeleri sizi. Konu sahibi emek harcanacak bir şey soruyor bence.
Evde siyah jartiyerle en sevdiği yemeği yapıp mum ışığında yemek yesinler bence.
Neler neler çıkıyor, onlar neler görüyor. Kadının biri balıkla mast. yapmak istemiş, salak, sokmuş geri çıkaramamış yüzgeçler takılmış....doğru acile....Ay dr da neler düşündü kimbilirne değişik fantazileri varmış demiştir
Imyeh ne anlama geliyor?Kk'nın en masumu seniii.emekçii
Jartiyer heee ,yemeği de onla yapcan hee,
dün burda vardı bi yemek yaparken kocası imyeh diyerek saldırıyo muymuş ,öyle mi demesini istiyomuş onun gibi bişii
Balık mıNeler neler çıkıyor, onlar neler görüyor. Kadının biri balıkla mast. yapmak istemiş, salak, sokmuş geri çıkaramamış yüzgeçler takılmış....doğru acile....
Böylesini hiç duymamıştım. Trajikomik olmuş ama epey güldüm yahuuuBen eşime evlenmeden önce yaptığım bir sürprizi anlatayım ilham verir. (Evlendikten sonrak tek sürpriz romantizmin bitmesi oldu) eşimin doğumgünüydü bende kapının önüne yakınca fışkıran yer volkanlarındna koydum iki tane. Odanın zeminini siyah tül ve sahte gül yapraklarıyla kapladım. Üzerine tealight mumlardan yaktım mumlarla yol yapım. İşte duvarlara postitler yapıştırmalar yerlere yazılar yazmalar vs vs. Eşim , o zamanki sevgilim, apartman kapısından girince volkanları yaktım ilk önce volkanlar dış mekan içinmiş dumanından öksürük krizine girdik. Can havliyle cam açmaya giderken mumları devirdim tüller yanmaya başladı ama o naylon tüller saniyede deli gibi tutuştu. Onları söndürüken heryer duman ve su oldu. Bende en son geyik olsun diye oo iyiki doğdun diyip konfeti patlattım o konfeti yatağın üzerini komple kapladı. İki hafta sonra ağrı şikayetiyle gittiğim doktor rahim ağzıma yapışmış bir konfeti çıkardı. En son sürprizde buydu. Sonuç; sanırım bu kadar kasmamak lazım.
Kocası gözünü morartanların kapıya çarptım demesi gibi olmuş....Açık açık itiraf et işte...Arkadasim hastanede calisiyor acile gelmis kavanoz kaldi diye
Banyodan cikmis mutfakta gezerken sen dus kavanoza otur sonra bi de cikarama
Aciklamasi da buymus
Ahahahaha kesin öyledir kavanoz ne ya sınırları zorlamak bu olsa gerekArkadasim hastanede calisiyor acile gelmis kavanoz kaldi diye
Banyodan cikmis mutfakta gezerken sen dus kavanoza otur sonra bi de cikarama
Aciklamasi da buymus
Ne cesaret ya cam kavanoz tobeler olsunAhahahaha kesin öyledir kavanoz ne ya sınırları zorlamak bu olsa gerek
Az ıkınaydı nasıl çıkaramamış sonuçta bebek bile çıkıyor ordanNe cesaret ya cam kavanoz tobeler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?